Amsterdam-kombination: Van Gogh-museet och kanalkryssning med snabbinträde på Keukenhof som tillval

 • Kod för rundtur: 2544COMBO
 • Plats: Amsterdam, Nederländerna
 • Varaktighet: Varierar

Den här produkten är tyvärr inte tillgänglig för tillfället

 • Information
Kombinera en 1 timmes lång kanalkryssning med en inträdesbiljett till Van Gogh-museet, Keukenhof eller båda två med den här kombinationsturen i Amsterdam. Välj en avgångstid som passar dig och se Anne Franks hus, den smala bron och den gamla hamnen från vattnet medan du lyssnar av guidningen. Välj att kombinera kryssningen med inträde till Van Gogh-museet eller blomsterfälten vid Keukenhof. Alternativt kan du uppgradera till snabbinträdesbiljetter till båda attraktionerna.

Rundturens språk

Audio Engelska

Höjdpunkter

 • Välj mellan flera avgångar under dagen
 • Res med båt och se sevärdheterna från vattnet
 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Hoppa över kön
Välj en kombitur som inkluderar en 1-timmes sightseeingkryssning i lyxig inglasad kanalbåt samt snabbinträde till antingen Keukenhof, Van Gogh-museet eller båda två. Alla aktiviteter kan genomföras under en dag eller delas upp på flera dagar.

Kanalkryssning i Amsterdam (1 timme):Välj att ta sightseeingturen på en tid som passar dig bäst. Gå ombord på den inglasade kanalbåten i närheten av Amsterdams centralstation och lyssna på den inspelade guidningen om den holländska huvudstaden medan du glider fram över vattnet. Titta på de vackra gavelförsedda husen utefter vattnet och glid förbi sevärdheter som Anne Franks hus, den smala bron och den gamla hamnen. Efter en timme avslutas kryssningen där den började.
Biljett till Keukenhof med snabbinträde:Använd den kostnadsfria kollektivtrafikbiljetten och res till Keukenhof på en tid som passar dig. Vid ankomsten slipper du köer eftersom du har en förbokad biljett. Väl inne kan du strosa runt på de slingrande stigarna i den stora trädgården och andas in blomdoften. Beundra de färgstarka fälten med välskötta tulpaner, påskliljor och hyacinter i full blom.

Inträdesbiljett till Van Gogh-museet: Besök det populära museet en dag när det passar dig. Undvik folkmassorna genom att välja en tid tidigt på förmiddagen eller sent på eftermiddagen (tiden måste bokas på den lokala arrangörens kontor).
Gå runt och titta på världens största samling med Van Goghs verk. Studera konstnärens brev och ritningar och kom nära inpå berömda målningar som Solrosor och Potatisätarna. Du får också se verk av andra erkända 1800-talskonstnärer som Paul Gauguin och Edouard Manet.
Obs! Keukenhof har endast öppet mellan 23 mars och 21 maj 2017.

Schemauppgifter

Avgångsplats:
Centrala Amsterdam
Avgångstid:
Flexibel
Varaktighet:
Varierar
Information om returresa:
Avslutas vid avgångsplatsen

Kuponginformation

En papperskupong krävs för den här sevärdheten/aktiviteten. Du måste skriva ut och ta med den utskrivna kupongen på dagen för aktiviteten, enligt krav från vår lokala återförsäljare. Vad är det här?

Mer information

Amsterdam-kombination: Van Gogh-museet och kanalkryssning med snabbinträde på Keukenhof som tillval

Amsterdam Skip-the-Line Combo: Keukenhof Gardens and Van Gogh Museum with Canal Cruise

Ingår:
 • Kanalkryssning på 1 timme med inspelad guidning ombord
 • Inträdesavgift, biljett till Van Gogh-museet (om du har valt det alternativet)
 • Snabbinträde på Keukenhof inklusive kollektivtrafikbiljett från centrala Amsterdam (om du har valt det alternativet)
Ingår inte:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Mat och dryck, om inget annat anges.
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Om Van Gogh-museet har valts, måste du lösa in kupongen mot din tidsbokade Van Gogh-inträdesbiljett på arrangörens kontor så snart du befinner dig i Amsterdam för att försäkra dig om att du får den tid du vill ha.
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.