Exklusivt för Viator: tidigt inträde till Galleria dell'Accademia i Florens med frukost

 • Plats: Florens, Italien
 • Varaktighet: 90 minuter (ung.)
Från USD 76,78

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Kom nära Michelangelos "David" på den här exklusiva Viator-rundturen med tidigt inträde till Galleria dell'Accademia i Florens. Var en av dagens första besökare som får se museets världsberömda renässansstatyer. Detta är ett exklusivt Viator-erbjudande som inte kan bokas någon annanstans! Med en grupp på högst 15 personer och en konsthistoriker som guide får du förundras över några av Galleria dell'Accademia berömda verk, bland annat Michelangelos ”San Matteo”, innan du står ansikte mot fot med den imponerande ”David”. Din rundtur i liten grupp avslutas med egen tid följt av en frestande italiensk frukost på ett kafé i närheten.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Frukost ingår
 • Exklusivt för Viator
 • Bekräftelse direkt
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
 • Leds av konsthistoriker
 • Perfekt introduktion för förstagångsbesökare
 • Liten grupprundtur
Möt din kunniga guide, en professionell konsthistoriker, utanför Galleria dell'Accademia för att påbörja rundturen. Guiden byter din kupong mot inträdesbiljetten till museet. Förbered dig på att gå in och passera förbi de långa köerna vid entrén, som har upp till 3 timmars väntetid under högsäsong. Du blir en av dagens första besökare som får se galleriet i en liten grupp med det här exklusiva Viator-erbjudandet.

Väl inne i Galleria dell'Accademia får du strosa runt med din guide och njuta av några av museets mest berömda konstverk utan sällskap av de vanliga folkmassorna. Lyssna på när guiden delar med sig av intressant information om några av konstverken, och berättar mindre välkända historier bakom några av Michelangelos större verk som t.ex. San Matteo, Pietà di Palestrina och de fyra manliga nakna statyerna som kallas Prigioni.

Följ din kunniga guide genom galleriets salar tills du når tribunen där Michelangelos David står i all sin prakt under en glorialiknande dom. David är en oöverträffad ikon vad gäller skönhet och perfektion, ett renässansmästerverk och en av världens mest kända statyer genom tiderna. Denna marmorstaty skapades av Michelangelo under tidigt 1500-tal och är en symbol för styrka och ungdomlig mänsklig skönhet.

När du har häpnat tillräckligt över David avslutas din exklusiva upplevelse med en god, traditionell italiensk frukost (starkt kaffe och söta bakverk) på ett mysigt kafé i centrala Florens. Du kan följa guiden direkt till kaféet. Eller också kan du stanna kvar inne på Galleria dell'Accademia och se några av de andra utställningarna, med verk av bland annat Botticelli och Filippino Lippi, innan du själv tar dig till kaféet.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Galleria dell'Accademia i centrala Florens
Avgångstid:
Kl. 08.15
Varaktighet:
90 minuter (ung.)
Information om returresa:
Avslutas på kaféet i centrala Florens

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Exklusivt för Viator: tidigt inträde till Galleria dell'Accademia i Florens med frukost

The David

Ingår:
 • Professionell konsthistoriker som guide
 • Tidigt inträde till Galleria dell'Accademia
 • 1 timmes guidad rundtur på Galleria dell'Accademia
 • Italiensk frukost
Ingår inte:
  • Upphämtning och avlämning på hotellet
  • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 3 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.