Big Bus Chicago hoppa på-hoppa av-rundtur

 • Plats: Chicago, Illinois
 • Varaktighet: En eller två dagar
Från USD 29,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Chicagos strandmetropol är berömt för sina imponerande skyskrapor, sina museer i världsklass och sin färgstarka politiska historia. Utforska The Windy City i din egen takt under en hoppa på/hoppa av-bussrundtur med 14 hållplatser strategiskt belägna nära stadens populära sevärdheter. Hoppa av i Magnificent Mile, shoppa, se den stora staden från oanade höjder på Willis Towers Skydeck eller "360 Chicago" på John Hancock Center, besök Art Institute eller Shedd Aquarium, eller ta en selfie framför den glänsande stålbönan i Millennium Park. Liveguidning ombord på bussen.

Höjdpunkter

 • Perfekt introduktion för förstagångsbesökare
 • Flera möjliga avgångstider och avgångsplatser
 • Bra översikt och uppfattning av staden
 • Möjlighet att anpassa resplanen efter egna önskemål
Kliv ombord på dubbeldäckaren med öppet tak vid någon av de 14 hållplatserna för att starta hoppa på/hoppa av-sightseeingturen i Chicago. Använd hörlurarna som tillhandahållits för att lyssna på guidens roliga fakta om staden och dess legendariska arkitektur. Hela turen tar cirka 2 timmar, men du kan hoppa av och på igen så många gånger du vill under en 1- eller 2-dagarsperiod, beroende på valt alternativ vid bokningstillfället. Bussarna går regelbundet, vilket ger dig flexibilitet att utforska staden på egen hand.

Bussturen tar dig igenom Grant Park, känd av lokalbefolkningen som Chicagos "gårdsplan", 319 tunnland (129 hektar) i stadens affärscentrum. Hoppa kanske av i Millennium Park och titta på din förvridna reflektion i den världsberömda Cloud Gate, mer känd som "The Bean", en konstinstallation utomhus tillverkad av polerat rostfritt stål. Eller om du är en konstälskare, missa inte närliggande Art Institute of Chicago, hem till 300 000 konstverk från impressionistiska, postimpressionistiska och amerikanska tidsepoker, som inkluderar målningar som Nighthawks av Edward Hopper och American Gothic av Grant Wood.

När bussen passerar Chicago River och rullar till Magnificent Mile kan du beundra några av de högsta byggnaderna i USA, som John Hancock Center och den historiska Water Tower. Om du gillar höjder, hoppa av och besök utsiktspunkten "360 Chicago" på John Hancock Center och njut av fågelperspektivet över staden. Se nedan för en fullständig lista över hållplatser.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Du kan kliva på vid någon av de 14 hållplatserna
Avgångstid:
Classic-, Premium- eller Deluxe-biljett
Maj–september

09.00–17.00, var 10:e–15:e minut

Oktober–december och mars–april
09.00–16.00 var 20:e–30:e minut

Januari–februari
10.00–16.00, en gång i timmen
Varaktighet:
En eller två dagar

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Classic Ticket
Kod: CLASSIC2

Hoppa på/hoppa av-rundtur under en dag

Från
USD 40,50
Prisinformation
Premium Ticket
Kod: PREMIUM3

2-day hop-on hop-off tour

Från
USD 49,50
Prisinformation
Deluxe Ticket
Kod: DELUXE3

2-day hop-on hop-off tour and Panoramic Night Tour

Från
USD 58,50
Prisinformation
Panoramic Night Tour
Kod: NIGHT

Panoramic sightseeing bus tour of Chicago by night

Från
USD 29,00
Prisinformation

Mer information

Big Bus Chicago hoppa på-hoppa av-rundtur

Chicago

Ingår:
 • Hoppa på/hoppa av-buss
 • Guidning ombord (engelsk liveguidning, spansk inspelad audioguide)
Ingår inte:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Classic 1-dagsbiljetter gäller för användning samma dag. Biljetter som hämtas efter kl. 15.00 är giltiga i 24 timmar från inlösningstillfället.
 • Lös in kuponger på valfri Big Bus hoppa på/hoppa av-plats
Resplan:
Välj något av följande alternativ

Classic
1 dags hoppa på/hoppa av-rundtur: Våra sightseeingturer med buss i Chicago tar dig med på en omfattande rutt, som visar det bästa staden har att erbjuda. Från din utmärkta utsiktspunkt på våra dubbeldäckare får du njuta av panoramavyer över Chicagos snyggaste skyskrapor och imponerande landmärken. Utforska den här dynamiska staden med friheten att hoppa på och av så många gånger du vill och ta dig tid att upptäcka Chicago. 

Premium
1-dags hoppa på/hoppa av-rundtur med Centennial Wheel. Upplev Chicagos kända pariserhjul. Pariserhjulet är ungefär 60 meter högt och erbjuder besökarna en oöverträffad utsikt över Chicago och Lake Michigan.

Deluxe
2-dagars hoppa på/hoppa av-rundtur med Centennial Wheel

Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.