Viator är ledande inom rundturer och aktiviteter online. Vi har funnits på webben sedan 1999 och har sålt över tre miljoner rundturer och reseupplevelser. Vi erbjuder förstklassiga äventyr, stadsturer, dagsturer, kustutflykter, familjevänliga aktiviteter, biljetter till temaparker och föreställningar samt stadspaket för över 450 resmål världen över!

Om du inte vill ta oss på orden kan du läsa vad våra kunder har att säga. I de över 245 000 recensionerna och fotona från våra Viator-resenärer kan du se och läsa vad andra tycker innan du själv bokar in något.

Och skulle något oväntat hända – kanske behöver du ändra datum, lägga till en extra resenär eller ändra i resplanen – kan du kontakta vår kundtjänst dygnet runt, alla dagar i veckan. Med Viator reser du alltid tryggt.

Det unika med Viator

  • Garanterat låga priser!
  • Avgiftsfria avbokningar upp till 7 dagar före
  • Avgiftsfri ändring av datum
  • Opartiska recensioner och betyg
  • Handplockade rundturer och upplevelser
  • Kundtjänst dygnet runt

Håll koll på oss!

Vill du veta mer? Följ oss på Facebook eller Twitter!

Se vår länk: Viators efterlevnadspolicy för upphovsrätt

Vilka vi är

Vi vill att du ska känna dig som om du reser med en lokalbo, vart du än åker, och på varje resa. Det är vårt främsta mål här på Viator.

Eftersom vi själv är inbitna resenärer förstår vi värdet av en anförtrodd resurs som du kan lita på hjälper dig hitta, utforska och boka världens bästa reseupplevelser. I över 15 år har Viator noggrant sammanställt det största och mest mångfaldiga urvalet av rundturer och aktiviteter över hela världen – från traditionella sightseeingturer till unika oförglömliga upplevelser – allt tillhandahållet av lokala rundtursarrangörer som vi har bedömt utifrån kvalitet, värde och service. Våra aktiviteter stöds av fler än 800 000 verifierade omdömen, bilder och videoklipp som har lagts upp av resenärer som du, tack vare vår lågprisgaranti.

Viator, Inc. säljer rundturer och aktiviteter genom den prisbelönta webbplatsen Viator.com – tio lokaliserade webbplatser som betjänar marknader i Nord- och Sydamerika, Europa och Japan, med fem fullt optimerade mobilwebbplatser och över 3 000 webbpartner som inkluderar internationella hotell- och flygkedjor, onlineresebyråer, webbplatser för specifika städer och mer därtill.

Ta reda på mer – och kontakta oss! – genom att gilla oss på Facebook, följa oss på Twitter och Pinterestsamt prenumerera på vår YouTube-kanal.

Det här gör vi

Viator är världsledande inom att undersöka, hitta och boka rundturer och reseupplevelser över hela världen.

Vår personal består av reseexperter och de har valt ut de bästa sakerna att göra i över 1 500 resmål. Viator samarbetar tätt ihop med betrodda lokala arrangörer av rundturer och aktiviteter och gör det väldigt enkelt för resenärer att hitta exakt det de vill göra och det de inte ens visste var ett alternativ. Vi har undersökt, skapat kontakter och till och med dragit i några trådar för att säkra att våra kunder får oöverträffad tillgång till lokal kunskap genom ett globalt nätverk av betrodda och pålitliga lokala företag.

Och vad är resultatet? Resenärer har tillgång till tusentals reseupplevelser, från enklare och traditionella sightseeingturer till otroligt exklusiva och unika upplevelser – och allt däremellan. Från populära bussturer med dubbeldäckare till privata VIP-upplevelser, från adrenalinpumpande friluftsaktiviteter till kulturella och familjevänliga upplevelser, från strandutflykter till biljetter till föreställningar, stadsutflykter, dagsturer, flera dagars utflykter ... om du kan föreställa dig det så har vi förmodligen det – allt handplockat av Viator-teamet, och allt tillgängligt online eller på din telefon. Det innebär att du kan boka allt i förväg och det hjälper dig undvika att bli utan biljetter under högsäsongen, samt sparar tid som du kan lägga på att utforska resmålet. Men om du är en mer impulsiv resenär (eller gillar att dra nytta av dina lediga stunder med din mobila enhet) låter Viator dig också boka i sista minuten, med behändiga appar och optimerad webbplats för mobiler.