Viator

 • Plats: Granada, Spanien
 • Varaktighet: 7,5–8 timmar (ung.)
Från USD 92,81

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Kombinera ett besök i Alhambra, Granadas främsta historiska sevärdhet, med en eftermiddags njutning på stadens arabiska bad – Hammam Al Andalus. Börja med en morgonrundtur i Alhambra, som är upptaget på UNESCO:s världsarvslista. Du slipper köa, får se höjdpunkter som fästningen Alcazaba och Generalife-trädgårdarna, och kan sedan koppla av i spapoolerna i baden. Du kan t.o.m. uppgradera så att massage ingår!

Rundturens språk

Guide Engelska
Lämna hotellet med luftkonditionerad buss och ta dig till stadens mest berömda monument – Alhambra – där du går på en 2,5 timmar lång rundtur. Det utmärkande rosafärgade palatskomplexet dominerar Granada, med utsikt över den vidsträckta staden från utsiktsplatsen högt upp på berget La Sabica. Platsen uppfördes som en fästning av nasriderna på 1200-talet och ytterligare palatsbyggnader, gårdar och påkostade trädgårdar lades sedan till av efterföljande härskare.

Alhambra, som nu finns på Unescos världsarvslista, är en fascinerande plats att undersöka. Runt varje hörn väntar oändliga arkitektoniska underverk. Du går förbi de långa inträdesköerna och tar del av en rundtur till fots med guiden. Här kan du beundra den moriska arkitekturen i Alcazaba-fästningen och de tre Nasridpalatsen – Mexuar, Cerillo och Harem. Gå in och förundras över det invecklade islamiska konstverket innan du besöker Karl V:s slott, utformat av den legendariske spanske arkitekten Pedro Machuca.

Besök Alhambras Generalife-trädgårdar och föreställ dig moriska kungar från förr i tiden koppla av bland fulländade fontäner och färgglada rabatter. Den vackra platsen översätts fritt till ”paradisets trädgårdar” och är perfekt för en avkopplande promenad, precis det du får göra med guiden.

Efter morgonens rundtur i Alhambra släpper guiden av dig i centrum eller på hotellet, så att du får några timmars fritid före lunch (på egen bekostnad). Vid överenskommen tidpunkt tar du dig till Granadas arabiska bad – Hammam Al Andalus – och unnar dig en skön stund. Tillbringa eftermiddagen med att koppla av i badets sju olika bassänger, alla vackert dekorerade med glittrande kakel. Vattentemperaturen varierar i bassängerna, så lata dig i de varma bassängerna och låt dig sedan väckas med ett iskallt dopp. Låt dig skämmas bort för en eftermiddag genom en uppgradering så att även traditionell arabisk massage med naturliga aromatiska oljor ingår.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Det centrala hotellet i Granada eller vid Alhambra
Avgångstid:
Upphämtning på hotellet mellan 9.15 och 9.45
Rundturen startar mellan 10.00 och 10.15
Varaktighet:
7,5–8 timmar
Information om returresa:
Rundturen i Alhambra slutar mellan 13.00 och 13.30. Du får då på egen hand infinna dig på hammambadet 18.00. Programmet avslutas ca 19.30

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Endast rundtur
Kod: TON

Rundtur till muslimska Granada, inklusive Alhambra och de arabiska baden

Engelska
Från
USD 92,81
Prisinformation
Rundtur och massage
Kod: TAM

Rundtur till muslimska Granada, inklusive Alhambra och de arabiska baden med quiromassage och aromaterapi

Engelska
Från
USD 110,29
Prisinformation

Mer information

Hoppa över kön: Rundtur till Alhambra och Granada Hammam

The Alhambra

Ingår:
 • Snabbinträdesbiljett
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • En timmes hammam på Hammam Al Andalus
 • Kiromassage och aromaterapi (om alternativet valts)
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Mat och dryck
 • Transport från Alhambra till hammambadet
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället när du bokar minst en dag före avresa. Bekräftelsen kommer då så snart som möjligt, i mån av tillgänglighet
 • Åldersgräns 5 år
 • Barnpriserna gäller bara om barnet inte har ett eget säte. Inga tjänster gäller på spat
 • Badkläder är obligatoriska i badet och det finns handdukar och skåp
 • Kvinnor och män badar i samma område
 • Ordningsföljden på besöket kan ändras på grund av oförutsedda omständigheter. För att underlätta med hänsyn till dessa ändringar kan besöket genomföras på två olika språk
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.