Köpenhamn, Danmark

Från 65,15 US$

Lägsta pris-garanti

Den här produkten är tyvärr inte tillgänglig för tillfället

Visa liknande produkter
Laddar tillgängliga alternativ ...


clock-o3 timmar 30 minuter (ung.)
ticket-oPappersbiljett
commentErbjuds på: Engelska

Översikt

Utöka din sightseeingupplevelse i Köpenhamn med den 2 timmar långa färden genom staden per buss och båt. Medan du lyssnar på spännande guidning, kryssar förbi legendariska sevärdheter i Köpenhamn, som till exempel den underbara Gefionfontänen, Stadshuset och Amalienborg samt slottet Christiansborg. Ta fantastiska fotografier bredvid den berömda statyn "Den lilla sjöjungfrun" och gå ombord på en kanalbåt för en stilla tur i hamnen. Se en pittoresk blandning av gammal och ny arkitektur och lyssna på den underhållande guidningen under färden.
  • 3-timmars sightseeingtur i Köpenhamn med buss och båt
  • Se den danska huvudstadens berömda sevärdheter under en guidad busstur
  • Se stadshuset, Tivoli, gefionfontänen, Kongens Nytorv och Gammel Strand
  • Stanna till vid Amalienborg för att se vaktombytet
  • Glid fram i Köpenhamns vackra, livliga hamn under en kanalkryssning
  • Beundra både de historiska och de moderna byggnaderna som kantar vattnet
Gå ombord på en bekväm, särskilt anpassad buss med glaspaneler på en centralt belägen plats för upphämtning i Köpenhamn och sätt dig en stund för en tur med panoramautsikt över staden. Medan du kryssar genom den vackra staden kan du se imponerande monument, som till exempel gefionfontänen, och åka förbi slottet Rosenborg och Kastellet.
 
Sedan stoppar bussen under en halvtimme så att du kan se vaktombytet vid Amalienborg, där den engelsktalande värden ser till att du säkert kan stiga av och på bussen. Det finns även fotograferingstillfällen för både operahuset och den lilla sjöjungfrun, en av Danmarks mest kända sevärdheter. Lyssna på hur denna kultursymbol har baserats på H C Andersens tidlösa saga med samma namn.
Efter 2 timmars sightseeing med buss kan du bege dig till den livliga gamla fiskmarknaden vid Gammel Strand och gå ombord på en väntande kanalbåt för den andra halvan av rundturen. Glid fram genom Köpenhamns livliga hamn och beundra den arkitektoniska blandningen av färgglada byggnader och metropoliska strukturer, medan du observerar aktiviteten längs de idylliska kanalerna.
mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 2158DKAP008

Upptäck liknande saker att göra