Viator

 • Plats: Los Angeles, Kalifornien
 • Varaktighet: Flexibel (ung.)
Från USD 98,99

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Förbered dig på den ultimata Hollywood-bioupplevelsen! Gå bakom kulisserna i världens mest berömda studiorundtur och se var Hollywoodfilmerna skapas. Kasta dig sedan in i halsbrytande åkturer, föreställningar och attraktioner som placerar dig mitt i världens största filmer. Delta i striderna samtidigt som du ger dig ut på ett uppdrag för att försvara Allspark mot Decepticons© elaka klor i TRANSFORMERS: The Ride 3D. Gör Gru och minionerna sällskap på Despicable Me Minion Mayhem, upplev Fast & Furious Supercharged och The Wizarding World of Harry Potter™.

Höjdpunkter

 • Alla inträdesavgifter ingår
 • För hela familjen
Missa inte chansen att besöka världens största filmstudio och temapark! På Universal Studios Hollywood finns det en hel värld av roliga äventyr för hela familjen. Följ med på den världsberömda studiorundturen, upplev de spännande åkattraktionerna med olika teman och följ med familjen Simpson på ett jättekul äventyr.

Ta del av pulshöjande specialeffekter bakom varje hörn i Revenge of the Mummy – The Ride, vansinniga dinosaurier i Jurassic Park® – The Ride och trotsa varje dimension i Shrek 4-D™, ett fantastiskt trolläventyr. Lägg till ett klassiskt Hollywood-slut under din dag på Universal CityWalk®, med 30 härliga matställen, fler än 30 butiker med utmärkt shopping och 19 biografer att välja bland, inklusive en IMAX-biograf med sju våningar, tre häftiga nattklubbar och mycket mer.

Och från magi till magiska varelser, från skurkar till modiga hjältar, allt finns här på The Wizarding World of Harry Potter™, öppet nu!

Obs! Kupongen är endast giltig på valt resdatum

Mer information om attraktioner finns nedan:

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Du kan fortsätta direkt till vändkorset vid huvudingången till Universal Studios Hollywood. Där skannas streckkoden som gäller som inträde.
Avgångstid:
Parkens öppettider varierar efter säsong. Vi rekommenderar att du ringer och återbekräftar tiderna direkt hos Universal Studios Hollywood innan du reser.

VIKTIGT: Kupongen är endast giltig på valt resdatum
Varaktighet:
Flexibel

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

1-Day General Admission
Kod: 1D_NP_GA_16

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket; valid for 1-day

Från
USD 98,99
Prisinformation
1-Day General Admission
Kod: 1D_NPK_GA

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket; valid for 1-day - Off Peak

Från
USD 104,99
Prisinformation
1-Day General Admission
Kod: 1D_PK_GA

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket; valid for 1-day - Peak

Från
USD 109,99
Prisinformation
2-Day General Admission
Kod: 2D_NPK_GA_16

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket; valid for 2-days - Off Peak

Från
USD 118,99
Prisinformation
2-Day General Admission
Kod: 2D_NPK_GA_17

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket; valid for 2-days - Off Peak

Från
USD 128,99
Prisinformation

Mer information

Allmän inträdesbiljett till Universal Studios Hollywood

Universal Studios Hollywood General Admission Ticket

Ingår:
 • Inträde till Universal Studios Hollywood
 • Biljett till alla åkturer och attraktioner
Ingår inte:
 • Mat och dryck (finns att köpa)
 • Mindre attraktioner
 • Biobiljetter till Universal CityWalk-biograferna
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Obs! För att skydda våra gästers säkerhet har vi infört nya verksamhetsrutiner. Våra gästers väskor inspekteras av personalen. Stora väskor och kylväskor är inte tillåtna i parken. Mat får inte tas med in i parken, med undantag för flaskvatten, frukt och barnmat.
 • VIKTIGT: Kupongen är endast giltig på valt resdatum
Resplan:
Åkturer, shower och attraktioner:

The Wizarding World of Harry Potter

från magi till magiska varelser, från skurkar till modiga hjältar, allt finns här på The Wizarding World of Harry Potter™. Utforska mysterierna på slottet Hogwarts™, besök butikerna i Hogsmeade™ och provsmaka kost från några av trollkarlvärldens mest kända restauranger. Dessutom kan du uppleva pulshöjande åkturer och attraktioner som tar dig in i en värld av magiska äventyr och spänning.

Despicable Me Minion Mayhem:
Gör Gru, hans döttrar och de busiga minionerna sällskap på den roliga och spännande 3D-åkturen Despicable Me Minion Mayhem. Äventyret börjar i Grus hem, där du väljs ut till hans senaste projekt – där du själv blir en minion. Sedan besöker du en återskapad version av strandkarnevalen i den första filmen, Super Silly Fun Land, en helt ny, otrolig utomhuslekyta för hela familjen, inspirerad av den upplevelse som Gru delar med sina tre vackra döttrar: Margo, Edith och Agnes.

TRANSFORMERS: The Ride 3D:
En uppslukande och spännande nästa generations åktur som suddar ut gränsen mellan fiktion och verklighet. I den här storslagna åkturen sammanförs HD 3D-media och flygsimuleringsteknik vilket skapar en upplevelse som inte liknar något annat. Det här nya, svindlande TRANSFORMERS-äventyret, som bygger på den populära filmen, placerar dig mitt i den ultimata krigszonen. Slåss sida vid sida med Optimus och försök överleva när du försvarar Allspark från Decepticons® i fyra olika berättelser. Kom ihåg att mänsklighetens framtid räknar med dig. Gör dig redo för den största striden i ditt liv. TRANSFORMERS: The Ride 3D.

