Viator

 • Plats: Ayers Rock Resort-hotell till Alice Springs, Australien
 • Varaktighet: 6 timmar (ung.)
Från USD 128,60

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Res från Uluru (Ayers Rock) till Alice Springs i en lyxig buss med en yrkeschaufför som delar med sig av sina kunskaper om de sevärdheter du passerar under den 6 timmar långa resan. Du slipper bekymren och kostnaderna för flyg eller hyrbil och lämnar bilkörningen åt proffsen med den här enkelresan som tar dig från dörr till dörr i en bekväm luftkonditionerad buss. Bonus: Du har chansen att få syn på vilda djur och se mer av Australiens magnifika natur, bl. a. Mount Conner (Attila) och West MacDonnell Ranges.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Rundtur med fullständig presentation
 • Heltäckande rundtur med buss
 • Alla skatter, bränsleavgifter och serviceavgifter ingår
Den lyxiga bussen hämtar dig på ditt hotell i Ayers Rock tidigt på eftermiddagen. Träffa chauffören och sätt dig bekvämt i den luftkonditionerade bussen som har rymliga säten och gott om plats för bagage.

Res österut från Yulara via Curtin Springs, en enorm familjeägd boskapsstation som har varit verksam i över 60 år. Om du tittar lite längre bort ser du Mount Conners klumpiga form (Attila) medan bussen fortsätter österut till Erldunda. Sträck på benen under ett stopp vid Mount Ebenezer Road House. Du kan också se konstverk som har gjorts av lokala konstnärer från samhället Imanpa (aboriginskt) och köpa te eller andra förfriskningar.

Anslut sedan till den berömda Stuart Highway, huvudleden från norr till söder genom centrala Australien, och kör 20 mil till Alice Springs. Se imponerande West MacDonnell Ranges, ännu ett exempel på områdets spännande geologiska evolution. Denna 500 miljoner år gamla massa med tvinnad kvartsit utgör en av centrala Australiens mest dominanta terrängformer, och är full av djupa klyftor och avgrunder.

Lyssna på chaufförens informativa och underhållande guidning medan du reser genom otroliga vildmarkslandskap. Lär dig om regionens geologiska historia, den australiska öknens flora och fauna och några av de traditionella seder och övertygelser som tillhörde aboriginerna, som har bott i området i över 20 000 år.

Se lundar med ökenekar, varav många är flera hundra år gamla. Dessa tåliga träd överlever det hårda klimatet genom att sticka pålrötter djupt ner i jorden och vila tills trädet hittar vatten.

Du kanske kan se en video ombord om Australiens djurliv. Du kan också hålla utkik efter boskap i öknen under resan.

Obs! Du kanske måste byta buss vid Kings Canyon innan du fortsätter till Alice Springs.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Rundturen avgår från Ayers Rock Resort-hotell
Avgångstid:
April–september: kl. 13
Oktober–mars: 12.30

Upphämtning från hotellen påbörjas före den här tiden. Du måste kontakta den lokala researrangören för att bekräfta den exakta upphämtningstiden.

Varaktighet:
6 timmar (ung.)
Information om returresa:
Kommer till Alice Springs cirka:
April–september: 19.30
Oktober–mars: 19.00

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.


Mer information

Enkel bussresa från Uluru (Ayers Rock) till Alice Springs

Uluru (Ayers Rock)

Ingår:
 • Enkelresa med transfer från Ayers Rock till Alice Springs
 • Transport i buss med luftkonditionering
 • chaufför och guide
 • Guidning
Ingår inte:
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället när du bokar minst sju dagar före avresa. Annars får du bekräftelse inom 48 timmar efter bokningen, i mån av plats
 • Barn måste åtföljas av målsman
 • Småbarn reser kostnadsfritt om barnet inte har ett eget säte
 • Alla passagerare med begränsad rörlighet behöver ha sällskap av någon som hjälper dem att kliva upp i och ned från fordonet. Fordonen har plats för hopfällbar rullstol, men föraren kan inte hjälpa passagerarna med på- och urstigningen på grund av försäkringsbestämmelser
 • Varje resenär får ta med sig högst en resväska (20 kg) och ett handbagage. För stort eller för mycket bagage kan medföra vissa restriktioner. Kontrollera med arrangören innan du reser för att bekräfta att ditt extra bagage är godtagbart
 • Obs! Den här enkelresan med transfer hämtar INTE upp vid flygplatsen
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.