Burj Khalifa ”At the Top” inklusive afternoon tea på Burj Al-Arab

 • Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten
 • Varaktighet: 5 timmar (ung.)
Från USD 285,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Kombinera ett fågelperspektiv över Dubai från spektakulära Burj Khalifa med en härlig afternoon tea på hotellet Burj Al-Arab under den här njutningsbara fem timmar långa rundturen. Fotografera Dubai Marina och det segelformade hotellet Burj Al-Arab innan det är dags för en utsökt afternoon tea. Sedan stiger du snabbt upp till observationsdäcket ”At the Top” i Burj Khalifa, världens högsta byggnad. Känn hur hjärtat slår dubbla slag när du ser den fenomenala utsikten och titta sedan på en fantastisk fontänshow i Dubai. Dubai har aldrig sett bättre ut!

Höjdpunkter

 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
 • En unik upplevelse
 • Mellanmål och dryck ingår
Börja din upplevelse med upphämtning från ditt hotell i centrala Dubai. Ta plats i den luftkonditionerade bussen med guiden som även agerar chaufför, och bege dig till Burj Al-Arab, ett skimrande hotell som står på en egen konstgjord ö i Persiska viken.

Beundra det 321 meter höga mästerverket i Dubai utifrån, och gå sedan in och ta del av en utsökt afternoon tea. Sätt dig i den plyschklädda restaurangloungen och njut av ett utbud av snittar, bakverk och nybakade scones. Läppja på kaffe eller te medan du tittar ut över panoramautsikten genom fönstren som sträcker sig från golv till tak.

Återvänd sedan till bussen och åk till Dubai Marina där du får se en samling skyskrapor längs kuststräckan. Sedan får du beundra fler höga byggnader medan du kryssar fram på flerfiliga Sheikh Zayed Road till Burj Khalifa, världens högsta byggnad. Sträck på nacken för att se den sprutliknande toppen som punkterar himlen innan du och din guide kliver in i en snabbhiss till ”At the Top”, observationsdäcket på 124:e våningen. Här får du göra stora ögon inför den hisnande utsikten över staden, öknen och havet långt där nere.

När du har sett klart på utsikten åker du ner till marken igen och går till Burj Khalifa-sjön med guiden och ser Dubais fontänshow. Se när det dansande vattnet skjuts152 meter upp i luften till klassisk och arabisk musik. Den blöta showen lyses upp av 6 600 lampor och laserstrålar och ger dig mängder av fototillfällen.

Rundturen avslutas i närheten av Dubai Mall där du kan äta middag och handla på egen hand. Guiden kan också ge förslag och vägvisningar till andra viktiga platser i den glamorösa staden.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Ditt hotell i centrala Dubai
Avgångstid:
kl. 14.30

Upphämtning från hotell påbörjas cirka 30–60 minuter före den här tidpunkten

Varaktighet:
5 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

14.30
Kod: TOP1430

Rundturen avgår kl. 14.30

Från
USD 285,00
Prisinformation

Mer information

Burj Khalifa ”At the Top” inklusive afternoon tea på Burj Al-Arab

At the top of the world

Ingår:
 • Upphämtning från hotell
 • Rundtur i liten grupp
 • Delad transfer
 • Chaufför och guide
 • Afternoon tea på Burj Al-Arab (Sahen Eddar Lobby Lounge)
 • Delat bord 
 • Inträdesbiljett till ”At the Top”, Burj Khalifa
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Avlämning vid hotell
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället, om du inte bokar mindre än 2 dagar före avresa. Annars får du bekräftelse inom 48 timmar efter bokningen, i mån av plats
 • Klä dig ledigt men snyggt. Män ska ha på sig skjorta och långbyxor. Gymnastikskor är inte tillåtna. Obs! Personer som har på sig shorts eller badtofflor släpps inte in
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar inom 3 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Eva N , november 2015

Tyvärr var det en hel del strul med upphämtningen då vi blev hämtade vid hotellet en timme och tjugo minuter för sent. Detta innebar att guiden stressade på afternoon tea stunden. Detta kändes inte alls bekvämt då vi inte ville lasta i oss maten. Sedan gick itne guiden med upp på Burj Khalifa vilket också kändes konstigt. Men, behållningen blev ändå Al-Arab där det kändes fantastiskt med den lyx omkring samt så lyxig måltid.

Recenserad av: Agneta B , mars 2015

We went not at the top, we didnt see Dubai Marina :-(