Sightseeingtur i Dubai med inträde till Burj Khalifa och afternoon tea på Atlantis The Palm

 • Kod för rundtur: 6267ICONIC
 • Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten
 • Varaktighet: 5 timmar (ung.)

Den här produkten är tyvärr inte tillgänglig för tillfället

 • Information
Kom upp i närheten av Dubais mest ikoniska landmärken på 2000-talet under den här uppslukande fem timmar långa rundturen! Staden/staten är berömd för sina byggnader som tänjer på gränserna, och det här är din chans att se en stor del av den banbrytande arkitekturen med en kunnig guide. Beundra skyskraporna på strandresidenset Jumeirah, beundra det segelformade Burj Al-Arab och åk upp till utsiktsplattformen på 124:e våningen av världens högsta byggnad, Burj Khalifa, och få en hisnande utsikt. Kronan på verket är ett besök till fantastiska Atlantis, The Palm, på den konstgjorda ön Palm Jumeirah, där du avnjuter en utsökt afternoon tea.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Mellanmål och dryck ingår
Börja din eftermiddag med upphämtning från ditt hotell i centrala Dubai. Sedan får du koppla av i den luftkonditionerade bussen medan du reser mot ditt första möte med några av stadens/statens banbrytande arkitektoniska utveckling.

Efter en paus för fotografering vid det segelformade hotellet Burj Al-Arab styr du kosan mot stadens nyaste område, Dubai Marina. Beundra dess torn som når ända upp till molnen och kör till Jumeirah.

Fortsätt till ytterligare en av Dubais arkitekturpärlor: Atlantis, The Palm. Det här spektakulära hotellet ligger på den konstgjorda ön Palm Jumeirah, och tornar upp sig över Persiska viken. Bege dig till någon av de överdådiga lobbyrestaurangerna för en afternoon tea och njut av ett urval av utsökta snittar, bakverk och scones som serveras med traditionellt arabiskt te.

Sedan är det dags för Burj Khalifa, världens högsta byggnad med sina 828 meter. Svischa upp till observationsplattformen på den 124:e våningen och ta en 360-graders promenad runt världens högsta balkong och se den pulshöjande utsikten.

Du avslutar rundturen i Dubai Mall i lämplig tid så att du hinner se den fantastiska fontänshowen vid Burj Khalifa-sjön. Ta fler bilder och se när fontänerna dansar och sprutar vatten till musik. Showen lyses upp av 6 600 lampor och laserstrålar.

Senare återvänder du till bussen och lämnas av vid ditt hotell där rundturen avslutas.

Schemauppgifter

Avgångsplats:
Ditt hotell i centrala Dubai
Avgångstid:
kl. 14.30
Varaktighet:
5 timmar (ung.)
Information om returresa:
Burj Khalifa Dubai Mall

Mer information

Sightseeingtur i Dubai med inträde till Burj Khalifa och afternoon tea på Atlantis The Palm

Experience some of the most iconic attractions in Dubai

Ingår:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Afternoon tea på Atlantis, The Palm Hotel
 • Inträdesavgift till observationsplattformen Burj Khalifa
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället, om du inte bokar mindre än 2 dagar före avresa. Annars får du bekräftelse inom 48 timmar efter bokningen, i mån av plats
 • Klä dig ledigt men snyggt. Män ska ha på sig skjorta och långbyxor. Gymnastikskor är inte tillåtna.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.