Viator

 • Plats: Sydney, Australien
 • Varaktighet: Varierar
Från USD 123,47

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Klättra upp på Sydney Harbour Bridge med en kunnig guide för den ultimata upplevelsen i Sydney. Se fantastiska vyer och lär dig allt om den ikoniska strukturen under din klättring mot toppen 134 meter upp. Du har flera alternativ för din klättring, inklusive en provrundtur som går halvvägs upp. Oavsett vilket alternativ du väljer, får du genom att klättra upp på detta berömda landmärke ett spektakulärt perspektiv över Sydney och en spännande känsla av tillfredsställelse. Varje BridgeClimb-tur är begränsad till maximalt 14 deltagare i syfte att garantera en personlig service i en liten grupp.

Höjdpunkter

 • Redaktörens favorit
 • Bekräftelse direkt
 • All nödvändig utrustning ingår
 • Välj mellan flera avgångar under dagen
 • Njut av fantastiska utsikter högt uppe i luften
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
Din BridgeClimb-upplevelse börjar på Sydney Harbour Bridge-besökscentret där du möter din guide, får en omfattande säkerhetsgenomgång och sätter på medföljande BridgeSuit, en specialdesignad overall som bärs utanpå kläderna.

När du är redo följer du din kunniga klättringsledare genom en specialbyggd tunnel som leder till bron. Du börjar din klättring, ordentligt fäst till en säkerhetsvajer, uppför brons bågar, över smala gångbroar och uppför stegar, hela vägen till det 134 meter höga krönet. Stanna uppe på toppen och beundra panoramautsikten över Sydney och dess omgivningar. I öst kan du se de segelformade taken på Sydneys operahus, och i väst syns de majestätiska Blue Mountains i fjärran (vid molnfritt väder).

Under hela rundturen kan du höra guiden via det medföljande headsetet. Lyssna på intressanta fakta och roliga berättelser om historien bakom Sydney och bron, och få massor av uppmuntran under klättringen. Din guide stannar vid natursköna punkter längs vägen så att du kan njuta av utsikten.

Den 3,5 timme långa BridgeClimb-turen är lämplig för personer med åtminstone måttlig kondition. Den 2,5 timme långa Express Climb-turen framskrider i en snabbare takt med färre stopp. Den 1,5 timme långa Sampler Climb-turen går till en punkt halvvägs innanför den inre bågen innan du återvänder till marknivå. Välj en VIVID Climb-tur tillgänglig enbart på festivaldagar.
Efter alla rundturer får du ett kostnadsfritt gruppfoto, ett minnescertifikat och en BridgeClimb-mössa. Se fler detaljer om varje rundtur under Resplan nedan.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
BridgeClimb Climb Base
3 Cumberland Street, The Rocks, Sydney
Varaktighet:
Varierar
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

10:40 BridgeClimb
Kod: 1030AM BridgeClimb

Morning Sydney BridgeClimb. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 10:40

Från
USD 225,06
Prisinformation
11:30 BridgeClimb
Kod: 1130AM BridgeClimb

Morning Sydney BridgeClimb. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 11:30

Från
USD 225,06
Prisinformation
12.30 BridgeClimb
Kod: 1230PM BridgeClimb

Afternoon Sydney BridgeClimb. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 12:30

Från
USD 225,06
Prisinformation
13.30 BridgeClimb
Kod: 130PM BridgeClimb

Afternoon Sydney BridgeClimb. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 13:30

Från
USD 225,06
Prisinformation
15.30 Twilight BridgeClimb
Kod: 330 Twilight BridgeClimb

Twilight Sydney BridgeClimb. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 15:30

Från
USD 279,76
Prisinformation
17.30 Twilight BridgeClimb
Kod: 530 Twilight BridgeClimb

Twilight Sydney BridgeClimb. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 17:30

Från
USD 275,85
Prisinformation
Night Sydney BridgeClimb
Kod: Night BridgeClimb

Night Sydney BridgeClimb. Avgår mellan 15.55 och 22.00 beroende på tiden för solnedgång. Du måste kontakta den lokala arrangören för att bekräfta exakt avgångstid efter att ha fått bekräftelse

Från
USD 193,80
Prisinformation
Gryningsklättring
Kod: DAWN

Klättring i skymningen för hisnande utsikter över Sydney i soluppgången. Avgår mellan kl. 03:25 och 04.55. Du måste kontakta den lokala arrangören för att bekräfta exakt avgångstid efter att ha fått bekräftelse.

Från
USD 291,48
Prisinformation
Express Climb
Kod: Express

Sydney Harbour Bridge Express Climb. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 09:45

Från
USD 225,06
Prisinformation
BridgeClimb Sampler
Kod: SAMPLER

BridgeClimb Sampler. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 12:15

Från
USD 123,47
Prisinformation
Mandarin Climb
Kod: MANDARIN

Ta BridgeClimb-rundturen på 2,25 timme med kunnig, mandarintalande guide. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 14:45

