Viator

 • Plats: Stockholm, Sverige
 • Varaktighet: 60 minuter (ung.)
Från USD 19,69

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Se Stockholm när staden är som mest magisk på en 1 timme lång vandringstur med jultema som leds av en kunnig lokal guide. Rundturen äger rum i vintriga december när staden glittrar av gnistrande gatuljus och du får utforska de charmiga gatorna i Gamla Stan – Stockholms karismatiska gamla stadsdel. Lär dig om traditionellt julfriande i Sverige, som firandet av Sankta Lucia, och avsluta sedan turen med en mugg ångande glögg och pepparkakor.

Höjdpunkter

 • Utforska gatorna på en rundtur i staden
 • För hela familjen
 • Kostnadsfri dryck ingår
 • Få tips från en invånare
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
Möt upp din lokala guide i Gamla Stan, Stockholms fina gamla stadsdel, och ge dig ut på en 1 timme lång julvandringstur längs de vackra, kullerstensbelagda gatorna. Vintermånaderna är den kallaste och mörkaste tiden på året i staden, men också den mysigaste, när kaféer och butiker är fulla av levande ljus och gatorna glimmar av gnistrande julljus.

Insup magin i Stockholm i juletid medan du vandrar runt Stortorget – Gamla Stans stora torg och det äldsta torget i Stockholm. Guiden delar med sig av historier och legender om staden i vintertid och förklarar några av de mest populära svenska jultraditionerna, som firandet av Sankta Lucia.

Utforska Järntorget, det lilla torget som var stadens viktigaste handelscenter under 1200-talet och Brända Tomten – det triangelformade torget som knyter ihop många av Gamla Stans gränder.

Vandringsturen avslutas tillbaka på Stortorget, där guiden bjuder på en ångande mugg glögg. Medan du småpratar med guiden om julen i den här magiska staden och smuttar på vinet får du också prova pepparkakor – traditionella kakor som hör julen till.

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Gamla Stan, Stockholm
Avgångstid:
kl. 15.30
Varaktighet:
60 minuter (ung.)
Information om returresa:
Avslutas på Stortorget i Gamla Stan

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.


Mer information

Julvandringstur i Stockholm

Christmas in Stockholm Old Town

Ingår:
 • Lokal guide
 • Mugg med vinglögg och pepparkaka
 • Vandringstur
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Mat och dryck, om inget annat har angetts
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället när du bokar minst en dag före avresa. Bekräftelsen kommer då så snart som möjligt, i mån av tillgänglighet
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Agneta Å , december 2015

ingen gudie dök upp! vi hade fått fel tid men efter tel.samtal till tel. nr, på biljetten så fick vi ny tur dagen efter ,men pga detta fick vi välja bort annan aktivitet, men tacksam mot tjejen Natalie som fixade så vi fick vara med på lördagen