Utflykt iland från Ashdod: Heldagstur till Jerusalem och Betlehem

 • Plats: Jerusalem, Israel
 • Varaktighet: 10 timmar (ung.)
Från USD 99,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
När du är i hamn i Ashdod kan du besöka de heliga platserna kring Jerusalem och Betlehem på den här heldagsutflykten iland. När du har beundrat utsikten över gamla Jerusalem från Olivberget kan du se trädgården Getsemane och rummet för den sista måltiden innan du utforskar andra viktiga kristna platser. Besök Via Dolorosa, den heliga gravens kyrka och se den västra muren. Rundturen avslutas i Betlehem med besök till Krubbans torg och Födelsekyrkan.

Rundturens språk

Guide Engelska
När kryssningsfartyget har lagt till vid hamnen i Ashdod möter du guiden i hamnen och åker till Jerusalem i en luftkonditionerad minibuss för heldagsturen. Längs vägen kan du beundra de natursköna bergen och lyssna på guidningen om Jerusalem och Betlehem, de två heliga städer som kristna vördar som de platser där Jesus levde och dog för omkring 2 000 år sedan.

Den första anhalten är Olivberget, en ås strax öster om Jerusalem. Ta in utsikten över gamla Jerusalem från toppen och hör guiden berätta några bibliska historier från området.

Du åker förbi trädgården Getsemane, där Jesus ryktas ha tillbringat sin sista natt i frihet, och fortsätter till berget Sion, där han åt sin sista måltid. Besök rummet där den sista måltiden sägs ha ägt rum och fortsätt sedan till gamla Jerusalem genom Jaffa-porten.

Beundra de gamla, smala gatorna medan guiden leder dig genom både de kristna och judiska kvarteren. Besök den heliga gravens kyrka, som sägs stå på platsen där Jesus korsfästes, och gå längs en del av Via Dolorosa, en viktig väg för pilgrimsfärder.

Ta in utsikten vid den västra muren (som även kallas klagomuren) och lär dig mer om dess betydelse för folksamlingarna med judiska pilgrimer. Promenera sedan genom en arabisk souk, vars stengator är fulla av stånd med krimskrams och kryddor.

När du har utforskat Jerusalem återvänder du till minibussen och åker till Betlehem i närheten. När du kommer fram kan du sträcka på benen på Krubbans torg och besöka Födelsekyrkan och grottan, där en stjärna markerar Jesus påstådda födelseplats.

Till sist kan du på egen hand leta efter souvenirer i Betlehems palestinska butiker och marknader. Sedan avslutas rundturen i hamnen i Ashdod.

Obs! Besök på platser som anges i resplanen ovan är beroende av tillgänglighet, religiösa festivaler, köer och tidsbegränsningar på dagen för rundturen. Platsernas ordning som beskrivs ovan kan också ändras samma dag.

Bekymmersfri utflykt iland:
Vi garanterar att ni kommer tillbaka till hamnen i Ashdod i god tid. Om det osannolika skulle inträffa och ditt fartyg har avgått kommer vi att ordna med transport till nästa hamnstopp. Om ditt fartyg är försenat och du inte kan delta på den här aktiviteten kommer dina pengar att återbetalas. Se våra villkor för fullständig information.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Hamnen i Ashdod
Avgångstid:
8.00
Obs!
Avgångstiden kan skjutas fram. Kontakta vid behov den lokala leverantören för att ordna det.
Varaktighet:
10 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Utflykt iland från Ashdod: Heldagstur till Jerusalem och Betlehem

Western wall in Jerusalem

Ingår:
 • Upphämtning och avlämning
 • Professionell guide
 • Transport i minibuss med luftkonditionering
 • Inträdesavgifter
 • Viators bekymmersfria garanti
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Rundturens längd kan variera
 • En måttlig promenadsträcka ingår
 • En del platser kanske inte besöks och andra ingår beroende på tillgänglighet, säkerhet, helgdagar, öppettider, köer, trafik, tidsbegränsningar och andra oförutsedda omständigheter
 • En måttlig promenadsträcka ingår
 • Bra promenadskor, solglasögon, hatt och kläder som täcker axlar och knän rekommenderas
 • Ett giltigt pass krävs endast på dagen för resan till Betlehem.
 • Obs! Den här rundturen äger rum med en palestinsk arrangör och pass krävs.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.