Hoppa på/hoppa av-färja till Borromeiska öarna från Stresa

 • Plats: Stresa, Italien
 • Varaktighet: Varierar
Från USD 17,67

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Tillbringa en dag med att resa runt på de Borromeiska öarna med en 1-dags hoppa på/hoppa av-färjebiljett runt Lake Maggiore i Italien. Färjan avgår från Stresa som ligger precis vid sjön och du skapar din egen resplan med färjan som transportmedel. Se Isola Bellas vackra palats och välansade trädgårdar, beundra den frodiga växtligheten på Isola Madre och gå längs den charmiga strandpromenaden på lilla Isola dei Pescatori. Njut av utsikten över sjön när du kryssar mellan öarna och tillbringa så mycket tid du vill på varje ö.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Bekräftelse direkt
 • Perfekt för familjer
 • För hela familjen
Kom till Stresa tidigt på morgonen så att du får ut så mycket som möjligt av dagen. Den första färjan avgår kl. 8.00 och sedan avgår den varje halvtimme hela dagen fram till kvällen.

Kliv ombord och försök att ta en fönsterplats om du kan. Därifrån kan du titta ut över vackra Lago Maggiore och de skogbevuxna kullarna och dramatiska bergstopparna som reser sig bakom den glittrande sjön. Du kan hoppa på och av färjan så många gånger du vill och skapa en egen resplan som passar dina önskemål.

Du kan välja att först gå av på Isola Bella och betala en inträdesavgift för att utforska det praktfulla och sirliga 1600-talspalatset som finns på ön. Se hemmet där adelsfamiljen Borromeo levde och roade sig. Beundra gobelänger, fina målningar och antika möbler – allt visas i flotta, förgyllda rokokorum. Sedan kan du promenera runt i de välskötta och symmetriska trädgårdarna. Håll utkik efter de två vita påfåglarna som svassar omkring bland fontänerna, blommorna och de figurklippta buskarna.

När du är klar på Isola Bella beger du dig till hamnen och tar nästa färja till Isola Madre. Ströva runt i Isola Madres trädgårdar i engelsk stil i din egen takt och titta på färgglada blommor som azaleor, rhododendron, kamelior och blåregn. Du kan också besöka öns 1500-talspalats där du kan utforska tidstypiska rum och en marionetteater.

Använd färjebiljetten för att fortsätta till Isola dei Pescatori, den enda ö som är bebodd året runt. Stanna till för en bit mat på någon av öns fiskrestauranger (på egen bekostnad) eller promenera runt i den pittoreska fiskebyn som har kvar en gammaldags charm.

Du kan besöka öarna flera gånger under dagen om du vill eftersom biljetten gäller för så många resor du vill under 24 timmar. Men se till att du inte missar den sista färjan till fastlandet tidig kväll.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Stresa
Avgångstid:
Färjorna avgår från Stresa ungefär var 30:e minut från kl. 8.00 till 18.00
Varaktighet:
Varierar
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Hoppa på/hoppa av-färja till Borromeiska öarna från Stresa

Borromean Islands Hop-On Hop-Off Ferry Tour from Stres

Ingår:
 • 24-timmarsbiljett till hoppa på/hoppa av-färja
Ingår inte:
 • Mat och dryck
 • Inträdesavgifter
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.