Los Angeles, Kalifornien
Specialerbjudande

Från 21,00 US$

25,00 US$  spara 4,00 US$

Lägsta pris-garanti

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
Laddar tillgängliga alternativ ...


clock-oFlexibel
ticket-oMobilbiljett

Översikt

Upplev 360-graders utsikt över det myllrande folklivet på Los Angeles gator med denna inträdesbiljett till OUE Skyspace Los Angeles. Utforska sevärdheten vid ditt tidsbokade inträde, gå upp till de två öppna observationsterrasserna och ta bilder på fantastiska utsikterna. Gå runt på den interaktiva våningen, där Silhouette Wall använder pixlar för att skapa reflexiva bilder baserat på enskilda kroppsrörelser. Dessutom kan du välja att uppgradera biljetten med inträde till Skyslide. Med en mobilbiljett skannar du bara din telefon och får direkt inträde till OUE Skyspace.
  • Inträdesbiljett till OUE Skyspace Los Angeles
  • Få 360 graders utsikt över Los Angeles på två öppna observationsterrasser
  • Besök den interaktiva våningen för att se Infinity Mirror och Silhouette Wall
  • Uppgradera och lägga åtkomst till Skyslide (extra avgift)
  • Åldersgräns på fem år eller äldre för att få tillgång till Skyslide
  • Den här sevärdheten är rollstolsanpassad
  • Ta hem souvenirfoton (på egen bekostnad)

Från 21,00 US$

25,00 US$  spara 4,00 US$

Lägsta pris-garanti
Inträdesbiljetten till OUE Skyspace Los Angeles ger dig tillgång till en av Los Angeles främsta sevärdheter. Den är öppen från kl. 10.00 till 21.00 på söndagar till torsdagar och kl. 10.00 till 22.00 på fredagar och lördagar. Kupongen gäller 60 dagar efter inköpsdatumet, och du måste ta med den till inlösningscentret på OUE Skyspace för att få biljetten.

När du kommer fram till OUE Skyspace Los Angeles kan du börja med att vandra runt på den interaktiva våningen. Se den 360-gradiga LA Skyline Time Lapse som fångar några av stadens mest kända landmärken och områden. Dessutom kan du få en skymt av Infinity Mirror och Silhouette Wall innan du beger dig upp till dittidsbokade inträde på observationsdäcket.

På observationsdäcket kan du gå runt och uppleva Los Angeles på ett nytt sätt med utsikter ovanifrån staden. Du kan ta bilder eller bara koppla av och ta in den enastående utsikten genom glasbalustraderna.

Om du har valt att lägga till Skyslide har du något speciellt att se fram emot. Glid nedför den 14 meter långa glasrutschkanan till det östra observationsdäcket och få ännu mer imponerande utsikter över området. När du är klar på OUE Skyspace Los Angeles kan du välja vad du vill göra härnäst under din tid i staden. Med mobilbiljetter skannar du helt enkelt telefonen och får direktinträde till OUE Skyspace.

Recensioner

Viators resenärsomdömen

5,0
1 omdöme
5 Stjärna
4 Stjärna
3 Stjärna
2 Stjärna
1 Stjärna
Y
, jun 2017

bonita experiencia, buena hora para ver el atardecer y mirar la ciudad de noche.


mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 43624P1

Upptäck liknande saker att göra