Viator
Från USD 77,73

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Få ut det mesta möjliga av London på denna heldagstur med det bästa i den brittiska huvudstaden – du kan inte boka detta exklusiva Viator-erbjudande någon annanstans. Besök St Paul's Cathedral och Tower of London, titta på vaktavlösningen och bli guidad genom British Museum. Läs mer om historien bakom London och sevärdheterna du besöker och avsluta dagen med en mycket bättre förståelse om den engelska metropolen. Uppgradera till en biljett där olika inträden ingår, eller njut av friheten att kunna välja vilka sevärdheter du vill besöka på plats. Antalet är begränsat till 15 personer för en personlig upplevelse.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Rundtur med fullständig presentation
 • Bekräftelse direkt
Träffa din guide på Temple tunnelbanestation i London, kliv sedan ombord på en bekväm minibuss och åk till St Paul's Cathedral. Vid ankomsten, visa din förbokade biljett eller betala inträdesavgiften (beroende på valt alternativ) och utforska sedan 1600-talskatedralen på en oberoende, audioguidad rundtur. Ta in stadssiluetten från kupolen och kliv ner i kryptan för att se gravarna av berömda brittiska personer som Sir Winston Churchill.

Efter ca 1,5 timme, gå tillbaka med guiden och fortsätt till The Mall för vaktavlösningen. Längs vägen passerar du populära sevärdheter som 10 Downing Street, Big Ben och Westminster Abbey och lär dig mer om Londons historia. Hoppa ur minibussen på Trafalgar Square och gå vidare till fots till Buckingham Palace. Se Hästgardets kasern och andra furstehus och förundras över den pompa och ståt som sker på den världsberömda ceremonin medan du marscherar längs vakterna på The Mall.

Fortsätt i minibuss till Tower of London, ett majestätiskt slott byggt på 1000-talet, och gör ett uppehåll på rutten för lunch (på egen bekostnad). Vid ankomsten kan du välja att delta i en kostnadsfri rundtur med en av The Beefeaters vakter för att lära dig mer om tornets roll i brittisk historia. Sedan får du tid på egen hand för att se kronjuvelerna, White Tower, Traitor's Gate och andra höjdpunkter. Alternativt, om du inte har uppgraderat med inträdesavgifter, kan du få ut mesta möjliga av din fria tid genom att utforska London i din egen takt. Kanske promenera längs Themsens flodbank eller besöka närliggande Tower Bridge (på egen bekostnad).

Gör din slutgiltiga anhalt för dagen vid British Museum, som kan skryta med världens största samling av antikviteter i världen som sträcker sig över två miljoner år tillbaka. Din guide hjälper dig att enkelt ta dig runt det enorma museet och belyser prestigefyllda utställningar såsom Rosetta Stone. Om du är särskilt intresserad av någon del av historien, meddela bara guiden så skräddarsys besöket efter dina intressen.
När det blir dags, promenera till närmaste tunnelbanestation och be vid behov om anvisningar för hur du går tillbaka till ditt boende.
Exklusiva Viator-erbjudanden kombinerar unika erfarenheter och fantastiska erbjudanden – från traditionella rundturer till unika upplevelser – och de är inte tillgängliga från andra tredjepartsförsäljare online.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Temple tunnelbanestation, London
Avgångstid:
Kl. 08.30
Varaktighet:
9 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Rundturen avslutas vid British Museum ungefär kl. 18.00

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Rundtur exklusive inträdesbiljetter
Kod: 18521LONFDEXCL

Exklusivt för Viator: sightseeingtur i liten grupp i London inklusive guidat besök till British Museum, St Paul's Cathedral och Tower of London. Rundturen exkluderar inträdesbiljetter.

Engelska
Från
USD 77,73
Prisinformation
Rundtur inklusive inträdesbiljetter
Kod: 18521LONFDINC

Exklusivt för Viator: sightseeingtur i liten grupp i London inklusive guidat besök till British Museum, St Paul's Cathedral och Tower of London. Rundturen inkluderar inträdesbiljetter.

Engelska
Från
USD 128,25
Prisinformation

Mer information

Exklusivt för Viator: sightseeingtur i liten grupp i London inklusive guidat besök till British Museum, St Paul's Cathedral och Tower of London

St Pauls

Ingår:
 • Professionell guide
 • Inträde till St Paul's Cathedral och Tower of London (om alternativet har valts)
 • Transport i minibuss med luftkonditionering
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Observera: ibland förekommer det inte någon ceremoni för vaktavlösning
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.