Krakow Super Saver: halvdagstur till Wieliczka saltgruva plus privat elbilsrundtur i Krakow

 • Plats: Krakow, Polen
 • Varaktighet: Varierar
Från USD 84,82

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Utforska Krakow med Melex elbilar och besök den UNESCO-listade saltgruvan i Wieliczka med denna Krakow Super Saver, som kombinerar två bästsäljande rundturer på en och samma dag. Börja morgonen i Wieliczka saltgruva där du stiger ner för att se skulpturer uthuggna i salt, sjön och det häpnadsväckande St Kinga-kapellet. På eftermiddagen kan du avnjuta en privat rundtur till Krakows höjdpunkter i en miljövänlig Melex-bil med chaufför. Glid runt i Gamla Stan, de gamla judiska kvarteren Kazimierz och det gamla judiska gettot, med en informativ audioguidning som ger liv åt allt du ser.

Rundturens språk

Audio Engelska
Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Upphämtning från hotellet ingår
 • Välj avgång på morgonen eller på eftermiddagen
 • Insup atmosfären under en gångtur
 • Alla inträdesavgifter ingår
Din Super Saver kombinerar två av Krakows mest populära rundturer på en enda dag. På morgonen kan du njuta av en rundtur i Wieliczka saltgruva utanför Krakow och på eftermiddagen ta en sightseeingtur i Krakow i en miljövänlig Melex-elbil, med inspelad audioguide.

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Ditt centralt belägna hotell i Krakow eller en central mötesplats i staden.
Avgångstid:
April 2017 till mars 2018 avgång kl. 8.45

Upphämtning från hotell påbörjas ungefär 30–60 minuter före den här tiden. Exakt upphämtningstid meddelas vid återbekräftningen.

Varaktighet:
Varierar
Information om returresa:

Rundturen avslutas vid utvalda hotell i Krakow. Samma dag som rundturen sker får du veta var närmaste stopp är i förhållande till ditt hotell


Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska
Engelska

Mer information

Krakow Super Saver: halvdagstur till Wieliczka saltgruva plus privat elbilsrundtur i Krakow

Krakow Super Saver: Wieliczka Salt Mine Half-Day Trip plus Private Krakow Tour by Electric Car

Ingår:
 • Upphämtning och avlämning vid hotell (endast utvalda hotell)
 • Lokal guide (rundtur i Wieliczka saltgruva)
 • Transport tur och retur i luftkonditionerad buss till Wieliczka
 • Inträdesavgift till Wieliczka saltgruva
 • Privat chaufför (rundtur i Melex)
 • Inspelad audioguidning på fyra språk (engelska, franska, tyska, spanska)
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Inte lämpligt för rullstolsburna
 • Ett visst antal deltagare krävs. Rundturen kan ställas in efter bekräftelsen om det inte finns tillräckligt många deltagare för att uppfylla kraven. I sådana fall kan du välja ett annat alternativ eller få alla pengarna tillbaka.
 • Vid avresa från vissa hotell ombeds kunderna att vänta på vår guide i receptionen 5 minuter före utsatt avgångstid. Vid avresa från vår huvudplats – var på plats 15 minuter före utsatt avgångstid. Upphämtningsbussen är inte nödvändigtvis rundtursbussen
Resplan:
Halvdagsrundtur till saltgruvan i Wieliczka (4 timmar) Ta dig på egen hand till startpunkten i centrala Krakow eller bli hämtad på ditt centralt belägna hotell i Krakow. Hoppa ombord på den luftkonditionerade minibussen och, under den cirka 30 minuter långa bilfärden till Wieliczka saltgruva, lär dig fascinerande fakta om denna 700 år gamla saltgruva.
När du anländer, gå in med din guide och gå nedför trappan till de tre övre nivåerna. Arbeta dig sedan genom kusliga kammare fyllda med fantastiska helgedomar, skulpturer och figurer, alla tillverkade av solitt salt.
Besök det vackra St Kinga-kapellet – en underjordisk kyrka prydd med ljuskronor och andra artiklar uthuggna i salt. Medan du utforskar får du höra guiden berätta om att det tog två män över 30 år att forma detta arkitektoniska underverk.
Se den underjordiska sjön i Eram Baracz-kammaren och sedan gruvutrustningen och andra föremål som vittnar om hur gruvan bearbetades under medeltiden.
Åk sedan hiss tillbaka till ytan och återgå till Krakow, där din första rundtur avslutas på hotellet eller den centrala startpunkten.
Privat rundtur med Melex-elbil i Krakow (1,5 timmar)Du börjar eftermiddagen med upphämtning från ditt centralt belägna hotell i Krakow vid önskad avgångstid. Möt upp din privata chaufför och kliv ombord på en privat, miljövänlig Melex – en liten elektrisk bil som liknar en golfbil.
Slå dig ner och njut av den informativa audioguidningen medan chaufförer tar dig runt bland Krakows populära sevärdheter. Melex är ett bra sätt att utforska Krakows gamla stad, eftersom den kan komma åt områden som är stängda för vanlig trafik.
I Gamla Stan glider du runt det medeltida huvudtorget, Rynek Glowny, och ser tyghallen, Mariakyrkan och andra sevärdheter innan du fortsätter till den gamla stadsmuren för att se vakttornet Barbakan. Bege dig sedan till Kazimierz, stadens gamla judiska kvarter, och kryssa genom de gamla gatorna förbi köpmanshus och synagogor.
Besök sedan Podgorze, platsen för det judiska gettot under andra världskriget. Hör berättelser om Förintelsen och se känslomässigt laddade orter som är kopplade till den nazistiska ockupationen, inklusive Gettohjältarnas torg och Oskar Schindlers fabrik.
Därefter återgår du till hotellet, där din privata rundtur avslutas.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.