Fast and Furious – Supercharged
Upplev studiorundturens helt nya Grand Finale, Fast & Furious – Supercharged. Gör den stjärnspäckade ensemblen från succéfilmserien sällskap på en spännande biljakt som tar dig rakt ned i underjorden med höga insatser, snabba bilar och internationella knarkkarteller.

Specialeffektsshow
Missa inte vår nya, förbättrade specialeffektsshow, där äkta Hollywood-stuntmän och banbrytande teknik i samverkan återskapar scener från dina favoritfilmer!

Studiorundtur:
Gå bakom kulisserna där filmerna skapas och där Hollywoods största stjärnor arbetar varje dag. Delta i en rundtur i världens mest berömda studio och få en uppdaterad inblick i filmskapandets hemligheter bakom kulisserna. Upplev den största gatuuppbyggnaden av filmkulisser i Hollywoods historia, som har byggts med kreativ konsultation från självaste Steven Spielberg. Se kulisserna från ABC:s framgångsrika serie Desperate Housewives och se specialeffekter som användes i succéer som Världarnas krig och Universal Pictures King Kong.

King Kong 360-3D:
Hjärtat bultar. Adrenalinet flödar. Dina överlevnadsinstinkter överbelastas. Du är fast mitt i ett förskräckligt krig mellan en tio meter hög T-Rex och världens åttonde underverk – King Kong. Han har aldrig tidigare sett så verklig ut. Välkommen till King Kong 360 3-D, världens största och mest intensiva 3D-upplevelse. Här får du inte bara se och höra: du får känna. Det är nästa nivå av 3D. Terror har fått en ny hemvist: King Kong 360 3-D, skapad av Peter Jackson.

The Simpsons Ride ™:
Var en del av familjen i USA:s animerade favoritserie när de tar dig med på ett vilt och fantastiskt äventyr i The Simpsons Ride™. Färdas tillsammans med Homer, Marge, Bart, Lisa och Maggie när Springfield blir livs levande med actionfyllt skoj och spänning bakom varje hörn.

Revenge of the Mummy – The Ride:
Ta del av pulshöjande specialeffekter och chocker bakom varje hörn, plus vansinniga mumiekrigare på en berg-och-dalbanetur i mumiens värld!

Shrek 4-D ™:
Häng med Shrek och Åsnan i ett hisnande 4D-äventyr för att rädda prinsessan Fiona, med en extra dimension som gör att du kan KÄNNA händelserna – från din egen plats! Fyra dimensioner av spänning sammanförs till en enastående upplevelse.

Jurassic Park® - The Ride:
Överlev ett juradjungeläventyr som det var för 65 miljoner år sedan. Fly från den gigantiska och vildsinta T-Rex och annan dinosarieterror, med endast en utväg ... rakt ned i ett 25 meter högt vattenfall i en flotte!

WaterWorld® - A Tidal Wave of Explosive Action:
Hisnande stunttrick, extrem action, dödsföraktande bedrifter och slående pyroteknik – bara några meter bort!

Universals djurskådespelare:
Kom och se vad som händer när världens mest begåvade djurstjärnor tar över showen! Du lär skratta och hänföras av det här liveframträdandet. Vem vet, du kanske får delta!

HARRY POTTER-karaktärer, namn och relaterade indicier är © och ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s16) Jurassic Park TM & © 2016 Universal Studios och Amblin Entertainment, Inc. Shrek 4-D © 2016 DreamWorks Animation L.L.C. THE SIMPSONS TM och ©2016 Twentieth Century Fox Film Corporation. Med ensamrätt. TRANSFORMERS och alla relaterade karaktärer är varumärken som tillhör Hasbro och används med tillstånd. © 2016 Hasbro. Med ensamrätt. Licensierad av Hasbro. © 2016 Universal Studios. Med ensamrätt.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

All försäljning är slutgiltig med en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Anneli H , maj 2016

En upplevelse man inte kan missa. Ta tåget som tar dig runt på inspelningsplatserna och den 3D upplevelse du också får.Front Line kortet du kan köpa till extra gör att du spar mycket tid om det är mycket folk. Absolut mest kö var vid Harry Potter.
Räkna med en hel dag så att du hinner med allt.

Recenserad av: Ann-Catrine E , januari 2016

Galet kul :

Recenserad av: Camilla C , juli 2015

Toppennöjd både med resan och Viatorcom. Otroligt mycket billigare än jag skulle fått betala via Universals hemsida. Universal Studios är verkligen en otrolig upplevelse, missa inte. Kommer absolut rekommendera Viatorcom till alla som skall göra dylik resa som oss.

Recenserad av: Karin H , maj 2015

Väl värt pengarna att besöka Universal Studios. Snabb att lösa ut biljetterna. Mycket upplevelse för pengarna.

Recenserad av: Anders B , januari 2014

Intressant.

Recenserad av: Lina E , december 2013

Härlig upplevelser och många roliga åkattraktioner

Recenserad av: Erik J , juli 2015

Väl värt att spendera en heldag på Universal Studios. Rundturen var helt ok. Sen fans det mycket annat I parken som var intressant.

Recenserad av: Peter A , april 2015

Alltid lika häpnadsväckande att ta del av jänkarnas show-biz och att visa det