Florens, Italien

Från 98,85 US$

Lägsta pris-garanti

Den här produkten är tyvärr inte tillgänglig för tillfället

Visa liknande produkter
Laddar tillgängliga alternativ ...


clock-o8 timmar 30 minuter (ung.)
ticket-oMobilbiljett
commentErbjuds på: Engelska och 4 till

Översikt

Smaka på den äkta smaken av Florens under den här nio timmar långa rundturen med mat och vin genom Italiens berömda Chianti-region. Efter avgång från Florens får du utforska vinkällaren hos två typiska vingårdar, och du får även upptäcka de pittoreska medeltida städerna Greve och Castellina innan du äter middag på en lokal bytaverna. Din reseledare ger insiktsfulla fakta och anekdoter medan du smakar på delikatesserna och reser. Uppgradera din upplevelse så att den inkluderar en autentisk florentinsk stek till middagen.
Rundturen avgår från centrala Florens, där du får gå ombord på bussen för resan genom landsbygden tillsammans med guiden. Insup landskapet med sina vinodlingar, olivlundar och cypresser medan din reseledare berättar om vinregionen Chiantis historia och arv.

Den första anhalten är i närheten av Greve, där du får besöka ett framträdande slott och vingård. Njut av en guidad rundtur i de historiska vinkällarna där tunnor med Chianti Classico sakta mognar, innan du påbörjar din guidade vinprovning. Virvla runt och smutta på utsökta viner, bland annat Chianti Riserva och Chianti Classico, som kompletteras med traditionella toskanska tilltugg. Res sedan tillbaka till Greves stora torg där den berömda årliga vinfestivalen för Chianti-vinet hålls. Ta lite ledig tid för att utforska på egen hand, och titta i de små butikerna.

Efteråt får du hoppa tillbaka upp på bussen och följa den underbara kuperade vägen Via Chiantigiana. Sedan kommer du till en familjeägd vingård där du får besöka vinkällaren och lagringsrummet och prova fyra utmärkta Chianti-viner i begränsad upplaga, samt lokala produkter.

Rundturen går sedan vidare till Castellina in Chianti, en liten stad som ligger mellan olivlundar och vackra vinodlingar, där du får mer tid att vandra runt på egen hand och njuta av den fantastiska utsikten.

Fortsätt till den gamla byn San Donato in Poggio och slå dig ner på en lokal taverna för kvällens måltid. Skåla med ett fint Chianti-vin medan du kalasar på utsökta toskanska rätter. Uppgradera din biljett så att den inkluderar florentinsk stek, en smakrik t-benstek som är kryddad med rosmarin, salt och olivolja.

Rundturen avslutas med transport tillbaka till centrala Florens.

Observera: ordningen på besöken kan ändras.

Resplan

Exempel på traditionell meny för vuxna:
Förrätt:
  • Penne strascicate (pasta med köttfärssås)
  • Vegetariskt alternativ: Penne med svampsås
Huvudrätt:
  • Arista (ugnsstekt fläsk i toskansk stil) med potatis, korv och bönor eller Bistecca alla Fiorentina (T-benstek) (om alternativet har valts)
  • Vegetariskt alternativ: Regionala ostar med sallad, spenat och potatis
Dessert
Dryck:
  • Ett glas Chianti-vin och en halvliter vatten

Exempel på traditionell meny för barn:
Huvudrätt:
  • Spagetti med tomatsås och pommes frites
Dryck:
  • Läsk
mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 24285BGROUP

Upptäck liknande saker att göra