Inträde till Dubai Atlantis Aquaventure Waterpark

 • Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten
 • Varaktighet: 1 dag (ung.)
Från USD 75,35

Visa prisguide

Lågprisgaranti

Du måste ha med en utskriven papperskupong för den här aktiviteten. Vad är det här?
 • Spara
Dyk ner i vattenrutschkanorna i Aquaventure Waterpark på Atlantis The Palm i Dubai med en heldagsinträdesbiljett. Hur du tillbringar tiden är upp till dig: susa nedför nästan vertikala rutschkanor, ta dig an det slingrande Aquaconda-röret eller glid längs forsarna. Låt barnen undersöka Splasher’s Play Area och stanna och vila och fyll på med energi på stranden och restaurangerna. Om du vill ha ut ännu mer av dagen kan du uppgradera så att du får inträde till The Lost Chambers Aquarium, där det finns mängder av hajar, rockor och exotiska fiskar.
Besök Aquaventure Waterpark på Atlantis The Palm på i Jumeirah, Dubai på egen hand. När du har en inträdesbiljett kan du bege dig in till parkens samling av rutschkanor och åkturer och se varför TripAdvisor gav den pris för bästa vattenpark i Mellanöstern 2015. Du får stanna i parken hela dagen om du vill. Parken är den största i sitt slag i Mellanöstern, och du får njuta av den i din egen takt.
Om du gillar adrenalinrus ska du bege dig till Tower of Neptune och störta nedför den 27,5 meter nästan vertikala Leap of Faith-vattenrutschkanan ner i en hajlagun. Ge sig sedan i kast med de pulshöljande Tower of Poseidon-rutschkanorna. Susa omkring i tunnlarna i den ormliknande Aquaconda-kanan, plumsa ner i Zoomerango och tävla nedför Slitherine med flera banor. Du kan också axla Poseidon’s Revenge, där golvet rycks bort under dina fötter så att du störtdyker ner eller åka på en flotte genom en hajtunnel i Shark Attack.
Roa dig med de övriga vattenturerna som ingår, och när du vill ta det lite lugnare kan du flyta längs de lugna floderna eller koppla av på stranden. För barnen finns roliga Splasher’s Play Area med vattenstrålar, rutschkanor, hinkar som välter och pooler.
Hyr en lyxig VIP-strandhytt (på egen bekostnad) i sanden om du vill, och njut av mat och dryck (på egen bekostnad) på restaurangerna i parken. När du lämnar parken är äventyret slut.
Uppgradering till Aquaventure och akvariet:Vill du få ut ännu mer av dagen? Du kan uppgradera upplevelsen så att ett besök på The Lost Chambers Aquarium ingår. The Lost Chambers är också en del av Atlantis-semesterorten, och när du uppgraderar får du en heldagsinträdesbiljett för samma dag till akvariet som du kan använda före eller efter besöket på Aquaventure.

I akvariet finns över 65 000 vattendjur och dessutom undervattensskärmar med den försvunna staden Atlantis mytiska ruiner. Det sägs att ruinerna hittades när hotellet byggdes. Lär dig mer om staden, byggnaderna och invånarna när du utforskar kamrarna och tunnlarna, och se hundratals vattendjur, från rockor till exotiska revfiskar och hajar.
I biljetten ingår också en rundtur i akvariet. Lär dig mer om livet i havet av havsguiden, och upptäck roliga fakta om varelserna i Ambassador Lagoon. Du kan också välja att ta del av en mängd olika speciella upplevelser som att se när rockorna matas (på egen bekostnad).

Obs! Under perioden (4 juni till 24 juni 2017) är alla åkturer på Tower of Neptune stängda för underhåll. Detta inkluderar Leap of Faith, Shark Attack, Shamal, Surge, Plunge, Falls och Stinger. Gäster har obegränsad tillgång till alla andra attraktioner och åkturer, som fortfarande är fullt fungerande. Här ingår alla floder och laguner, Splashers-området för barn, hajlagunen med alla våra aktiviteter med havsdjur, alla sex vattenrutschbanor vid Tower of Poseidon och Zip Line.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Atlantis The Palm, Dubai
Avgångstid:
Parken är öppen från kl. 10 till solnedgången. Tänk på att öppettiderna kan ändras beroende på tiden på året. Hör med din lokala leverantör före resan
Varaktighet:
1 dag (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Endast Aquaventure
Kod: Entrance Only

Inträde ingår endast till Aquaventure Waterpark. Kupongen ska visas vid biljettluckan på Aquaventure.

Från
USD 75,35
Prisinformation
Aquaventure och Aquarium
Kod: Combined Ticket

Inträde ingår till Aquaventure Waterpark och The Lost Chambers Aquarium. Kupongen ska visas vid biljettluckan på Aquaventure.

Från
USD 90,42
Prisinformation

Kuponginformation

En papperskupong krävs för den här sevärdheten/aktiviteten. Du måste skriva ut och ta med den utskrivna kupongen på dagen för aktiviteten, enligt krav från vår lokala återförsäljare. Vad är det här?

Mer information

Inträde till Dubai Atlantis Aquaventure Waterpark

Enjoy a day at the Atlantis The Palm Aquaventure waterpark

Ingår:
 • Inträde till vattenparken Aquaventure
 • Inträde till The Lost Chambers Aquarium (om alternativet har valts)
 • Flytväst är obligatoriskt
Ingår inte:
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Barn måste åtföljas av målsman
 • Rundturen i The Lost Chambers Aquarium är tillgänglig varje hel timme från kl. 10 till 20 på helger (fre–lör) och kl. 13 till 19 på veckodagar (sön–tor)
 • Barn kortare än 1,20 får bara använda Splashers-området
 • Obs! En kopia av kupongen måste skrivas ut och visas vid biljettluckan
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.