Viator

Bussrundtur i London till Buckingham Palace i anrik buss

 • Plats: London, Storbritannien
 • Varaktighet: 5 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 76,97

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Upptäck Londons höjdpunkter med buss, båt och till fots på den här omfattande halvdagsrundturen. Du sitter bekvämt på en Routemaster-dubbeldäckare och åker längs huvudstadens gator medan du beskådar sevärdheter som Big Ben och Trafalgar Square. Därefter stiger du ombord på en båt på Themsen för att beundra Londons berömda silhuett från vattnet. En av besökets höjdpunkter är ett besök på Buckingham Palace. Med den förbokade biljetten kan du gå en rundtur med audioguide i drottning Elizabeth II:s överdådiga representationsrum, en upplevelse som bara är tillgänglig för allmänheten under två månader per år.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Heltäckande rundtur av staden
 • Kostnadsfria snacks ingår
 • Bra översikt och uppfattning av staden
Ta dig på egen hand till Victoria Coach Station i centrala London, där du möter din professionella guide och kliver på dubbeldäckaren. Efter en introduktion kan du slå dig ned på det bekväma sätet på bussen och inleda rundturen i den brittiska huvudstaden.

Titta på omgivningarna genom fönstren medan du färdas genom Londons mest berömda områden. Se de ikoniska lejonstatyerna på Trafalgar Square innan du forsätter till Parliament Square och får se Westminster Abbey, Houses of Parliament och Big Ben.

Vid floden Themsen stiger du av bussen och går ombord på en båt, så att du kan se Londons silhuett från vattnet. Håll utkik efter den berömda Sankt Paulskatedralen och ha kameran redo när du närmar dig Tower Bridge och Towern. Du kommer också att få se nyare sevärdheter som London Eye och The Shard.

Efter kryssningen fortsätter du med buss till Buckingham Palace, som har fungerat som det officiella London-residenset för de brittiska kungligheterna sedan 1800-talet. Du går med guiden till ingången till palatset, en plats som bara är öppen för allmänheten två månader per år, och tar sedan adjö av guiden (guider har inte tillåtelse att gå in).

Gå in med din förbokade biljett och sätt igång audioguiden som ingår så får du lära dig mer om de brittiska kungligheterna och palatsets historia. Se Australian State Coach som står uppställd vid portiken vid stora entrén och kasta ett öga på taburetten och svärdet som användes för att dubba riddare. Låt dig sedan imponeras av drottning Elizabeth II:s representationsrum med sitt utsökta möblemang och andra sällsynta skatter från den kungliga samlingen.

Rundturen är slut när du lämnar Buckingham Palace, och du kan fortsätta sightseeingturen på egen hand eller återvända till hotellet.

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Victoria Coach Station i centrala London
Avgångstid:
7.45
Varaktighet:
5 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Avslutas vid Buckingham Palace

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Bussrundtur i London till Buckingham Palace i anrik buss

Buckingham Palace and Vintage Bus Tour of London

Ingår:
 • Lokal guide
 • Bussrundtur med dubbeldäckare
 • Kryssning på Themsen
 • Inträde till Buckingham Palace
 • Audioguide (Buckingham Palace)
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Obs! Det är inte tillåtet att äta och dricka i representationsrummen. Fotografering, videoinspelning och filmning, inklusive användning av bärbara enheter för icke-kommersiella syften, är inte tillåten i representationsrummen.
 • Obs! Det här är en rundtur i en buss utan tak, var beredd på att det eventuellt kan regna. I sällsynta fall kan det hända att bussen utan tak byts ut mot en buss med tak
 • Obs! Audioguide på engelska, franska, tyska, japanska och portugisiska är endast tillgänglig fram till den 31 oktober 2017.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.