Viator
Från USD 388,40

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Upptäck Kyoto och Hiroshima, två av Japans mest kända städer, utan att själv behöva ordna transport eller hotell, på den här självständiga rundturen. Utforska Kyotos timponerande tempel och slott, många upptagna på UNESCO:s världsarvslista, se rörande hyllningar till atombombsoffren i Hiroshima och upplev dagens livliga stad med den fina ön Miyajima i närheten. Du får alla snabbtågsbiljetter och hotellbokningar för tredagarsresan till Kyoto och Hiroshima, och du kan fritt bestämma din resplan.

Höjdpunkter

 • Rundtur på flera dagar
 • Flera möjliga tider under dagen
Skapa en egen flexibel 3-dagars resplan med sightseeing i Kyoto och Hiroshima. Tågbiljetterna och resplanen levereras till ditt hotell i Tokyo dagen före avresan. Du väljer vilket av de många otroliga templen du vill se och var du ska äta i Kyoto, och du kan utforska den förtjusande staden på egen hand. Sedan fortsätter du till Hiroshima där du kan se minnesmärken till människorna som dödades av atombomben 1945, och lära dig om stadens ödeläggelse och pånyttfödelse. Du har möjlighet att göra en snabb resa på några timmar från Hiroshima till Miyajima (på egen bekostnad) och njuta av lugnet på den ljuvliga ön.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Tokyos station
Avgångstid:
Mellan kl. 6.00 och 6.50 (tidig avgång)
Mellan kl. 10.00 och 12.20 (sen avgång)
Varaktighet:
3 dagar/2 nätter
Information om returresa:
Shinkansen Nozomi Super Express-tåget till Tokyo avgår från Hiroshimas station mellan kl. 15.00 och 17.10.

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

3 dagar tidig avgång enkel
Kod: VJNKH3KNE_SNGL

Tidig avgång till Kyoto och Hiroshima 3 dagar. Hotellpaket med enkelrum och tåg via Nozomi Shikansen. Tåget avgår mellan 06.00 och 06.50

Från
USD 501,69
Prisinformation
3 dagar tidig avgång dubbel
Kod: VJNKH3KNE_TWIN

Tidig avgång till Kyoto och Hiroshima 3 dagar. Hotellpaket med dubbelrum och tåg via Nozomi Shikansen. Tåget avgår mellan 06.00 och 06.50

Från
USD 404,59
Prisinformation
3 dagar tidig avgång trippel
Kod: VJNKH3KNE_TRPL

Tidig avgång till Kyoto och Hiroshima 3 dagar. Hotellpaket med trippelrum och tåg via Nozomi Shikansen. Tåget avgår mellan 06.00 och 06.50

Från
USD 388,40
Prisinformation
3 dagar sen avgång enkel
Kod: VJNKH3KN_SNG

Sen avgång till Kyoto och Hiroshima 3 dagar. Hotellpaket med enkelrum och tåg via Nozomi Shikansen. Tåget avgår mellan 10.10 och 12.20

Från
USD 501,69
Prisinformation
3 dagar sen avgång dubbel
Kod: VJNKH3KN_TWIN

Sen avgång till Kyoto och Hiroshima 3 dagar. Hotellpaket med dubbelrum och tåg via Nozomi Shikansen. Tåget avgår mellan 10.10 och 12.20

Från
USD 404,59
Prisinformation
3 dagar sen avgång trippel
Kod: VJNKH3KN_TRPL

Sen avgång till Kyoto och Hiroshima 3 dagar. Hotellpaket med trippelrum och tåg via Nozomi Shikansen. Tåget avgår mellan 10.10 och 12.20

Från
USD 388,40
Prisinformation

Mer information

Tre dagar lång självständig resa till Kyoto och Hiroshima med snabbtåget Nozomi från Tokyo.

Torii gates of Kyoto
©,

Ingår:
 • Snabbtågsbiljetter från Tokyo till Kyoto, Kyoto till Hiroshima och Hiroshima till Tokyo
 • Två övernattningar på New Miyako-hotellet i Kyoto och Hotel Granvia (2016)/Hotel New Hiroden (2017) i Hiroshima
Ingår inte:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Du får bekräftelse på bokningen inom 48 timmar, i mån av tillgänglighet
 • Självständig rundtur; skapa en egen resplan
 • Ange följande information vid bokning: namn på huvudresenären, namn på och adress till hotellet eller boendet i Tokyo, fullständigt namn som hotellet eller boendet har registrerats under samt kontakttelefonnummer. Din rundtur bekräftas inte utan den här informationen.
 • Biljetter och slutlig resplan levereras till den angivna adressen dagen före avresa, så det går inte att utnyttja paketet samma dag du anländer i Japan. Du får inte pengarna tillbaka om biljetterna inte kan levereras på grund av ofullständig hotellinformation.
 • Tågbiljetter utfärdas inte på nytt om du förlorar dem efter att ha tagit emot dem, och du får inte pengarna tillbaka
 • Det här är ett exklusivt erbjudande för utländska turister och kan inte köpas av personer boende i Japan
 • Maximalt antal gäster per hotellrum är 3. Skapa separata bokningar för grupper med fler än 3 personer
 • Obs! Kostnadsfritt för barn under 6 år (spädbarn och barn som inte behöver en plats på tåget eller en säng). Om han eller hon behöver en plats ombord på tåget eller en säng gäller barnpriset (samma som för barn i åldrarna 6–11 år).
Resplan:
Dag 1: Tokyo – Kyoto
Välj en avgång tidigt eller sent på morgonen från Tokyo och ta dig till Tokyos station där du stiger ombord på snabbtåget Shinkansen Nozomi mot Kyoto. Resan till Kyoto tar ungefär två timmar och du kan lämna bagaget på hotellet. Därefter kan du bege dig ut på den ljuvliga stadens gator och se alla sevärdheter.

