Dagsutflykt från London till Windsor, Stonehenge och Bath

 • Plats: London, Storbritannien
 • Varaktighet: 12 timmar (ung.)
Från USD 146,40

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Få en minnesvärd översikt över engelsk historia genom att besöka tre av de viktigaste resmålen på den här 12 timmar långa guidade vandringen. Förundras över mystiska Stonehenge, den legendariska neolitiska ringen av resta stenar som går tillbaka 5 000 år till bronsåldern. Utforska den engelska kungafamiljen under nästan 1 000 år på Windsor Castle, hem för 39 monarker och inrett med vackra målningar. Utforska den eleganta kurorten Bath, som ursprungligen civiliserades av romarna för sina naturliga källor och senare besöktes och utvecklades till en badort på 1700-talet.

Höjdpunkter

 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Leds av Blue Badge-guide
 • Gå tillbaka i tiden på en historisk rundtur
Inled dagen från Victoria Coach Station i Windsor med ett besök på världens största bebodda slott, Windsor Castle. Dess färgstarka historia sträcker sig över 900 år, från Wilhelm Erövraren på 1000-talet till dess nuvarande status som officiell bostad till hennes majestät drottningen. Det här är ett utmärkt tillfälle att förundras över prakten i St. George's Chapel från 1400-talet och utforska de fantastiska och enastående kungliga gemaken, bland annat de överdådigt inredda vita, gröna och röda salongerna.

Från Windsor Castle beger vi oss till en av det mest berömda av alla förhistoriska lämningar, världsarvet Stonehenge. Stonehenge byggdes i tre steg ca 3000 f.Kr. och avtecknar sig mot den vidsträckta Salisburyslätten. De stora Sarsen-stenarna är höljda i dunkel och väcker ofta fler frågor än svar. Vem byggde dem? Vad var avsikten med den här enorma stensamlingen? Var Stonehenge ett månobservatorium, ett soltempel eller kanske en utstuderad begravningsplats?

Du kommer att ha gott om tid att besöka det splitternya besökscentret som öppnade i december 2013 med en blandning av permanenta och tillfälliga utställningar.

Fortsätt sedan till rundturens andra UNESCO-världsarv, staden Bath, som grundades runt heta svavelhaltiga källor där romarna byggde bad för nästan 2 000 år sedan. I rundturen ingår inträde till den romerska badanläggningen. I hjärtat ligger kungens bad, platsen för den gamla heliga källan. Du får också se det stora templet tillägnat gudinnan Sulis Minerva, det romerska badhuset och museet. Missa inte utsikten från terrassen. Här kan du ta fina bilder.

Du kanske överväger att äta lunch på Pump Room som byggdes 1795 som samlingspunkt för det georgianska samhället och som än idag ligger staden varmt om hjärtat och serverar fantastisk mat. Bath har några av världens bäst bevarade romerska lämningar, men du måste också se själva staden med höjdpunkter som bland annat Bath Abbey, Pulteneybron och imponerande Royal Crescent, en av Storbritanniens mest slående gator. Gatorna i Bath kantas av butiker, antikvitetsaffärer och tesalonger. Staden är en modell för bevarad skönhet och en utmärkt plats att bara strosa runt och insupa atmosfären.

När rundturen är slut släpps du av vid Windsor's Vauxhall Bridge Road, nära Victoria Station.

Observera att under sommaren kan ordningen på besöken ändras så att Stonehenge besöks sist.

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Victoria Coach Station, utgång 18–20
Avgångstid:
Från kl. 7.45 till 8.15
Varaktighet:
12 timmar (ung.)
Information om returresa:
Avslutas nära Victoria Railway Station

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT


Mer information

Dagsutflykt från London till Windsor, Stonehenge och Bath

Entrance to the Roman Baths is included

Ingår:
 • Transport i buss med luftkonditionering
 • Blue Badge-guide
 • Inträde till Windsor Castle, Stonehenge, Roman Baths Museum (ersätts med lunch från november till mars)
Ingår inte:
 • Mat och dryck
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Barnpriserna gäller bara om barnet inte har ett eget säte
 • Barn måste åtföljas av målsman
 • Från 1 november 2017 till 31 mars 2018 ingår inte inträde till Roman Baths Museum, men ersätts av att en 1-rätterslunch ingår
 • Statsvåningarna på Windsor Castle är ibland stängda. Vid sådana tillfällen kan rundturen besöka slottets omfattande omgivningar, St George's Chapel (förutom på söndagar) eller Queen Mary's Dolls' House istället

Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.