London, Storbritannien

Från 100,58 US$

Lägsta pris-garanti

Den här produkten är tyvärr inte tillgänglig för tillfället

Visa liknande produkter
Laddar tillgängliga alternativ ...


clock-o7 timmar (ung.)
ticket-oMobilbiljett
commentErbjuds på: Engelska

Översikt

Gå in i Harry Potters™ värld när du är i London, med Warner Bros. Studio Tour London. Med praktisk transport från staden till studion, låter denna Harry Potter-tur dig uppleva allt som användes när man skapade dessa magiska filmer, inklusive kulisser, rekvisita, kostymer och specialeffekter. Välj avgångstid när du bokar.
Ditt besök på Warner Bros. Studio Tour börjar med avresa från London i en dubbeldäckare för 27-kilometersresan från London till staden Watford i Hertfordshire, där studion ligger. Hoppa ur bussen och kliv rakt in i Harry Potters värld.

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter ger dig möjlighet att promenera runt på egen hand för att se de verkliga kulisserna som användes i filmerna om Harry Potter, inklusive Stora salen och Dumbledores kontor. Kolla in butiksfasaderna hos Flourish and Blotts, Ollivanders trollstavsbutik, Gringotts Wizarding Bank, Weasley’s Wizard Wheezes och Eeylops Owl Emporium medan du utforskar Diagongränden och känner att Harry, Hermione och Ron är precis vid din sida.

Lär dig mer om de specialeffekter och den makeup som gav liv åt besvärjelser och älskade figurer som Dobby, och se de fantastiska dräkterna och rekvisitan som användes av skådespelarna. Det finns en massa fototillfällen, så glöm inte att ladda kameran!

Upplevelsen avslutas på Perrong 9 ¾, där du kan posera med en bagagevagn som försvinner in i muren och komma nära den verkliga Hogwartexpressen, vars 78 år gamla motor bolmar ut ånga. Ta dig sedan tillbaka till London för att avsluta din tur av den magiska inspelningsplatsen.
mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 5461POTTERSTUDIO

Upptäck liknande saker att göra