Rundtur på Västbanken från Jerusalem

 • Plats: Jerusalem, Israel
 • Varaktighet: 11 timmar (ung.)
Från USD 105,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Utforska fascinerande Västbanken på den här upplysande heldagsturen från Jerusalem. Res med en guide och få se mytomspunna bibliska platser i Betlehem och platsen där Jesus sägs ha blivit döpt vid Jordanfloden. Utforska den livliga staden Ramallah och se den palestinska ledaren Yassir Arafats grav. Ytterligare minnesvärda inslag på den här spännande rundturen är ett besök vid ruinerna till en av världens äldsta städer, Jeriko, plus en välsmakande arabisk lunch och ett stopp på Aida flyktingläger.
Träffa guiden i centrala Jerusalem och res med luftkonditionerad minibuss genom ökenlandskapet och över kullarna till Västbanken på västra sidan av Jordanfloden.

Bege dig till Qasr-el-Yahud, en plats på flodbanken där Jesus tros ha blivit döpt av Johannes Döparen. Lyssna på guiden som förklarar den bibliska betydelsen av denna heliga plats. Fortsätt sedan till gamla Jeriko som anses vara en av världens äldsta städer. Utforska några av de oförglömliga ruiner som arkeologerna har grävt fram, en del från så långt tillbaka i tiden som 9 000 år f.Kr.

Res vidare till den palestinska staden Ramallah, som anses vara den inofficiella huvudstaden på Västbanken. Promenera på de myllrande gatorna och besök graven till den palestinska ledaren Yassir Arafat, som begravdes i ett mausoleum här 2007.

När du kommer fram till Betlehem får du äta en arabisk lunch på en lokal restaurang innan du utforskar denna heliga stad. Se Födelsekyrkan, som anses ligga på den plats där Jesus föddes, och besök Mjölkgrottan, vars väggar sägs har vitnat av en droppe av Jungfru Marias mjölk när hon matade Jesusbarnet. Promenera genom gamla staden och den färgstarka marknaden och se separationsmuren som delar staden av från Israel.

På tillbakavägen stannar du på Aida flyktingläger som grundades på 1950-talet. Besök dess levande ungdomscenter och få veta mer om aktiviteterna som ordnas för lägrets kvinnor och barn innan du återvänder till Jerusalem. Rundturen avslutas med avlämning vid startpunkten.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Gamla eller nya Jerusalem
Varaktighet:
11 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Upphämtning från den nya delen av Jerusalem
Kod: NEWCITY

Din guide väntar på dig i den nya delen av Jerusalem kl. 07.30 (exakt mötesplats kommer att anges på kupongen).

Från
USD 105,00
Prisinformation

Mer information

Rundtur på Västbanken från Jerusalem

West Bank Tour from Jerusalem

Ingår:
 • Transport i minibuss med luftkonditionering
 • Lokal guide
 • Lunch 
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Mat och dryck, om inget annat anges.
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Lämna ett meddelande om du har specifika kostönskemål i fältet "Särskilda krav" när du bokar
 • Rundturens resplan kan omfattas av sista-minuten-ändringar på grund av säkerhetshänsyn samt religiösa helgdagar
 • Obs! Omarmoskén besöks inte under rundturen
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.