Från
USD 225,06
Prisinformation
Kl. 8.40 BridgeClimb
Kod: 0840AM BridgeClimb

Morning Sydney BridgeClimb. Incheckning vid avgångsplatsen kl. 8.40

Från
USD 225,06
Prisinformation

Mer information

Sydney BridgeClimb

Sydney BridgeClimb
©supplier image

Ingår:
 • Professionell guide
 • Minnescertifikat, mössa och gruppfoto
Ingår inte:
 • Mat och dryck
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Genomförs i alla väder (med undantag för extrema väderförhållanden som exempelvis åskväder)
 • En rimlig konditionsnivå, full kroppskontroll och koordination hand-öga-fot krävs
 • Varje deltagare måste fylla i ett BridgeClimb-anmälningsformulär före klättringen. Detta kommer att tillhandahållas på dagen för klättringen.
 • VIKTIGT: åldersgränsen är 8 år. Barn under 15 år måste vara i en vuxens sällskap. Maximalt 3 barn per vuxen.
 • Minsta höjd är 1,2 meter
 • Om du är gravid men ännu inte är i 24:e veckan måste du kontakta en läkare och från denne erhålla ett skriftligt medgivande. Om du är gravid och har uppnått 24:e veckan ska du inte klättra.
 • Alkohol får inte förtäras före klättringen. Varje deltagare får genomgå ett alkoholutandningstest och kommer inte att tillåtas delta om blodalkoholkoncentrationen uppgår till 0,5 promille eller högre, eller om deltagaren är påverkad av (legala eller illegala) droger
 • Deltagarna bör vara redo att bära BridgeSuit över sina kläder
 • Använd lämpliga skor med gummisulor som täcker tårna och erbjuder komfort, stöd och grepp – exempelvis löp-, sport- eller vandringsskor. Skor med PVC- och lädersulor är inte lämpliga.
 • Förvaringsskåp ingår. Du får inte bära lösa föremål på bron, inklusive, men inte begränsat till, kameror, videokameror, mobiltelefoner, handväskor och andra personliga föremål.
 • Upplevelsen innebär klättring uppför höga stegar och gångbryggor, långa trappor, ojämna ytor och trånga passager, och du exponeras för alla möjliga väderförhållanden
 • Om du inte befinner dig vid incheckningen på angiven avgångstid eller inte uppfyller ovanstående krav, avbokas rundturen utan återbetalning
Resplan:
BridgeClimb förmiddag eller eftermiddag (3,5 timmar):
Det här är den ursprungliga klättringen som går längs brons yttre båge hela vägen till toppen. Klättra uppför en stadig lutning och över gångbryggor och stegar för att sedan beundra panoramavyn över Sydneys hamn och operahus. Titta ut mot Blue Mountains, synliga på långt håll en molnfri dag. Välj mellan avgångar på förmiddagen och eftermiddagen och se staden i full rulle. 

Dawn   Bridge Climb-tur (3,5 timmar):
Njut av den fantastiska utsikten över soluppgången över Sydney på en Dawn BridgeClimb-tur. Häng på i den första gruppen att klättra upp på Sydney Harbour Bridge för dagen, som avgår tidigt på morgonen innan soluppgången. Den exakta avgångstiden beror på tiden för soluppgång. Få två extra kostnadsfria foton på den här rundturen.

Twilight BridgeClimb-tur (3,5 timmar):
Få ut det bästa av både dag och natt på den här rundturen, som avgår precis innan solnedgången. Njut av en spektakulär solnedgång och se hur månen och stjärnorna dyker upp under din klättring. Den exakta avgångstiden beror på tiden för solnedgång.

Night BridgeClimb-tur (3,5 timmar):
Ge dig av efter solnedgången på den här 3,5 timmar långa rundturen till toppen. Se den glittrande belysningen i staden och Sydneys hamn nedanför dig medan stjärnorna och månen skimrar ovan.

BridgeClimb Express (2,25 timmar):
Om du inte har mycket tid eller helt enkelt föredrar en snabbare väg till toppen, ger BridgeClimb Express en otrolig upplevelse. Till skillnad från den längre rundturen som går längs de yttre bågarna, går denna rutt genom strukturens hjärta, vilket ger ett annat perspektiv. Med det här alternativet blir det färre steg att klättra, färre stopp och klättringen till toppen rör sig i en snabbare takt. Perfekt för dem med högre konditionsnivå som letar efter en energisk erfarenhet inom en kortare tidsram.

BridgeClimb Sampler-tur (1,5 timme):
Sampler-turen är perfekt om du har ont om tid, vill ha ett billigare alternativ eller inte är förtjust i alltför höga höjder och därför inte vill gå hela vägen till toppen. Klättringen går längs gångbryggor på de inre delarna av bron, som vissa föredrar framför de yttre gångbryggorna som används för andra klättringar. Du kommer till en spektakulär utsiktspunkt på den inre bågen av bron på den högsta punkten av klättringen, som ligger ungefär halvvägs upp på bron. Med högst 12 personer i gruppen får du anpassad service av den kunniga guiden.

VIVID Climb-tur (3,5 timmar):

Upplev magin av ett fågelperspektiv över Sydney samtidigt som staden glittrar under VIVID Sydney 2017. Få en fantastisk utsikt över de färgstarka ljusinstallationerna runt hamnen när du klättrar upp på bron. Du får också delta i Sydney Harbour Bridges ljusshow när du bär medföljande VIVID Climb-väst. Du klättrar rakt in i en unik festivalinstallation, högt ovanför staden, för att ta en "måste ha"-bild som högtidlighåller din VIVID-klättring. VIVID Climb kommer endast att vara tillgängligt under VIVID Sydney 201 (i slutet av maj till i början av juni).

BridgeClimb Mandarin (2,25 timmar):
Ta BridgeClimb Mandarin-rundturen på 2,25 timmar med en kunnig guide som talar flytande mandarin.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.