Kyoto blomstrade som Japans huvudstad i över 1 000 år och av stadens många landmärken står 17 på UNESCO:s världsarvslista. Du kan välja vilka av Kyotos sevärdheter du vill besöka, t.ex. Gyllene paviljongen, Nijo-slottet, Kyotos kejsarpalats och templet Kiyomizudera.

Gyllene paviljongen (Kinkakuji-templet) byggdes 1224 åt en aristokrat och omvandlades senare till ett buddhistiskt tempel. De två översta planen i byggnaden på tre plan är prydda med bladguld, vilket skapar en vacker reflektion i den omgivande sjön. Trädgården anses också vara en av Japans finaste klassiskt utformade trädgårdar.

Kyotos kejsarpalats var kejsarfamiljens bostad fram till 1868 när huvudstaden flyttades till Tokyo. Promenera på ägorna eller se vilka rundturer som finns på webbplatsen Imperial Household Agency. Rundturer i palatsets interiör måste bokas i förväg.

Nijo-slottet byggdes 1603 som Kyoto-bostad åt Tokugawas shogun. Exteriören verkar stram men invändigt finns flera cypressbyggnader med överdådig inredning, bland annat vackra silkscreentavlor.

Templet Kiyomizudera är en av de platser i Kyoto som står på UNESCO:s världsarvslista. En charmig gata kantad med keramikbutiker leder fram till det berömda templet. Njut av den fantastiska utsikten över Kyoto från templets veranda.
Övernattning: New Miyako-hotellet i Kyoto

Dag 2: Kyoto – Hiroshima
Morgonen tillbringar du på egen hand i Kyoto innan du beger dig till Kyotos station och tar tåget till Hiroshima mitt på dagen. När du kommer fram till Hiroshima kan du lämna bagaget på hotellet även om du anländer före incheckningstiden (tiderna finns i resplanen).

På eftermiddagen besöker du Hiroshimas minnesmärken efter atombomben och utforskar den livliga moderna staden som byggdes upp efter andra världskrigets förödelse. De flesta minnesmärken finns i eller nära Hiroshima Peace Memorial Park, byggd för att minnas atombomben som föll den 6 augusti 1945 och för att främja världsfreden.

I Peace Memorial Museum visas de hemska effekterna av atombomben över Hiroshima detaljerat, en både rörande och deprimerande upplevelse. Museets östra byggnad visar Hiroshimas militaristiska förflutna och processen som ledde fram till den ödesdigra bombningen.

Se den kvarvarande stommen av Genbaku-kupolen, den ikoniska symbolen för atombombningen av Hiroshima och stadens sista, kvarstående bombskadade byggnad. I närheten finns barnens fredsmonument, där tusentals origamitranor gjorda av barn draperar strukturen.

Minneskullen innehåller askan från 70 000 bomboffer. Många av dem kunde inte identifieras eller saknade anhöriga som gjorde anspråk på askan.

Byt miljö i några timmar och åk över till Miyajima, en vacker ö du når med tåg eller färja från Hiroshima. Ön är mest känd för helgedomen Itsukushima och dess fina torii-port, som vid högvatten verkar flyta på vattnet. Tama hjortar strövar omkring och gör den vackra ön ännu mer stämningsfull.
Övernattning: Hotel Granvia Hiroshima (2016) eller Hotel New Hiroden (2017)

Dag 3: Hiroshima – Tokyo
På morgonen finns tid att se några sista sevärdheter i Hiroshima eller Miyajima, eller tillbringa några timmar med att promenera omkring och ta del av stadens många lockelser. Köp en ask av Hiroshimas berömda lönnlövsformade momiji manju-kakor och ät dem på tåget tillbaka till Tokyo!

På eftermiddagen beger du dig till tågstationen för att ta Shinkansen Nozomi till Tokyo. Tåget kommer fram till stationen i Tokyo på kvällen, och därmed avslutas den självständiga rundturen.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.