Viator

 • Plats: London, Storbritannien
 • Varaktighet: 105 minuter (ung.)
Från USD 17,06

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
RIPPER-VISION™ är en ny modell för Jack Uppskäraren-rundturerna. Förstklassiga handhållna projektorer visar 1,5 meter höga bilder på de mörka gatorna och gränderna i Whitechapel. På så sätt visas inte bara fantastiska bilder, utan även filmklipp, rörliga bilder och överlappande bilder så att du ska få en minnesvärd upplevelse.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Gå tillbaka i tiden på en historisk rundtur
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
När du går samma väg som uppskäraren en gång gjorde kastas du tillbaka via ”Ripper-Vision”. Du hamnar i en tid av gasbelysning och dimma, och en tid med fattigdom, sjukdomar och tysta fotsteg i skuggorna när uppskäraren jagade sina offer.

Den kusliga historien om Jack Uppskäraren är det största mysteriet i brottshistorien. Din guide är en engagerad Jack Uppskäraren-expert och entusiast. Det här är den mest uppdaterade Jack Uppskäraren-rundturen i London, och det är den mest spännande, mest chockerade och ett måste för alla som gillar rysliga mysterier. Så häng på och spåra historiens skyggaste brottsling.
Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Whitechapel, London

Avgångstid:
19.30
Varaktighet:
105 minuter (ung.)
Information om returresa:
Rundturen avslutas utanför Ten Bells Pub som ligger mittemot Spitalfields-marknaden.

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Jack the Ripper-rundtur med

Jack the Ripper Tour using Ripper-Vision projector

Ingår:
 • Professionell guide
 • Vandringstur
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • En måttlig promenadsträcka ingår
 • Genomförs oavsett väderförhållanden. Klä dig på lämpligt sätt.
Resplan:
Resplan:
Gunthorpe Street – Martha Tabrams mordplats
Platsen där Jack Uppskäraren begick sitt första mord enligt många experter. Den här kullerstensgatan är en bra startpunkt för rundturen, eftersom du direkt känner stämningen från en svunnen tid med gasbelysta gator, mörka hörn och tysta fotsteg på natten, medan uppskäraren väntade på sina offer.

Puben Frying Pan – Mary Ann Nichols död
En av de sista platserna där någon såg offret Mary Ann Nichols innan hennes stympade kropp upptäcktes på Bucks Row på natten den 31 augusti 1888. Byggnaden och området runtomkring ger en bra inblick i de sociala levnadsförhållandena och den vardagliga kampen för överlevnad i Londons East End.

Hanbury Street – Annie Chapmans mordplats
Annie Chapmans kropp upptäcktes här tidigt på morgonen den 8 september 1888. Hennes hals var avskuren och kroppen var brutalt lemlästad. Vilka ledtrådar lämnade mördaren?

Uppskärarens brev
Se hur Jack Uppskäraren skapades i en mängd skrivna brev som skickades till den centrala nyhetsbyrån under "höstterrorn”. De var skrivna i blodrött bläck och skickades tillsammans med en halv njure.

Elizabeth Strides död
Elizabeth Strides, eller Long Liz, kropp hittades i Dutfields Yard i närheten av Berner Street tidigt den 30 september 1888. Hennes död var den första under en natt som för alltid kom att kallas för "dubbelmordsnatten".


Mitre Square – Platsen för mordet på Catherine Eddowes
Den 30 september 1888 har blivit känd som "dubbelmordsnatten" då uppskäraren dödade två gånger under en natt. Du får besöka det ursprungliga kullerstenstorget, undersöka bevisen och ta reda på hur uppskäraren lyckades undvika att bli haffad.

Goulston Street – Platsen för den kanske viktigaste ledtråden i fallet Uppskäraren
Under dubbelmordsnatten lämnade mördaren kanske en av de viktigaste ledtrådarna under hela fallet. Vad var det? Hjälper det till att lösa fallet?

Dorset Street – Platsen för Mary Kellys mord
Uppskärarens sista offer hittades i sitt lilla rum på 13 Millers Court den 9 november 1888, och hon var den mest barbariskt lemlästade av dem alla. Du får besöka mordplatserna och återskapa de sista ögonblicken av uppskärarens skräckvälde. Över hundra år senare är polisfotot fortfarande väldigt oroande.

Vem var Jack Uppskäraren?
Med modern kriminalprofilering avslöjar guiden vilken man polisen skulle ha sökt efter under den största förbrytarjakt i brittisk historia.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.