Viator

  • Plats: Tel Aviv, Israel
  • Varaktighet: 10 timmar (ung.)
Från USD 89,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

  • Spara
Besök det heliga landets platser som Nasaret och Galileiska sjön under en dagsresa från Tel Aviv. Du reser tvärs över Israels kustslätter för att utforska staden Nasaret, platsen för många av berättelserna i Nya Testamentet och åker sedan till Galileiska sjön där Jesus utförde många underverk. Om du är nyfiken på det heliga eller bara är intresserad av de fascinerande berättelserna i Bibeln är den här turen ett måste!

Rundturens språk

Guide Engelska
Stig på den luftkonditionerad bussen i Tel Aviv och åk till Nasaret, där du får besöka populära bibliska platser som bebådelsekyrkan (där ängeln Gabriel besökte Jungfru Maria) och Sankt Josefs kyrka.

Dagsutflykten i det heliga landet fortsätter norrut genom den lilla byn Kafer Kana och passerar brödundrets kyrka där Jesus utfodrade 5 000 människor med bröd och fisk.

Stoppa vid stranden av Galileiska sjön för att utforska den gamla fiskebyn Kapernaum och upptäck ruinerna av den kända synagogan där Jesus undervisade sina första lärjungar.

Färdas till sist till kustorten Tiberias och Yardenit – en helig plats vid södra änden av Galileiska sjön där Jordanfloden rinner ut i Döda havet. Många kristna besökare till regionen känner en djup koppling till Jordanfloden, därför är det möjligt att döpas här som en del av rundturen. Turen passerar Tabor-berget på vägen tillbaka till Tel Aviv.

Oavsett vad du tror på är en resa till Israel inte komplett utan att ha sett platserna i det heliga landet som har haft sådan historisk och kulturell betydelse!

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Ditt centralt belägna hotell i Tel Aviv eller vår alternativa upphämtningsplats som är Grand Beach Hotel Tel Aviv
Avgångstid:
Din plats kl. 07.15
Grand Beach Hotel kl. 07.25

Upphämtning från hotellen påbörjas före den här tiden. Du måste kontakta den lokala researrangören för att bekräfta den exakta upphämtningstiden.

Varaktighet:
10 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Rundtur på engelska
Kod: ENNAZA

Heldagstur till Nasaret, Tiberias och Galileiska sjön från Tel Aviv

Engelska
Från
USD 89,00
Prisinformation

Mer information

Dagstur till Nasaret, Tiberias och Gennesaretsjön från Tel Aviv

Nazareth, Church of the Annunciation

Ingår:
  • Upphämtning och avlämning på hotellet
  • Professionell guide
  • Transport i buss med luftkonditionering
Ingår inte:
  • Dricks (valfritt)
  • Mat och dryck
Mer information:
  • Bekräftelse får du vid bokningstillfället, så länge du bokar minst 12 timmar före avresan. Bekräftelsen kommer då så snart som möjligt, i mån av tillgänglighet
  • Lämplig klädsel krävs för inträde till gudstjänstlokaler och vissa museer. Undvik shorts. Knän och axlar på både kvinnor och män måste vara täckta. Du riskerar att inte släppas in om du inte uppfyller kraven.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.