Viator

Cancún Super Saver: Exklusiva turer till Chichen Itzá och Cobá med tidigt inträde under ledning av en arkeolog

 • Plats: Cancún, Mexiko
 • Varaktighet: 2 dagar (ung.)
Från USD 151,20

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Se Chichén Itzá och Cobá när det är som bäst, innan dagens turisthorder hinner dit! Denna exklusiva Viator Super Saver kombinerar två toppupplevelser från Cancún under två dagar, till rabatterat pris. Utforska platserna med en certifierad arkeolog som guide och lär dig spännande fakta om mayafolkets civilisation. Besök kända ruiner som El Castillo vid Chichén Itzá och pyramiden Nohoch Mul vid Cobá. I utflykten till Cobá ingår också en simtur i en cenote, en underjordisk vattenfylld grotta. Detta erbjudande är exklusivt för Viator och kan inte bokas någon annanstans.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Utmärkt valuta för pengarna
 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
 • Rundtur med fullständig presentation
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
 • Lunch ingår
Turerna i denna för Viator exklusiva Super Saver sker på var sin dag, och du väljer själv om du besöker Chichén Itzá på dag 1 och Cobá på dag 2, eller tvärtom.
Dag 1 eller 2 - exklusivt för Viator: tidigt inträde till Chichén Itzá med arkeolog som privat guide (9 timmar)Tidig upphämtning från hotellet i Cancún och resa till Chichén Itzá som finns med på UNESCO:s världsarvslista och är ett av världens sju nya underverk. Under resan kan du lyssna på guiden, en certifierad arkeolog med stor kunskap om mayafolkets civilisation och om myterna som omger platsen.
Utforska ruinerna på en fördjupad rundtur innan de stora folkmassorna hunnit dit. Denna stora förcolombiska stad spelade en viktig roll för mayafolket, och var en viktig plats för religionsutövande och pilgrimsfärder innan den spanska erövringen. I dag är platsen fortfarande helig för Yucatán-halvöns maya-befolkning.
Lär dig om hur platsen upptäcktes i mitten av djungeln och lyssna till fascinerande fakta om stenristningarna, pyramiderna och plattformarna som är utströdda runt staden. Hör historien om en ljusorm som ser ut att rulla ner för trapporna på templet El Castillo (också kallat Kukulkan-templet). Upplev andra platser som Observatoriet, Jaguarernas tempel och Krigarnas tempel.
På vägen tillbaka till Cancún serveras lunchlådor, och dagen avslutas med avlämning vid hotellet i mitten på eftermiddagen.
Dag 1 eller 2: exklusivt för Viator: Ruinerna i Cobá, tidigt inträde med arkeolog och simtur i en cenote från Cancún (10 timmar)Lämna ditt hotell i Cancún hotell tidigt på morgonen och ta det lugnt under 2-timmarsresan till Cobá, en av de största förcolombiska bosättningarna från den klassiska perioden. Cobá blir ännu mer fascinerande när du slipper de vanliga folkmassorna som kommer senare på dagen. Upptäck de unika ruinerna i det cirka 70 kvadratkilometer stora arkeologiska området. Se spännande stenmonument, hieroglyfiska texter och ett nätverk av antika vägar.
Staden byggdes runt fem sjöar i den täta djungeln, och namnet Cobá kommer från mayaspråkets ord för "plats med oroligt vatten” - ett passande namn för platsen. Din guide är certifierad arkeolog och full av fascinerande fakta som du annars inte skulle få höra!
Blicka ut över regnskogsgolvet från toppen av Nohoch Mul, Yucatán-halvöns största mayapyramid. Bege dig sedan till en närliggande cenote, en underjordisk vattenfylld grotta, för en uppfriskande simtur. Efter att flutit runt i det naturligt upplysta vattnet är det dags att gå till en lokal restaurang och hugga in på en buffé med typisk mexikansk mat, pastarätter, sallader och efterrätter. Den exklusiva Viator-dagen avslutas med avlämning vid hotellet.

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Avgår från hotell i Cancún och Riviera Maya
Avgångstid:
Chichén Itzá tour: mellan kl. 05.00 och 06.00 (beroende på var hotellet ligger)
Tur till Cobá: Mellan kl. 05.00 och 06.00 (beroende på var hotellet ligger)
Varaktighet:
2 dagar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Alternativ 1
Kod: CUNCOBA

Cancún-superrabatt, alternativ 1: Chichén Itzá-turen görs den första dagen och Ruinerna i Cobá-turen görs den andra dagen. Genomförs två dagar i följd.

Engelska
Från
USD 151,20
Prisinformation
Alternativ 2
Kod: COBACHI

Cancún-superrabatt, alternativ 1: Ruinerna i Cobá-turen görs den första dagen och Chichén Itzá-turen görs den andra dagen. Genomförs två dagar i följd.

Engelska
Från
USD 151,20
Prisinformation

Mer information

Cancún Super Saver: Exklusiva turer till Chichen Itzá och Cobá med tidigt inträde under ledning av en arkeolog

Cancun Super Saver: Early Access to Chichen Itza and Coba Ruins with a Private Archeologist

Ingår:
 • Inträde till ruinerna i Chichén Itzá och Cobá
 • Arkeolog som guide
 • Simtur i cenote under turen till Cobá
 • Lunch båda dagarna
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Mat och dryck, om inget annat anges.
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Vuxenpriser gäller för alla resenärer
 • Vi rekommenderar att du har på dig bekväma kläder och skor
 • Ta med badkläder och handduk om du vill simma i cenoten under turen till Cobá
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.