St Andrews, Falkland och Kingsbarns whiskydestilleri från Edinburgh

  • Plats: Edinburgh, Storbritannien
  • Varaktighet: 1 dag (ung.)
Från USD 52,38

Visa prisguide

Lågprisgaranti

  • Spara
Den här rundturen kombinerar pittoreska fiskebyar i East Neuk, en resa genom Kingsbarns whiskydestilleri, det vackra Falkland Palace och St Andrews, en plats genomsyrad av historia, kultur och golf.

Rundturens språk

Guide Engelska
Dagen börjar mitt i Edinburghs gamla stad. Från den centrala avgångsplatsen tar vi dig genom Edinburgh: du får en inblick i huvudstadens historia innan vi fortsätter mot Forthbron för att fotografera den här platsen som finns upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Därefter åker vi över det tekniska mästerverket mot kungadömet Fife.

Vi stannar i de vackra fiskebyarna Crail och Anstruther, innan vi besöker Skottlands nyaste distilleri, Kingsbarns. Rundturen ger en mycket bra introduktion till whisky och till destilleriet (på egen bekostnad). Du får en chans att testa ditt luktsinne med ett urval av whiskyaromer och sedan smaka på whiskyn! För dem som inte gillar att ta sig ett glas finns det ett underbart terum och en presentbutik att besöka eller så kan du ta en promenad till närliggande Cambo-trädgårdarna (på egen bekostnad).

Därefter åker vi till St Andrews: guiden ger dig en introduktion till den här fantastiska kustorten och pekar ut stränder, golfbanor, slottet, katedralen och andra sevärdheter i staden. Sedan har du gott om tid att utforska på egen hand. Vi återvänder till Edinburgh via det fantastiska Falkland Palace & Garden (på egen bekostnad), där de äldsta tennisbanorna i världen finns! Detta delvis återställda renässanspalats, som tidigare varit bostad för många skotska kungar, är den perfekta platsen för att avsluta eftermiddagen i Fife.

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Edinburgh
Avgångstid:
Kl. 9.00
Se till att du är klar minst 15 minuter före avgångstiden
Varaktighet:
1 dag (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

St Andrews, Falkland och Kingsbarns whiskydestilleri från Edinburgh

St Andrews - home of golf

Ingår:
  • Chaufför och guide
Ingår inte:
  • Inträdesavgifter
  • Mat och dryck
  • Dricks (valfritt)
Mer information:
  • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
  • Barn måste åtföljas av målsman
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.