Inträde till Lost Chambers Entry på Atlantis The Palm

 • Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten
 • Varaktighet: 1 dag (ung.)
Från USD 28,77

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Få en glimt av undervattensvärlden med en biljett till The Lost Chambers Aquarium på Atlantis The Palm i Dubai. Det spektakulära akvariet rymmer panoramalaguner, kammare och tunnlar – och du väljer hur du vill utforska det! Promenera runt i egen takt och titta på tropiska fiskar, smidiga rockor, skräckinjagande hajar och andra varelser. I biljetten ingår också en rundtur då du får lära dig mer om havslivet och det forntida Atlantis – den förlorade staden som akvariet har byggt sitt tema kring. Om du vill ha mer vattenaction kan du uppgradera till inträde till Atlantis Aquaventure Waterpark.
Ta dig på egen hand till Atlantis The Palm Hotel på The Palm i Jumeirah, Dubai, och bege dig till The Lost Chambers Aquarium i The Avenues. Visa inträdesbiljetten och gå in på akvariet och utforska det på egen hand.
I The Lost Chambers finns mer än 65 000 marina varelser och det är en labyrint av panoramakammare och tunnlar som byggts på temat kring den försvunna staden Atlantis, vars lämningar sägs ha påträffats under hotellets uppbyggnad. Titta på de iögonfallande varelserna i Ambassador Lagoon. Färgglada korallfiskar, hajar och rockor simmar omkring i den gigantiska glaskammaren.
Medan du går runt kan du lära dig mer om de olika djuren med hjälp av de interaktiva pekskärmarna. En rundtur ingår också i inträdesbiljetten. Då får du höra om havslivet, akvariets teknik och marinexperternas dagliga uppgifter.
Du kan också välja att delta i särskilda upplevelser (på egen bekostnad) som att titta på när rockorna matas eller snorkla eller dyka i Ambassador Lagoon. När du lämnar akvariet är äventyret slut.

Uppgradering till akvariet och Aquaventure:Få ut så mycket som möjligt av tiden på Atlantis The Palm genom att uppgradera till ett besök på Aquaventure Waterpark. Aquaventure är också en del av Atlantis och när du uppgraderar får du en inträdesbiljett till parken som gäller samma dag, hela dagen, och som du kan använda före eller efter besöket på The Lost Chambers.

Gå in i parken och njut av vattenrutschkanorna och attraktionerna som ingår i inträdesbiljetten. Åk nerför den nästan vertikala rutschkanan Leap of Faith vid Tower of Neptune till en hajlagun eller ta det lite lugnare på de stillsamma floderna. Barnen älskar det roliga Splasher’s Play Area med rutschkanor och hinkar som välter, och när du vill ha en paus kan du koppla av på sandstranden eller på någon av restaurangerna (på egen bekostnad).

Obs! Under perioden (4 juni till 24 juni 2017) är alla åkturer på Tower of Neptune stängda för underhåll. Detta inkluderar Leap of Faith, Shark Attack, Shamal, Surge, Plunge, Falls och Stinger. Gäster har obegränsad tillgång till alla andra attraktioner och åkturer, som fortfarande är fullt fungerande. Här ingår alla floder och laguner, Splashers-området för barn, hajlagunen med alla våra aktiviteter med havsdjur, alla sex vattenrutschbanor vid Tower of Poseidon och Zip Line.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Atlantis The Palm, Dubai
Avgångstid:
Parken är öppen från kl. 10 till solnedgången. Tänk på att öppettiderna kan ändras beroende på tiden på året. Hör med din lokala leverantör före resan.
Varaktighet:
1 dag (ung.)
Information om returresa:
Avslutas inne på akvariet

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Endast akvariet
Kod: Entrance Only

Det ingår inträde till The Lost Chambers Aquarium på Atlantis The Palm. Kupongen ska visas vid biljettluckan på The Lost Chambers.

Från
USD 28,77
Prisinformation
Aquarium och Aquaventure
Kod: Combined Ticket

Det ingår inträde till The Lost Chambers Aquarium på Atlantis The Palm och Aquaventure på Atlantis The Palm. Kupongen ska visas vid biljettluckan på Aquaventure

Från
USD 90,42
Prisinformation

Mer information

Inträde till Lost Chambers Entry på Atlantis The Palm

Lost Chambers aquarium at the Atlantis

Ingår:
 • Inträde till The Lost Chambers Aquarium
 • Rundtur i akvariet
 • Inträde till Aquaventure Waterpark (om alternativet har valts)
 • Flytväst på Aquaventure Waterpark, om det behövs
Ingår inte:
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Barn måste åtföljas av målsman
 • Åldersgräns på 10 år gäller för alla dykupplevelser
 • Med undantag för Dive Discovery, krävs dykcertifikat för alla dykupplevelser
 • Rundturen i The Lost Chambers Aquarium är tillgänglig varje hel timme från kl. 10 till 20 på helger (fre–lör) och kl. 13 till 19 på veckodagar (sön–tor)
 • Obs! Kupongen måste skrivas ut och visas vid biljettluckan
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.