Kostnadsfri avbokning: få en fullständig återbetalning upp till 24 timmar i förväg. Läs mer

Indonesien Ekologiska rundturer

Up
times
icon-filterFilter
Rensa allt

4 rundturer och aktiviteter

Sortera efter:Standard


BLIR TROLIGEN SLUTSÅLD

Djuräventyr i 2 dagar i Komodo nationalpark och Rinca från Bali

Se världens största ödlor i sin fantastiska naturliga miljö vid Komodo nationalpark på den här äventyrliga 2-dagarsutflykten. I sällskap av en privat guide kan du upptäcka den fascinerande floran och skräckinjagande faunan på ön som är med på UNESCO:s världsarvslista. Flyg från Bali till vackra Flores och kryssa sedan på den regnbågsskimrande oceanen på en privat motorbåt innan du stiger av på den idylliska ön Rinca för en spännande vandring. Se vilda komodovaraner på nära håll och få en fascinerande inblick i deras beteende och fysiologi från din kunniga naturguide. Snorkla i det kristallklara vattnet som omger ön Bidadari som en fängslande avslutning på rundturen.
 • Varaktighet: 2 dagar
Från
437,50 US$
Visa mer information
 • Varaktighet: 2 dagar
Från
437,50 US$

BLIR TROLIGEN SLUTSÅLD

Tredagarstur till Komodo National Park: Vandring på ön Komodo och Rinca

Ta en promenad i vildmarken medan du utforskar de berömda komodovaranerna i Komodo National Park, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, på det här tre dagar långa äventyret med privat guide. Turen till ön Rinca och Komodo erbjuder en fantastisk möjlighet att få se dessa fascinerande ödlor i det fria, medan du promenerar på parkens stigar med en erfaren parkvakt. Snorkla i det kristallklara vattnet vid Pink Beach (Pantai Merah) och njut av två nätters övernattning på en privat båt. Den här privata rundturen inkluderar även transport tur och retur från Komodos flygplats och med båt till ön Rinca, alla inträdesavgifter, tilltugg och vatten, snorklingsutrustning och måltider enligt resplanen.
 • Varaktighet: 3 dagar
Från
630,00 US$
Visa mer information
 • Varaktighet: 3 dagar
Från
630,00 US$

Ultimate Bali Countryside Cykling Äventyr

Njut av ett fantastiskt Bali-äventyr på den här helgedagens cykeltur och upptäck öns naturliga underverk, både på och utanför misshandlad spår. Glida förbi ett naturskönt panorama av frodiga risterrasser, bambuskogar och glittrande sjöar; njut av dramatiska vyer över Mt Batur; och sluta att besöka traditionella byar och historiska tempel längs vägen. Med en lätt, mestadels nedförsbacke är denna liten gruppresa lämplig för alla förmåga nivåer och inkluderar hotellhämtning, frukost och lunch.
 • Varaktighet: 8 timmar
 • Erbjuds på: Engelska
 • Kostnadsfri avbokning
Från
36,00 US$
Visa mer information
 • Varaktighet: 8 timmar
 • Erbjuds på: Engelska
 • Kostnadsfri avbokning
Från
36,00 US$

Privat Jatiluwih Paddy Fields och Rainforest Trekking med lokala bönder i Bali

För en autentisk balinesisk upplevelse, starta på denna privata 8,5 timmars vandringstur på Jatiluwih risfälten från Ubud eller Denpasar. Tillsammans med en balinesisk bonde, kan du njuta av en lätt promenad genom de UNESCO-listade risterrasserna och lära dig om jordbrukstraditioner och lokal kultur i Jatiluwih. Fest på en traditionell balinesisk lunch, besök Petali-templet och njut av bekvämligheten med rundturstransporter från ditt hotell i Ubud eller Denpasar.
 • Varaktighet: 8 timmar 30 minuter
 • Erbjuds på: Engelska
Från
41,43 US$
Visa mer information
 • Varaktighet: 8 timmar 30 minuter
 • Erbjuds på: Engelska
Från
41,43 US$

Rekommenderas för Indonesien


mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Välj datum