Las Vegas, Nevada

Från 543,99 US$

Lägsta pris-garanti

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
Laddar tillgängliga alternativ ...


clock-o4 timmar (ung.)
TransportUpphämtning vid hotellet erbjuds
ticket-oMobilbiljett

Översikt

Flyg från Las Vegas till Grand Canyon på en sightseeingtur med helikopter, landa djupt nere i kanjonen och skåla i champagne och utforska det vackra ökenlandskapet i lyxig stil. Den här 4 timmar långa helikopterturen till Grand Canyon inkluderar 1,5 timmars flygtid, upphämtning och avlämning vid hotellet i Las Vegas, dryck och tilltugg på en avskild klippa i Grand Canyon.
  • 4 timmars helikopterturer till Grand Canyon
  • 1,5 timmars total tid i luften i EC-130-helikopter
  • Flyg över Lake Mead, Hooverdammen och Las Vegas Strip
  • Ett glas champagne och snacks ingår
  • Upphämtning och avlämning vid hotellet i Las Vegas
Börja med upphämtning vid hotellet i Las Vegas, res till helikopterplattan och träffa piloten och kliv ombord på en luftkonditionerad Eco-Star-helikopter. Slå dig ner i ett bekvämt säte med personliga hörlurar – om så önskas kan du lyssna på en inspelad guidning om Grand Canyon under flygningen – och flyg genom öknen. På vägen till Grand Canyons västra kant flyger du över Lake Las Vegas och Lake Mead, sedan ser du Hooverdammen från luften, med perfekt utsikt över den senaste motorvägsbron.

Se en första skymt av Grand Canyon och åk ner i öknen och landa på en avskild klippa 1 067 meter nedanför kanten och bara 90 meter ovanför Coloradofloden.

I skuggan av en ramada, ett traditionellt vindskydd, dricker du ett glas champagne och äter lättare tilltugg och pratar med helikopterpiloten, eller bara njuter av landskapet på en exklusiv och avskild plats. Sedan kliver du ombord på helikoptern för att flyga tillbaka till Las Vegas och passerar över The Strip på vägen till helikopterplattan, där du får träffa en chaufför för transfer tillbaka till hotellet.

Obs! I enlighet med FAA:s bestämmelser måste alla passagerare över 18 år kunna visa upp fotolegitimation vid incheckningen, till exempel körkort eller pass.

Recensioner

Viators resenärsomdömen

5,0
1 omdöme
5 Stjärna
4 Stjärna
3 Stjärna
2 Stjärna
1 Stjärna
d
, dec 2016

Andrew, our pilot was amazing and full of information. It was the best way to see the Grand Canyon in style. Definitely a memory of a lifetime!!!


mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 5847LASWIN

Upptäck liknande saker att göra