Lägsta pris-garanti

Från 16,61 US$


Lägsta pris-garanti
Från

16,61 US$

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
Laddar tillgängliga alternativ ...

Time2 timmar 30 minuter (ung.)
TicketMobilbiljett
Erbjuds på: Engelska

Översikt

Upptäck Dublins traditionella pubar och underbara, irlänska musik på den här 2,5 timmar långa krogrundan genom den historiska stadsdelen Temple Bar. Rundturen leds av två duktiga, professionella musiker och de tar dig med till ett flertal berömda pubar och barer. Du får höra om den irländska musikens historia och dess influenser på den nutida världsmusiken. Irländska pubar och traditionell, irländsk musik – en perfekt kombination!

Från
16,61 US$

Recensioner

Viators resenärsomdömen

4,5
728 omdömen
5 Stjärna
4 Stjärna
3 Stjärna
2 Stjärna
1 Stjärna
B
, sep 2018

Blev lite orolig först när det var en hel del av gästerna som var ganska högljudda, det var en helt obefogad oro. Artisterna Anthony och Larry tog snabbt över hela showen och vi blev helt förtrollade av deras berättelser och musik. Detta var den bästa upplevelsen på vår Dublinresa och jag rekommenderar den varmt.

U
, sep 2015

Själva turen och framförandet var bra men vi hade förväntat oss mera musik. Att vi deltagare skulle ta tid med att sjunga något från våra egna länder hörde liksom inte till det som titeln på programmet anger. Vi var dessutom fler än vad lokaiiteterna i den första puben tålde. Vi som satt längst bak i ett hörn hörde men såg inte musikerna.

E
, sep 2015

In such a large group that we were the musicians still made it feel intimate and entertaining. A very fun experience!

A
, maj 2015

Rolig rundtur på olika pubar, där vi fick veta mycket om irländsk folkmusik och lyssna på musik, som våra guider spelade. Dom spelade jättebra och berättade om musiken på ett underhållande och roligt sätt. Trevligt med många olika nationaliteter och gott öl.

C
, mar 2015

Under bar musik och enormt kunniga musiker som berättar mycket historier runt musiken.Mycket trevlig aktivitet.Svårt att sitta still,man vill bara vara delaktig.

H
, dec 2013

Trevlig kväll och bra berättat om musik och instrument.

A
, aug 2013

Rolig rundtur med trevliga musikanter som vallade runt oss på mer genuina pubar (3 st). Parallellt spelade de irlänska folkvisor och berättade om befolkningen. Vi var ca 60 st som drack öl, klappade takten och skrattade. Prova detta!

T
, sep 2018

I really enjoyed my tour here, especially because of my love for Thin Lizzy! Great job by tour guide Anastasia :)

m
, sep 2018

Zeer aangename ervaring, twee jonge getalenteerde muziekanten..De pubs waren voorzien om de grote groep te ontvangen. Een echte aanrader

M
, aug 2018

We had a blast at the three pubs we visited on the tour, and the musicians were wonderful! Learned a lot, sang a little, enjoyed ourselves thoroughly! Will definitely do another on our next trip - thank you! :)


Phone
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 2932MPC

Upptäck liknande saker att göra