Viator

 • Plats: New York City, New York
 • Varaktighet: Flexibel (ung.)

Specialerbjudande
USD 40,28  Spara  USD 4,29

Från USD 35,99

Visa prisguide

Lågprisgaranti

Du måste ha med en utskriven papperskupong för den här aktiviteten. Vad är det här?
 • Spara

Specialerbjudande

Det angivna priset inkluderar 10 procents rabatt på det lokala inträdespriset. Du får också en hoppa på/hoppa av-båttur i New York (om biljetten har valts).

Din resa är inte fullständig i staden som aldrig sover förrän du har upplevt världsberömda Madame Tussauds i New York. Över 200 kändisar i skepnaden av verklighetstrogna vaxdockor väntar på att få ge dig ditt livs upplevelse i hjärtat av Times Square.

Höjdpunkter

 • För hela familjen
 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Perfekt för familjer
Madame Tussauds vaxmuseum ligger i hjärtat av Times Square och inget besök i New York är komplett utan ett besök på det världsberömda museet. Missa inte chansen att komma nära över 200 verklighetstrogna vaxdockor som föreställer underhållningens, sportens och historiens största stjärnor och ikoner. Från Marilyn Monroe till Madonna till Lady Gaga, det finns en stjärna för varje generation.

På Madame Tussauds i New York får du uppleva den fantastiska Cinema 4D-salongen som ger 3D-teknikens spänning med det senaste inom 4D-specialeffekter! Hylla New Yorks största ikoner i The Spirit of New York eller prova på rampljuset på en "premiärfest" där du måste ta dig förbi en uppsjö av kameror för att göra din stora entré.

Film och TV
Ljus! Kamera! Tagning! Posera bredvid Marilyn Monroe, spela Bruce Willis stuntperson eller ta en cykel och skjutsa hem E.T. Återskapa de mest minnesvärda biostunderna från den gyllene epokens klassiker till hjärtstoppande succéfilmer. Ta en selfie med Sofia Vergara och släpp loss din inre komiker som Lucys kompis. Har du drömt om att få vara med på TV? Gör en direktsänd nyhetssändning med Anderson Cooper innan du sätter dig i bekvämt i soffan för att bli intervjuad av Oprah. Skapa TV-historia på bästa sändningstid!

Kulturrummet
Ta din chans och forma historien med några av historiens främsta intellektuella personer! Studera E=MC2 med Einstein, låt Maya Angelou inspirera dig och upptäck din abstrakta sida tillsammans med Salvador Dali.

Music Zone
Gör ett oförglömligt uppträdande med de hetaste artisterna mitt på Times Square! Ställ dig på huvudscenen i uppslukande Music Zone. Är du en fyrverkeripjäs? Sjung högt med Katy Perry, digga med Diddy och bli Gaga under strålkastarna.

Sports Zone
Hur klarar du dig mot några av sporthistoriens största legender? Utmana Carmelo Anthony på planen, boxas med Evander Holyfield, kasta till Derek Jeter eller umgås med Eli Manning i omklädningsrummet i Sports Zone.

Marvel 4D-upplevelse
Kliv in i det topphemliga kommandocentret för att frigöra dina krafter bredvid Hulken, Spindelmannen och Thor med flera. Du sätts på prov och går vidare till den spännande finalen i Marvel Superheroes Cinema 4D-upplevelsen!

Ghostbusters-upplevelse
Med hjälp av toppmodern teknik, autentisk rekvisita, kostymer, ett fordon, prylar och exklusivt innehåll spökas det för gästerna när de tar sig genom flera scener som inspirerats av filmen. Utforska Ghostbusters högkvarter och upplev den storslagna finalen där du deltar i en spökjakt på egen hand och räddar New York City från en övernaturlig skurk.

Uppgradera! Om du verkligen vill se vad staden har att erbjuda kan du ta en hoppa på/hoppa av-kryssning med sightseeing utan extra kostnad.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Times Square
Avgångstid:
Söndag till torsdag: kl. 10.00–20.00 (sista insläpp kl. 20.00)
Fredag och lördag: kl. 10.00–22.00 (sista insläpp kl. 22.00)

Obs! Madame Tussauds i New York kan ha utökade öppettider under säsongen eller stänga tidigt för särskilda evenemang utan föregående meddelande. Vi rekommenderar att du ringer innan resan för att bekräfta öppettiderna.
Varaktighet:
Flexibel

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Full inträdesbiljett (All Access Pass)
Kod: AAP

Inträde till Madame Tussauds New York med ”Scream”, 4D-bio, ”Bakom kulisserna: Så här skapas en vaxdocka”, ”Berättelsen om madame Marie Tussauds”-upplevelsen

Från
USD 35,99
Prisinformation
Biljett med hoppa på/hoppa av-kryssning
Kod: AAP_CRUISE

Viators exklusiva fullständiga inträdesbiljett till Madame Tussauds New York och en rabatterad hoppa på/hoppa av-kryssning

Från
USD 35,99
Prisinformation

Kuponginformation

En papperskupong krävs för den här sevärdheten/aktiviteten. Du måste skriva ut och ta med den utskrivna kupongen på dagen för aktiviteten, enligt krav från vår lokala återförsäljare. Vad är det här?

Mer information

Madame Tussauds i New York

Madame Tussauds New York

Ingår:
  • Inträdesavgifter
  • Hoppa på/hoppa av-kryssning (om alternativet har valts)
  • Lokala skatter
Ingår inte:
 • Inträde till Ghostbusters: Dimension
 • Hoppa på/hoppa av-kryssning (om inget annat alternativ har valts)
 • Mat och dryck
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:

 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Madame Tussauds i New York är handikappanpassat. Rullstolar finns tillgängliga på begäran vid biljettkontoret, principen först till kvarn gäller
Resplan:
Hoppa på/hoppa av-kryssning (om alternativet har valts) avgår från:
 • Pier 78 ( 38th Street och 12th Avenue)
 • World Financial Center
 • DUMBO (Old Fulton Street och Furman Street)
 • Pier 11 (Wall Street och South Street)
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.