Dagstur till Hobbiton, Rotorua och Waitomo Caves

 • Plats: Auckland, Nya Zeeland
 • Varaktighet: 13 timmar (ung.)
Från USD 281,65

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Följ med på den här spännande rundturen i Hobbiton, som är perfekt för alla som vill uppleva lite extra fantasi under semestern. Du får besöka tre fantastiska resmål på en enda dag. Den här rundturen tar dig till filmmiljöerna i Hobbiton, där du sveps med i den fantastiska atmosfären från Hobbit-filmerna. Efter det går färden vidare till Rotorua där du tillbringar ungefär 1,5 timmar. Du får äta lunch och besöka den geotermiska dalen Te Puia innan du lämnar Rotorua för att åka till Waitomo och besöka Waitomo Caves.

Den här rundturen är flexibel, med alternativen att åka från och till Auckland, åka från Auckland och avsluta i Rotorua, åka från och återvända till Rotorua eller åka från Rotorua och avsluta i Auckland.

Höjdpunkter

 • Rundtur i liten grupp med minibuss
 • Lunch ingår
 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
Upphämtning vid hotellet från kl. 6.30 – Observera att du måste vara redo och vänta på angiven tid. Vi har fasta tider till sevärdheterna på rundturen – Vi kan tyvärr inte vänta om du är sen. Vi påbörjar dagsresan från Auckland till Hobbiton via Waikato, där du får uppleva de fantastiska omgivningarna vid Dairy Farms och Hauraki Plains. Vid ankomsten till Hobbiton följer du guiden genom den pittoreska fårfarmen på 500 hektar med enastående vyer över Kaimai Ranges. Du går med guiden genom det fem hektar stora området och får veta fascinerande detaljer om hur Hobbitons filmmiljöer skapades.

Hobbithål, värdshuset Gröna draken, kvarnen och andra konstruktioner som skapades för Sagan om ringen- och Hobbit-filmerna. De kan besökas och du kommer att få se hur det här vackra jordbrukslandskapet i Waikato har transformerats till sysslet från Midgård, och som avslutas med en kostnadsfri dryck på värdshuset "Gröna draken".

Efter den här rundturen åker du vidare till Rotorua (ungefär 55 minuter) till Te Puia, där du äter lunch. Te Puia omfattar 70 hektar i den historiska Te Whakarewarewa-dalen, i utkanten av Rotorua. Där finns Pohutu-gejsern, gyttjepölar, heta källor, kiselformationer, kivifågel och de nationella skolorna för träsnideri, vävning, sten- och bensnideri. De har delat dessa skatter med manuhiri (besökare) i 170 år och fortsätter stolt den traditionen idag.

Därifrån åker vi till Waitomo Caves, som är världsberömda och drar till sig både inhemska och långväga besökare. Waitomo Glowworm Caves står högt på listan på semestern i Nya Zeeland. Lysmasken, Arachnocampa luminosa, är unik för Nya Zeeland. Tusentals av dessa små varelser utstrålar sitt säregna självlysande ljus medan expertguiderna ger intressant information om grottornas historiska och geologiska betydelse. Du går in i grottorna och åker ut i en liten båt.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Alla hotell och annat boende i centrala Auckland eller centrala Rotorua.
Avgångstid:
Upphämtning vid hotellet från kl. 6.30 – Observera att du måste vara redo och vänta på angiven tid. Vi har fasta tider till sevärdheterna på rundturen – Vi kan tyvärr inte vänta om du är sen

Upphämtning från hotell påbörjas före den här tidpunkten

Varaktighet:
13 timmar (ung.)
Information om returresa:
Du återvänder till ditt boende eller annan plats som du anger i stadens centrum.

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Hobbiton Rotorua Waitomo
Kod: TG2

En heldagstur = Auckland till Auckland

Från
USD 291,38
Prisinformation
Hobbiton/Waitomo avsluta i Rotorua
Kod: TG3

Starta i Auckland och avsluta i Rotorua

Från
USD 281,64
Prisinformation

Mer information

Dagstur till Hobbiton, Rotorua och Waitomo Caves

Hobbiton

Ingår:
 • Alla inträdesavgifter
 • Transport i en liten buss
 • Lokala skatter
 • Lunch
 • Erfaren chaufför/guide
 • Upphämtning och avlämning vid alla hotell i centrala staden
Ingår inte:
 • Förmiddags- och eftermiddagste finns på egen bekostnad
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse på bokningen inom 48 timmar, i mån av tillgänglighet
 • Ordningen på aktiviteterna kan ändras av operativa skäl – rundturen kan starta och/eller avslutas i Auckland eller Rotorua
 • Du får inte mindre tid att utforska Hobbiton om du lägger till andra destinationer i rundturen
 • Barn måste åtföljas av målsman
 • Bilbarnstolar krävs i privata fordon enligt lag i Nya Zeeland för barn under 7 år. Vi rekommenderar att samma standard används för ditt barns säkerhet och de är tillgängliga i alla fordon för ett mindre valfritt belopp i dricks för användning av sätet och bilbarnstolen under dagen
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resm��l, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.