Bussrundtur i London till Buckingham Palace i anrik buss

 • Plats: London, Storbritannien
 • Varaktighet: 5 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 72,74

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Se Londons höjdpunkter med en klassisk dubbeldäckare, sightseeingbåt och till fots på den här 5,5 timmar långa rundturen. Slå dig ned i en klassisk röd dubbeldäckare och passera Londons främsta sevärdheter, bland annat Trafalgar Square, Big Ben och Westminster Abbey. Sedan kan du njuta av fler av Londons sevärdheter, såsom Tower Bridge och Towern, på en sightseeingtur på Themsen. Slutligen avslutas rundturen med ett besök på magnifika Buckingham Palace. Följ med på en rundtur med audioguide av de utsmyckade representationsrummen. Rundturen är endast tillgänglig för allmänheten under två månader på året.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Heltäckande rundtur av staden
 • Kostnadsfria snacks ingår
 • Bra översikt och uppfattning av staden
Res på egen hand till startpunkten i centrala London. Möt din kunniga guide och hoppa in i den ikoniska dubbeldäckaren – en av de klassiska röda dubbeldäckarna som förknippas med Englands huvudstad.

Luta dig tillbaka i det bekväma sätet och ha kameran redo för din panoramarundtur av Londons främsta sevärdheter. Res runt stadens hjärta som är fullkomligt späckat av sevärdheter och titta på berömda monument som Lord Nelson's Column på Trafalgar Square, Big Ben och Westminster Abbey. Det sistnämnda var platsen för bröllopet mellan prins William och Kate Middleton år 2011.

Kliv av bussen vid Themsen och kliv sedan ombord på en bekväm sightseeingbåt för en bildskön båttur. Under båtturen får du beundra Londons stadssiluett. Se den enorma kupolen i Sankt Paulskatedralen och ta bilder på Tower Bridge, Towern och nyare ikoner för staden som London Eye.

Efteråt fortsätter du med buss till Buckingham Palace: det officiella residenset i London för de brittiska kungligheterna sedan 1800-talet. Gå sedan med guiden till ingången till slottet, en plats som bara är öppen för allmänheten två månader per år. Sedan får ta avsked av guiden och gå in på egen hand eftersom guider inte är tillåtna inne i slottet.

Visa din förbokade biljett och ge dig iväg på en rundtur med audioguide i drottning Elizabeth II:s tjusiga representationsrum. Beundra de glittrande ljuskronorna, de praktfulla möblerna och andra ovärderliga skatter från den berömda kungliga samlingen, och ta in den förfinade miljön i de historiska rummen och salarna.

Rundturen är slut när du lämnar Buckingham Palace, och sedan är du välkommen att fortsätta utforska London på egen hand eller att på egen hand ta dig tillbaka till hotellet.

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Victoria Coach Station i centrala London
Avgångstid:
7.45
Varaktighet:
5 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Avslutas vid Buckingham Palace

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Bussrundtur i London till Buckingham Palace i anrik buss

Buckingham Palace and Vintage Bus Tour of London

Ingår:
 • Lokal guide
 • Bussrundtur med dubbeldäckare
 • Kryssning på Themsen
 • Inträde och audioguide till Buckingham Palace 
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Obs! Det är inte tillåtet att äta och dricka i representationsrummen. Fotografering, videoinspelning och filmning, inklusive användning av bärbara enheter för icke-kommersiella syften, är inte tillåten i representationsrummen.
 • Obs! Det här är en rundtur i en buss utan tak, var beredd på att det eventuellt kan regna. I sällsynta fall kan det hända att bussen utan tak byts ut mot en buss med tak.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.