Dubai, Förenade Arabemiraten

Från 106,03 US$

Lägsta pris-garanti

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
Laddar tillgängliga alternativ ...


clock-o20 minuter (ung.)
ticket-oMobilbiljett

Översikt

Förbättra din körskicklighet i en av dagens hetaste sportbilar, Audi TT 45 TFSI Coup quattro under en 20 minuters testkörning på Dubai Autodrome. Efter att instruktören har kört ett demonstrationsvarv kan du ta kontrollen över den här smidiga 2.0-turboladdade bilen och köra tre varv runt banan. Få tips om hur du bemästrar kurvor och raksträckor och bli en bättre förare. Expertinstruktioner, hjälm och diplom ingår.
  • 20 minuters testkörning av Audi TT på Dubai Autodrome
  • Kör tre varv med en sportig Audi TT 45 TFSI Coupe quattro
  • Låt en instruktör guida dig genom kurvorna, böjarna och raksträckorna
  • Bemästra 2.0-turbomotorn och den smidiga sexväxlade Tiptronic-lådan
  • Professionella instruktioner under körningen samt hjälm och diplom ingår
  • Souvenirfoto och DVD finns (mot extra kostnad)
  • Flera bantider finns tillgängliga under dagen
Ta dig på egen hand till Dubai Autodrome för din avtalade tid för en testkörning. Efter en säkerhetsgenomgång om banan och körtekniker kan du bege dig till banan och träffa din instruktör.

Ta på hjälmen och stig in i en glänsande Audi TT 45 TFSI Coupe quattro. Den tredje generationens TT-modell är en komplett omarbetning från föregångaren, och bjuder på en 2,0-liters turbomotor med fyra cylindrar som ger fantastiska 230 hästkrafter.

Den lätta och låga bilen tar hanteringen till en ny nivå när den smeker asfalten, samtidigt som den suveräna hanteringen och exakta styrningen ger självförtroende.

Efter ett demonstrationsvarv av instruktören kan du ta över ratten. Känn kraften när du trycker ned gasen och njut av tre varv på banan. Upplev den supersmidiga sexväxlade Tiptronic-växellådan och den imponerande styrningen genom de knepiga kurvorna och böjarna samt längs raksträckorna.

Efteråt får du återkoppling på körningen och ett diplom. Om du vill kan du köpa ett souvenirfoto och en DVD (båda på egen bekostnad) som minne.

När du lämnar autodromen är äventyret slut.

Recensioner

Viators resenärsomdömen

5,0
1 omdöme
5 Stjärna
4 Stjärna
3 Stjärna
2 Stjärna
1 Stjärna
k
, mar 2018

This was a brilliant tour and I had a very good instructor with me. I would definitely do this again and I got a discount because this was my first booking.


mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 16493P91

Upptäck liknande saker att göra