Viator

Rundtur i Chicago med provsmakningar: pizza i Chicago-stil, öl, brownies och varmkorv

 • Plats: Chicago, Illinois
 • Varaktighet: 3 timmar (ung.)
Från USD 53,10

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Upplev Chicago på en rundtur till fots med provsmakningar i det centrala affärsdistriktet. Besök legendariska platser som Palmer House Hotel, Marshall Field's Building och Millennium Park. Det blir också stopp vid lokala matställen för provsmakning av Chicagos favoritmat. Din kunniga guide berättar historien om Chicagos mest kända byggnader och maträtter när du promenerar runt i stadens centrum.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • All nödvändig utrustning ingår
 • All Inclusive-rundtur
 • Cykla på stadens gator och sug in den lokala atmosfären
 • Rundtur med fullständig presentation
Följ din kunniga guide genom centrala Chicago och besök ett antal fantastiska platser inomhus, inklusive historiska Palmer House Hotel, Walnut Room och Macy's. Guiden tar dig också till olika ställen för provsmakning av Chicagos favoritmat, som pizza, varmkorv, brownie och öl från ett lokalt bryggeri.

De arkitektoniska höjdpunkterna inkluderar Millennium Park, ett modernt torg med en samling av konst, arkitektur och trädgårdar som utgör en fantastisk bakgrund till hundratals olika kulturella evenemang. Inte långt därifrån får du promenera längs Chicagofloden, ett system av vattenvägar som binds samman med de Stora sjöarna, Mississippifloden och Mexikanska golfen. Det är en viktig anledning till att Chicago har blivit en betydelsefull stad
och det underlättar handeln både i Mellanvästern och ännu längre bort. Om du kommer i mars ska du inte bli orolig om vattnet ser radioaktivt grönt ut – det är faktiskt en tradition på St Patrick's Day att lägga (giftfri) färg i floden under festligheterna.

Gå in i vackra och historiska Palmer Hotel, som har tagit emot många celebriteter sedan det öppnade 1875. Presidentkandidaterna Grover Cleveland och Ulysses S. Grant har bott på det lyxiga hotellet, liksom författarna Mark Twain, Oscar Wilde och L. Frank Baum. Guiden visar dig utsmyckade interiörer och berättar om hotellets färgstarka historia. Se berömda Marshall Field's Building med dess vackra atrium, mosaiktak designat av Tiffany & Co och berömda utomhusklockor.

Under årets kallare månader tar guiden med dig på en rutt genom Chicago Pedway, ett nätverk av tunnlar, hallar på marknivå och broar som förbinder platser i Chicagos centrala affärsdistrikt, och som håller dig behagligt varm. Under årets varmare månader får du promenera längs ett stort och vackert promenadstråk.

Förvänta dig att gå cirka 2,5 km i lugn takt under den 3 timmar långa rundturen som passar de flesta konditionsnivåer. Det blir flera stopp för smakprovningar och fotografering. Alla smakprovningar och drycker ingår.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Chicago Cultural Center
Avgångstid:
Kl. 11.30
Varaktighet:
3 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder ett par kvarter bort från avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Rundtur i Chicago med provsmakningar: pizza i Chicago-stil, öl, brownies och varmkorv

Tastes of Chicago

Ingår:
 • Matprovning
 • Bryggeriprover
 • Lokal guide
Ingår inte:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • En måttlig promenadsträcka ingår
 • Genomförs oavsett väderförhållanden. Klä dig på lämpligt sätt.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.