Viator

 • Plats: Florens, Italien
 • Varaktighet: 12 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 96,90

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Följ med på den enda rundturen som tar dig till Cinque Terre på en endagstur med vandring från Florens. Vandring är det enda sättet att verkligen uppleva förtrollande Cinque Terre. Ta en paus från den hektiska staden och vandra på den här platsen som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Det är en unik och minnesvärd upplevelse att utforska det enda orörda som finns kvar av den äkta italienska rivieran.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • All Inclusive-rundtur
 • Utmärkt valuta för pengarna
 • Bekräftelse direkt
 • Lunch ingår
Ledd av en kunnig guide vandrar du längs vackra leder och genom vingårdar och olivlundar, över stenmurar och längs en fantastisk kustlinje. I rundturen ingår busstransport och resor med tåg och båt mellan byar, inträde till nationalparken Cinque Terre och en utsökt lunch.

Cinque Terre har fått sitt namn av de fem pittoreska fiskebyarna Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza och Monterosso. Varje by har en egen karaktär, men alla har liknande gränder, valv och branta stentrappor, som utforskas bäst till fots. Byarna är en idyll av gamla Italien och omges av soliga stränder, smala gränder med butiker och stånd, färggranna fiskebåter, strandpromenader och sömniga torg.

De gamla lederna är oländiga men det går att ta sig fram. Var förberedd på vandringen – även om leden är öppen för allmänheten bör du tänka på att marken kan vara hal, ojämn och på sina ställen brant och smal. Områdets charm är att det är naturligt och orört, så räkna inte med räcken eller staket när trapporna är branta eller när leden går nära kanten.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Rundturen startar vid Santa Maria Novella-stationen.
Avgångstid:
Kl. 08.00 (var på plats senast kl. 07.45)
Varaktighet:
12 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen ungefär kl. 20.30

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Heldagstur med vandring till Cinque Terre från Florens

Cinque Terre Hiking Day Trip from Florence

Ingår:
 • Lokal guide
 • 40-minuters båttur (om vädret tillåter)
 • Tågresa mellan byar, där det behövs
 • Transport i luftkonditionerad buss
 • Inträde till nationalparken Cinque Terre
Ingår inte:
 • Mat och dryck, om inget annat anges.
 • Dricks (valfritt)
 • Lunch
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Genomförs oavsett väderförhållanden. Klä dig på lämpligt sätt.
 • Lämpliga promenadskor krävs – inga flip-flop-sandaler. Förslag: vandringskängor eller gymnastikskor, skor med hel tå och halkfria sulor.
 • Kom ihåg att ta med egen handduk och badkläder om du vill bada under ledig tid.
 • I sällsynta fall avgår inte båtturen på grund av dåligt väder eller starka vindar. Detta ligger utanför vår kontroll, så ingen återbetalning eller rabatt kan erbjudas.
 • En längre promenadsträcka ingår. Du måste ha genomsnittlig kondition och kunna hålla jämna steg med resten av gruppen.
 • På grund av ojämna underlag rekommenderas inte den här rundturen för personer som har svårt att gå, personer med mindre än genomsnittlig kondition eller små barn.
 • Åldersgräns 12 år.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) f��re den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: mawiha , maj 2015

En mycket trevlig dag där vi hann besöka alla fem byarna i Cinque Terre. Det var lmycket bra planerat med lunch, vandring, tågresor och slutligen båtresa.Guiderna Freddy o Sandra gav små tips om de bästa glassbarerna, vinbarerna etc. i varje by.

Recenserad av: Jimmy M , maj 2015

En fantastisk vandring.
Ett underbart vackert landskap. Lite halt då det regnat, något att tänka på så att man har ordentliga skor.
Mycket omtänksamma och trevliga guider. De pratade och guidade hela tiden vilket gjorde att tio och med den ganska långa bussresan 2tim 20min var mycket trevlig och kändes kort.
Jag rekommenderar alla som har möjlighet att delta på denna tur.
Jimmy / Sveden

Recenserad av: Agneta D , augusti 2013

Ett toppenarrangemang med trevliga guider och bra upplägg. Det ingick inte fullt så mycket vandring som angivits i presentationen. Vi vandrade and quot;bara and quot; runt i Manarola, från stationen i Corniglia till restaurangen (trappa) och själva vandringsleden från Corniglia till Vernazza. I övrigt var det korta tågtransporter mellan orterna och båt från Monterosso till Riomaggiore. Den sista vandringssträckan från Riomaggiore tillbaka till Manarola, ingick inte, utan vi åkte tåg tillbaka till La Spezia, där bussen väntade. Man kunde gå vandringsleden i sin egen takt. Det gavs också möjlighet för dem som kände att de inte skulle orka vandra, att avstå och ta tåget i stället. I vår grupp var det ingen som fegade ur och alla klarade vandringen, både unga och gamla i olika grad av kondition.
Sammantaget var det ett fantastisk upplevelse, bitvis ansträngande, men man fick lön för mödan i form av god mat, underbar utsikt och ett härligt dopp i Medelhavet.

Recenserad av: monica , juni 2013

En jättetrevlig tur, helt magiskt vackert, trevliga människor, lagom stor grupp.God mat och framför allt var vår guide Beatrice helt underbar.Var tydlig med tider och plaster där vi skulle mötas, mån om att alla hade det bra, gav det lilla extra.

Recenserad av: maria h , maj 2015

Fantastisk upplevelse!, rekommenderas varmt!. Vill säga,dock!, väldigt intensivt.Vi åkte fr. station 08.00 och kom hem 20.45 på kvällen.Tar lite musten ur en!, men de va de värt!.Men inget för and quot;softisar and quot;,om jag kan säga så.Promenerandet är inte för en som inte e van!, Ta då hellre tåget mellan byarna.Blir väldigt varmt!, mycke kuperad gång-terräng, ta med vattenflaskor!.Jag älskade dock promenerandet!.Vilka vyer!.De vägde upp ansträngningen!. OTROLIGT VACKERT!