Viator

Specialerbjudande
USD 102,59  Spara  USD 8,73

Från USD 93,86

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara

Specialerbjudande

Få 8 procents rabatt på populära rundturer genom att boka dem tillsammans i det här exklusiva kombipaketet!

Kombinera två bästsäljande rundturer i Florens till rabatterat pris, och få en dag i staden i konstens och sightseeingens tecken! Med Florens Super Saver i liten grupp får du snabbinträde till prestigefyllda Galleria dell'Accademia och Uffizierna, två av världens mest berömda konstmuseer. Börja förmiddagen med att gå förbi kön vid Galleria dell'Accademia, och ta sedan en rundtur till fots omkring stadens historiska centrum. Utforska domkyrkan och avsluta dagen med en guidad tur i Uffizierna.

Antalet är begränsat till 25 personer, så att du garanterat får upptäcka Florens i liten grupp. Du får till och med 11 procents rabatt när du köper kombinerade rundturer.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Heltäckande rundtur av staden
 • Utmärkt valuta för pengarna
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
 • Specialerbjudande
Snabbinträde: Florens höjdpunkter i en rundtur till fots:
Börja förmiddagen med att gå förbi kön med din snabbinträdesbiljett och få en guidad rundtur i Galleria dell'Accademia. Titta på Davidstatyn i marmor av Michaelangelo som är drygt fem meter hög – lätt världens mest berömda staty! Du får också se Slavar som välkomnar dig till rummet där David finns.

Ge dig av på en avkopplande rundtur till fots omkring Florens historiska centrum med din guide. Stanna och klappa nosen på statyn av den lilla grisen i Florens (Il Porcellino). Det ger dig tur! Korrsa Ponte Vecchio, en medeltida bro med otrolig utsikt över floden Arno, och strosa genom Piazza della Signoria. Gå förbi köerna utanför Florens domkyrka och ta en rundtur med snabbinträdesbiljett i den här fascinerande byggnaden, som är officiellt känd som Basilica di Santa Maria del Fiore. Lär dig om domkyrkans historia av guiden.

Förmiddagsturen avslutas här och du får två timmars lunch på egen hand (på egen bekostnad) innan eftermiddagsturen börjar.

Snabbinträde: rundtur till fots i Uffizierna:
Möt din kunniga guide utanför världsberömda Uffizierna och gå förbi köerna med din snabbinträdesbiljett. Medan ni går underhåller guiden med berättelser om konstnärerna, arkitekterna och de rika patroner som bidragit till galleriets samlingar.

Beundra mästerverk av kända italienska konstnärer som Raffaello, Leonardo da Vinci och Michelangelo, och se Botticellis berömda målningar Venus födelse och Våren. Da Vincis målning Bebådelsen och Michelangelos Den heliga familjen visas också här, och din guide hjälper dig att tolka dessa komplexa konstverk.

Eftermiddagsturen avslutas med en promenad längs galleriets takterrass med utsikt över Florens.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Centrala Florens
Avgångstid:
9 eller 13.30

Varaktighet:
6 timmar (ung.)
Information om returresa:
Centrala Florens

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Avgång kl. 09.00
Kod: ENG

Rundturen avgår kl. 9

Engelska
Från
USD 93,86
Prisinformation
13.30 Avgång omvänd
Kod: EN1330R

Rundturen börjar kl. 13.30. I rundturen ingår ”Snabbinträde: rundtur till fots i Uffizierna” och rundturen ”Snabbinträde: Florens höjdpunkter i en rundtur till fots”

Engelska
Från
USD 93,86
Prisinformation

Mer information

Florens Super Saver: Florens höjdpunkter i en rundtur till fots, Galleria dell'Accademia, Uffizierna och Florens domkyrka

Florence Super Saver: Small Group Best of Florence, including Accademia Gallery, Skip the Line Uffizi Gallery and Florence Duomo

Ingår:
 • Rundtur till fots i liten grupp (max 25 personer)
 • Snabbinträdesbiljetter till Uffizierna och Galleria dell'Accademia
 • Snabbinträdesbiljett till Florens domkyrka
 • Professionell guide
 • Vandringstur
Ingår inte:
 • Mat och dryck
 • Dricks (valfritt)
 • När du väljer avgångstiden 13.30 besöks inte domkyrkan på insidan eftersom katedralen är stängd vid den tiden. Istället får du en guidad rundtur på utsidan
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället när du bokar minst en dag före avresa. Bekräftelsen kommer då så snart som möjligt, i mån av tillgänglighet
 • I de 6 timmarna ingår en paus på 1,5 timme mellan förmiddags- och eftermiddagsturen
 • På söndagar och under religiösa högtider kan besök i domkyrkan vara begränsade, och i så fall görs rundturen på utsidan
 • En måttlig promenadsträcka ingår
 • Bekväma skor rekommenderas
 • Det är inte tillåtet att fotografera under rundturens Galleria dell'Accademia-del
 • Inte lämpligt för rullstolsburna
 • Särskild klädsel krävs för inträde till gudstjänstlokaler och vissa museer. Shorts och ärmlösa plagg tillåts inte. Knän och axlar på både kvinnor och män MÅSTE vara täckta. Du riskerar att inte släppas in om du inte uppfyller kraven.
 • När du väljer avgångstiden 13.30 besöks inte domkyrkan på insidan eftersom katedralen är stängd vid den tiden. Istället får du en guidad rundtur på utsidan
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Joanna B , april 2016

Lagom nivå på visningen. engagerade guider!