Paris sevärdheter Se alla 

Paradis Latin

248 recensioner

Paradis Latin, ett nationellt landmärke i Frankrike, är en av de äldsta och mest historiska kabarélokalerna i Paris. Den klassiska parisiska teatern byggdes 1803 och restaurerades 1887 av Gustave Eiffel för att imponera på en ny generation teaterbesökare inför världsutställningen i Paris.

Idag är Paradis Latin en av stadens mest fashionabla kabaréer, och lockar tiotusentals besökare varje år. Showerna lyfter fram både Paris historia och dess framtid. Showen Paradis à la Folie tar med publiken på en tidsresa i den parisiska kabarétraditionen, med upplyftande livesång, talangfulla cancandansare och en flerspråkig värd.

Oavsett om du är där för att fira ett speciellt tillfälle eller bara vill byta miljö en stund ger Paradis Latin dig en minnesvärd kväll och en genuin parisisk kabaréupplevelse.

Rundturer och biljetter

Se alla

Exklusivt för Viator: Paradis Latin Cabaret med exklusiva VIP-platser, middag och obegränsat med champagne

20 recensioner

Skäm bort dig med en dekadent kväll ute på Paradis Latin-kabaré i Paris, exklusivt för Viator, som inkluderar snabbinträde och en ...  Mer information

  • Plats: Paris, Frankrike
  • Varaktighet: 3 timmar
Från USD 218,43

Middag och show på Paradis Latin

336 recensioner

För en strålande kväll i Paris, njut av en glittrig kabaréshow med middag eller champagne på Paradis Latin - världens ...  Mer information

  • Plats: Paris, Frankrike
  • Varaktighet: 4 timmar
Från USD 88,55