London Eye och sightseeingtur på Themsen

 • Plats: London, Storbritannien
 • Varaktighet: Varierar
Från USD 61,40

Visa prisguide

Lågprisgaranti

Du måste ha med en utskriven papperskupong för den här aktiviteten. Vad är det här?
 • Spara
Mina damer och herrar! Skaffa era kombinationsbiljetter till två av Londons största turistattraktioner: en åktur på London Eye och en sightseeingtur på Themsen. Ni sparar pengar samtidigt som ni får njuta av en dag med panoramavyer över sevärdheterna i London, världens bästa stad.

Höjdpunkter

 • Rundtur med fullständig presentation
 • Njut av fantastiska utsikter högt uppe i luften
 • Perfekt introduktion för förstagångsbesökare
 • Res med båt och se sevärdheterna från vattnet

London Eye
London Eye är ett av världens högsta observationshjul, med utsikt över London på över 135 m höjd. Det är beläget vid Themsen och ger besökaren oöverträffade panoramavyer över London.

Sedan det öppnade vid millennieskiftet har London Eye blivit ett ikoniskt landmärke, precis som Tower Bridge, Big Ben och Tower of London. Det har synts i bakgrunden i otaliga filmer och är älskat av såväl britter som besökare.

Sightseeingkryssning på Themsen
Bästa sättet att se den här fantastiska stadens sevärdheter och imponerande arkitektur är från vattnet. Ombord på sightseeingbåten färdas du, med både stil och komfort, förbi Londons världskända landmärken. Båtarna har öppet övre däck för en fantastisk sightseeing och bekväma salonger därnere. Koppla av och njut av utsikten, audioguide, lättare förfriskningar och bar medan Londons kända platser glider förbi.

Båten avgår från Waterloo Pier, men det är bara en tur på 40 minuter, med en guide som ger dig en fullständig (och underhållande) guidning av Londons sevärdheter och flod. Du kan kontrollera avgångstiden när du hämtar biljetterna i biljettluckan till London Eye.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:

Kryssningen avgår från alla följande pirer vid olika tidpunkter under dagen:

 • Westminster Pier (bredvid Westminster Bridge)
 • Waterloo Pier (nära London Eye)
 • Tower Pier (nära Tower of London)
 • Greenwich Pier (nära Cutty Sark)
Avgångstid:
London Eye

 • Januari till maj: 10.00–20.00 – var 30:e minut, hel och halv timme
 • Juni till september: 10.00–21.00 – var 30:e minut, hel och halv timme
 • Oktober till december: 10.00–20.00 – var 30:e minut, hel och halv timme

Kryssning på Themsen

 • Westminster till Tower Pier – 10.00, 10.40, 11.20, 12.00, 12.45, 13.30, 14.15, 15.00, 15.45, 16.30
 • Westminster till Greenwich Pier – 10.00, 10.40, 11.20, 12.00, 12.45, 13.30, 14.15, 15.00, 15.45
 • Waterloo till Tower Pier – 10.10, 10.50, 11.30, 12.10, 12.55, 13.40, 14.25, 15.10, 15.55, 16.40
 • Waterloo till Greenwich Pier – 10.10, 10.50, 11.30, 12.10, 12.55, 13.40, 14.25, 15.10
 • Towern till Westminster Pier och Waterloo Pier – 10.10, 10.50, 11.30, 12.15, 13.00, 13.45, 14.20, 15.05, 15.50, 16.35, 17.20
 • Towern till Greenwich Pier – 10.40, 11.20, 12.00, 12.40, 13.25, 14.10, 14.55, 15.40
 • Greenwich till Towern, Westminster Pier och Waterloo Pier – 10.50, 11.40, 12.20, 13.00, 13.40

De senaste angivna tiderna är sista påstigningen för hela rundturen. Ytterligare avgångar erbjuds mellan april och oktober.

Varaktighet:
Varierar
Information om returresa:
Den kortaste turen mellan pirerna varar cirka 20–30 minuter, medan hela rundturen tar cirka 2,5 timmar.

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT


Kuponginformation

En papperskupong krävs för den här sevärdheten/aktiviteten. Du måste skriva ut och ta med den utskrivna kupongen på dagen för aktiviteten, enligt krav från vår lokala återförsäljare. Vad är det här?

Mer information

London Eye och sightseeingtur på Themsen

London Eye
©Viator

Ingår:
 • Sightseeingkryssning på Themsen
 • Guidning ombord
 • Tur i London Eye
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Det finns bar, café och toaletter ombord
 • Rullstolsanpassad
 • Obs! London Eye har stängt för underhåll 11–22 januari
Resplan:

Resan genom historien börjar vid Westminster Pier, i skuggan av Big Bens torn och bara några steg bort från Westminster Abbey, där kungar och drottningar har krönts i närmare 1 000 år. Det här är också den pir som är närmast Churchill Museum och Cabinet War Rooms vid Whitehall, där den brittiska regeringen finns, och Banqueting House, den enda byggnaden som finns kvar från det gamla slottet Palace of Whitehall.

På andra sidan floden ligger County Hall, en gång säte för London County Council och senare Greater London Council, där de invaldas röster inte längre hörs. Längre ned ligger London Aquarium där havets hemligheter avslöjas, medan besökare och affärsfolk kopplar av i bekväma Marriott Hotel högre upp.

Några meter längre ned på floden ser ni Millennium Wheel, som är mer känt som London Eye. Under den 25 minuter långa turen får du spektakulära vyer över London och områden mycket längre bort.

Turen går under gångbroarna Jubilee och Hungerford och Charing Cross järnvägsbro, och förbi Royal Festival Hall som minner om dagarna när kriget tog slut och mer än sex miljoner människor befann sig vid floden för att fira Festival of Britain just här.

När du passerat Waterloo Bridge kan du se Somerset House, den storslagna byggnaden på norra flodbanken. Det inhyste en gång olika regeringsdepartement, men är nu ett levande konst-, kultur och underhållningscenter.

När ni passerat Blackfriars kan du titta ovanför trapporna på den norra flodbanken för att få en vy av St. Paul's Cathedral när ni passerar den nya gångbron Millennium Footbridge, som gör det möjligt att promenera till Bankside, en del av upprustningen av South Bank. Bland sevärdheterna i det här området finns konstgalleriet Tate Modern och Sam Wannamakers återskapade version av Shakespeares Globe-teater, den första byggnaden med halmtak som byggdes i London sedan den stora branden 1666.

Den här delen av South Bank utgör hjärtat av historiska Southwark, som är känt för sina pubar vid vattnet och den minsta av stadens tre katedraler. Vid London Bridge väntar spännande vyer: Tower of London, Tower Bridge och den före detta slagkryssaren HMS Belfast.

Och vidare till Docklands: historiska Wapping och Limehouse norrut, Bermondsey och Rotherhithe söderut. Många av de gamla hamnarna har försvunnit, och de som finns kvar används nu av kappseglare, helgseglare och kanalbåtar.

Och sedan till historiska Greenwich, tidens huvudkvarter. Naval College och Seamen's Hospital har fått en ny roll som huvudcampus till Greenwich University och Trinity College of Music.

National Maritime Museum, med nya Neptune Court och gallerierna, är ett fascinerande och underhållande besök för alla familjer. Tillsammans med det historiska klipperskeppet Cutty Sark, Old Royal Observatory, Queen's House, Fan Museum, saluhallen och många andra sevärdheter utgör de Greenwich, som finns med på världsarvslistan.

Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.