Vinprovning och middag i en privat toskansk villa från Florens

 • Plats: Florens, Italien
 • Varaktighet: 3 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 118,15

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Fly storstadslivet i Florens och få smak på den toskanska landsbygden på den här 3,5 timmar långa vinprovnings- och middagsupplevelsen vid en 1600-talsvilla. Den charmiga villan ligger inbäddad i de florentinska kullarna mellan oändliga vinodlingar och olivlundar. Det är en perfekt miljö för en rustik, romantisk toskansk afton. Upptäck hemligheten bakom vinframställning på en rundtur på ägorna och prova fyra vintyper i begränsad upplaga i källaren, innan du rundar av kvällen med en fyrarätters festmåltid med förföriska lokala rätter i den pittoreska trädgården.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Middag ingår
 • Bekräftelse direkt
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
 • Små grupper med personlig service
Träffa din chaufför i närheten av stationen Santa Maria Novella i centrala Florens för att påbörja rundturen. Kliv ombord på en luftkonditionerad minibuss och njut av en kort resa till en förtrollande 1600-talsvilla. Villan är belägen mellan smala backiga vägar, olivlundar och vinodlingar och är en lugn oas bara några minuter från Florens livliga centrum.

Vid ankomsten möter villans vinodlare som visar runt på ägorna. Håll utkik efter vilda harar och fasaner som kan ströva omkring i närheten. Lyssna när din värd avslöjar hemligheter om vinframställning och berättelser om vingårdens prestationer.

Medan du promenerar får du veta hur villan producerar vin från druvorna merlot, sangiovese, cabernet sauvignon, chardonnay och pinot bianco. När du upptäckt den fantastiska vinframställningen får du provsmaka några av villans vin i begränsad upplaga inklusive två röda, ett vitt och ett dessertvin. Njut när de utpräglade smakerna rullar över tungan.

Sätt dig sedan tillrätta i villans trädgård, om vädret tillåter, eller inne i villan för en fyrarätters toskansk festmåltid. Dinera på lokala kulinariska läckerheter såsom crostini (små grillade eller rostade brödskivor med pålägg), prosciutto, parmesan och pienza pecorino-ost, pasta och en traditionell rätt med kött och potatis. Vegetariska alternativ erbjuds också. Frossa i den aptitretande kombinationen av regionala ingredienser medan du tar in den otroliga panoramautsikten. Njut sedan av en traditionell italiensk dessert medan solen sjunker ner bakom horisonten.

Med magen full och törsten släckt går du tillbaka till den luftkonditionerade minibussen och slappnar av under den korta resan tillbaka till startpunkten.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Piazza dell'Unita Italiana i centrala Florens
Avgångstid:
Kl. 18.00 (var på plats senast 17.45)
Varaktighet:
3 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Avslutas vid stationen Santa Maria Novella cirka kl. 21.15

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Vinprovning och middag i en privat toskansk villa från Florens

Authentic Florence Villa

Ingår:
 • Transport i minibuss med luftkonditionering
 • Professionell guide
 • Vinprovning
 • Fyrarätters middag
Ingår inte:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället när du bokar minst en dag före avresa. Bekräftelsen kommer då så snart som möjligt, i mån av tillgänglighet
 • Kunder under 18 år måste vara i sällskap av en förälder eller målsman
 • Lämna ett meddelande om du har specifika kostönskemål i fältet ”Särskilda krav” när du bokar
 • Trädgårdarna vid villan saknar skugga och kan vara heta i direkt solljus. Ta med dig en hatt, solskyddskräm, insektsmedel och en flaska vatten vid varmt väder
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.