Matlagningslektion och lunch på en toskansk bondgård med en tur till en lokal marknad från Florens

 • Plats: Florens, Italien
 • Varaktighet: 7 timmar (ung.)
Från USD 115,45

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Vältra dig i din kärlek för italiensk mat i Toscana, och njut av en heldagstur där du både får ett besök på marknaden, en matlagningslektion och en fyrarätters måltid med vin! När du har valt ut lokala kvalitetsingredienser på en historisk matmarknad i Florens får du resa till en rustik bondgård i Toscana, som omgärdas av den vackra landsbygden. Förbered sedan en fest med pasta, bruschetta och toskanskt grillat fläsk plus favoritdesserter som tiramisu innan du får avnjuta skapelserna med toskanskt vin. Upp till fyra glas vin ingår under dagen samt ett matlagningsdiplom och recept.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Utmärkt valuta för pengarna
 • Bekräftelse direkt
 • Lunch ingår
Träffa din guide nära Palazzo Vecchio i centrala Florens och ta en 30-minuterspromenad till Mercato Centrale, en historisk matmarknad i området San Lorenzo, och se var lokalbefolkningen handlar. Stanna vid ett lokalt bageri på vägen för att provsmaka och köpa färskt bröd. Följ sedan din trevliga guide bland marknadsstånden och träffa slaktare och jordbrukare som säljer grönsaker från sina åkrar i Toscana.
Marknaden bjuder på färsk frukt och lokala läckerheter av hög kvalitet som ost, charkuterier, balsamvinäger, soltorkade tomater, oliver och många andra italienska specialiteter. Välj ut några av de bästa ingredienserna som du vill använda senare under din matlagningslektion, och provsmaka lite av maten och vinet.

Hoppa ombord på minibussen och res till en bondgård som gömmer sig bland de toskanska kullarna, där din matlagningslektion går av stapeln. Ta på dig ditt förkläde, som du får behålla som en souvenir, och hjälp kocken att tillaga en hel toskansk måltid som startar med ett urval av olika förrätter. Lär dig att göra riktig italiensk pasta med färska ägg, och upptäck hemligheterna bakom traditionella köttsåser, med ingredienser som hämtats utanför dörren!

På menyn finns en pastarätt, pizza och klassisk bruschetta, så hjälp kocken att tillaga maten med färskt bröd, tomater och extra jungfruolivolja som har producerats på plats. När maträtterna är klara kan du ta en rast och avnjuta skapelserna tillsammans med ett glas av regionens fylliga Chianti-vin.

Ge dig sedan in i köket igen och tillaga traditionell toskansk arista (saftigt grillat fläsk) med rostad potatis som kryddas med färska örter från gården. Medan fläsket tillagas gör du i ordning en klassisk tiramisu, med lager av utsökt smaksatt mascarpone och alkohol – och kaffeindränkta kex, och lär dig mer om starkt, smakrikt italienskt kaffe.
Rundturens höjdpunkt kommer sedan: sätt dig ned och ät din fyrarätters måltid! Njut av huvudrätten och desserterna tillsammans med ett noggrant utvalt toskanskt vin medan du samtalar med kocken och andra beundrare av ditt dagsverke.

Återgå sedan till minibussen och slappna av under resan till avgångsplatsen i Florens där resan avslutas.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Tågstationen Santa Maria Novella i centrala Florens
Avgångstid:
Kl. 9.00
Varaktighet:
7 timmar (ung.)
Information om returresa:
Centrala Florens, i närheten av kyrkan Santa Croce

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Matlagningslektion och lunch på en toskansk bondgård med en tur till en lokal marknad från Florens

Cooking Class

Ingår:
 • Transport i minibuss med luftkonditionering
 • Marknadsbesök och ingredienser
 • Matlagningslektion
 • Fyrarätters lunch
 • 4 glas vin
 • Recept (skickas via e-post efter rundturen)
 • Matlagningsdiplom
Ingår inte:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • På grund av ojämna underlag rekommenderas inte den här rundturen för rullstolsburna och personer som har svårt att gå
 • Vi beklagar att inga vegetariska eller andra alternativ erbjuds
 • Ungdomar under 18 år måste åtföljas av målsman. Barn under 12 år får inte delta
 • Inget besök på San Lorenzo Mercato Centrale på söndagar och helgdagar (istället görs ett besök i köksträdgården på egendomen där du kan hämta de färska ingredienserna)
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Marie D , januari 2015

Very nice trip, good planning, nice people. We can higly recommend it and it was good value for money.
Special thanks to Carmela and Olivia who made our day one of the best days of our trip to Florence.