Florens, Italien

Från 45,12 US$

Lägsta pris-garanti

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
Laddar tillgängliga alternativ ...


clock-o90 minuter (ung.)
ticket-oMobilbiljett
commentErbjuds på: Engelska och 4 till

Översikt

Se det bästa som Uffizierna i Florens har att erbjuda under en guidad gångtur på 1,5 timme. Undvik de långa köerna vid entrén med en snabbinträdesbiljett och upplev det världsberömda galleriets höjdpunkter från renässansen och dess arkitektur. Förundras över skatter som Leonardo da Vincis Annunciation och Michelangelos Doni Tondo och hör om den magnifika byggnadens historia. Välj mellan förmiddags- och eftermiddagstur, eller välj en kvällstur, så kan du om du önskar uppgradera så att en klassisk italiensk aperitivo eller middag ingår efter besöket på galleriet (uppgradering endast tillgänglig på tisdagar i juli till september).

Recensioner

Viators resenärsomdömen

4,5
527 omdömen
5 Stjärna
4 Stjärna
3 Stjärna
2 Stjärna
1 Stjärna
G
, maj 2016

Bra val av visad konst.Kunnig guide men berättade väl mycket om varje tavla.

D
, maj 2016

Väldigt koncentrerad guidning eftersom det bara var en timme. Det fungerade bra där inne. Bra guide.
Lite rörigt utanför innan man kom in. Skulle behövas bättre information om hur det går till med incheckning och biljetter etc. Man visste inte vart man skulle vända sig. Vi fick felaktiga instruktioner av folk som skulle visa där utanför.

L
, nov 2015

En mycket engagerad, kunnig och trevlig guidning. Jag brukar slötitta mig igenom muséer, men här var man på tå hela tiden. Gudien kunde allt!

S
, sep 2015

Köerna var så långa, att vi var väldigt glada att vi hade bokat denna guidning som tillät oss att gå förbi kön. Vi var de enda som ville ha en engelsk guide, så vi fick en and quot;privat and quot; guidning av museet. Mycket trevligt. Guiden var väldigt kunnig och duktig på att berätta på ett levande sätt. Enda minuset var att vi hann inte gå igenom allt, men det är väl omöjligt på ett så stort museum.

S
, jul 2015

Mycket kunnig guide som inte bara berättade om den fantastiska konsten och dess upphovsmän utan satta konsten i ett historiskt och politiskt sammanhang.

A
, jul 2015

En mycket trevlig och kunnig guide tog vår lilla grupp genom de viktigaste delarna av Uffizierna. Det fanns tid både för reflektion och frågor kring de verk som presenterades. Urvalet kändes genomtänkt och var lagom. Guiden hade en imponerande kunskap om de verk som presenterades och även om Florens generellt.

I
, jul 2013

Vilken upplevelse att gå före alla andra i de enorma köerna. Lite rörigt vid entreerna. Allt uppvägs ändå av en fantastiskt duktig och påläst engelsktalande guide som även tipsade om Palazzo Pitti som även det var en upplevelse.

L
, aug 2018

LOVED our tour of the Uffizi. We had a terrific and very interesting guide. His English was excellent which was helpful. My teenage boys enjoyed it thoroughly as well! Highly recommend.

c
, okt 2017

Unbelievable beauty and history in Art! Michaelangelos, DaVincis, Bottecellis, Raphaelos, and so many more!
Our tour guide was very informative and charming. Perfect way to see the Uffizi! Would Highly recommend
this tour!

S
, okt 2017

This tour was amazing!


mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 2428M2

Upptäck liknande saker att göra