Trio-paketresa från Dubai: stadsrundtur, ökensafari och dhow-middagskryssning

 • Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten
 • Varaktighet: Flexibel
Från USD 125,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
En unik prisvärd paketresa med tre rundturer. Först en 4 timmar lång rundtur i Dubai, sedan en ökensafari med middag och magdansshow och slutligen den berömda dhowmiddagskryssningen i viken med en lokal tanoura-dansuppvisning. De tre rundturerna kan ordnas på olika datum enligt dina önskemål, eller så kan du ta två rundturer samma dag och den tredje någon annan dag.

Höjdpunkter

 • För hela familjen
 • Bjud din närmaste på något alldeles extra
 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Alla skatter, bränsleavgifter och serviceavgifter ingår
 • Middagsbuffé ingår
 • Kostnadsfri dryck ingår
 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
Stadstur:
Du hämtas vid hotellet kl. 8.30 till 09.00 och börjar den delade rundturen. Den totala tiden för rundturen är ca 4 timmar, och sedan släpps du av vid ditt hotell. Du får besöka berömda Dubai Museum – som visar 1700-talets arabkultur – och se utställningar om antika Förenade Arabemiraten. Efter besöket på museet körs du till Jumeirah-stranden där du får njuta av Arabiska havet och en sällsynt blandning av islamisk och modern arkitektur vid den berömda Jumeirah-moskén. Senare under resan får du se världens enda 7-stjärniga hotell, Burj Al Arab. Efter det får du besöka Palm Island som är världens mest storslagna konstgjorda ö. Det är ett all-inclusive-projekt med otroliga stränder, suveräna anläggningar för vattensporter samt boende och restauranger i världsklass. Sedan är det dags att se Atlantis Hotel och Burj Khalifa. Den här fantastiska stålkonstruktionen är världens högsta byggnad med sina 825 meter.

Ökensafari:
Upphämtning vid hotellet kl. 16 till 16.30. Det här är en delad rundtur. Du körs till ökenområdet och kliver på en fyrhjulsdriven terrängbil som tar dig ut i öknen där du får uppleva hur sanden piskar över dynerna. Efter cirka 30 minuters dynkörning tas du till ökenlägret där du får te, kaffe och middag. Du bjuds också på en magdansshow och en uppvisning av den lokala folkdansen tanoura. Du kan få hennamålningar på dina händer och armar.
Obs! Te, kaffe och läsk är kostnadsfritt, men om någon vill ha alkoholhaltiga drinkar eller öl finns det att köpa. Efter middagen och showerna körs du tillbaka till hotellet.

Dhowmiddagskryssning:
Upphämtning vid hotellet sker kl. 19 till 19.30, och kryssningen börjar mellan kl. 20 och 20.30 och pågår till ca 22.30.
När du glider nedför den stilla Dubaiviken i din traditionella arabiska dhow, med en överdådig middagsbuffé ombord, får du en upplevelse utöver det vanliga med otroliga omgivningar, oöverträffad gästvänlighet och tillmötesgående service.
En middagskryssning är absolut en av huvudattraktionerna under din semester i Dubai. Det är ett perfekt sätt att njuta av den underbara utsikten över Deira och Bur Dubai i en mysig och välkomnande miljö.
Flodbanken som ringar in själva viken bjuder på otaliga attraktioner och är en av Dubais legendariska sevärdheter. När du har gått ombord på din läckert renoverade dhowbåt i trä i Dubaiviken får du en välkomstdrink. När kryssningen börjar kan du äta middag och får välja på en inspirerande mängd nylagade gourmetspecialiteter som äkta emiraträtter som toppas med ett utbud av lyxiga desserter.
Rökning endast på övre däck.
Åk tillbaka till ditt hotell eller boende i Dubai.

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Ditt hotell i centrala Dubai
Avgångstid:
Upphämtning till stadsrundturen kl. 09.00 till 09.30
Ökensafari 16.00 till 16.30
Dhowkryssning 19.00 till 07.30

Upphämtning från hotell påbörjas ungefär 30–60 minuter före den här tiden. Exakt upphämtningstid meddelas vid återbekräftningen.

Varaktighet:
Flexibel
Information om returresa:
Ditt hotell

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT


Mer information

Trio-paketresa från Dubai: stadsrundtur, ökensafari och dhow-middagskryssning

Dubai Trio Package city tour

Ingår:
 • Inträdesavgift till museet ingår
 • Flaskvatten
 • Middagsbuffé
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Resa tur och retur med delad transfer
Ingår inte:
 • Alkoholhaltiga drinkar (finns till försäljning)
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse på bokningen inom 48 timmar, i mån av tillgänglighet
 • Barn måste åtföljas av målsman
 • Barnmåltider ingår inte
 • Ingen återbetalning görs om du missar rundturen/aktiviteten på grund av sen eller utebliven ankomst till kryssningen
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

All försäljning är slutgiltig med en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Liisa L , maj 2016

Ökensafarit var en häftig upplevelse, dessutom hade vi tur med en superhärlig chaufför. Stadsrundturen var också bra. Dhow-middagskryssnignen hade vi kunnat vara utan, okej mat men underhållningen alltså, sjukt märklig uppevelse.