VIP-upplevelse på Universal Studios Hollywood

 • Plats: Los Angeles, Kalifornien
 • Varaktighet: Flexibel
Från USD 348,99

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Njut av en heldag i filmindustrins värld med en specialutbildad guide som hjälper dig upptäcka ett Universal Studios Hollywood℠ som allmänheten inte får se. Dessutom får du ytterligare VIP-förmåner som heldagsinträde till parken, obegränsat med prioritetsbiljetter till alla åkturer och attraktioner, exklusiva reserverade platser på alla shower, en gourmetlunch, privat parkeringstjänst vid ankomsten och mycket mer!

Antalet VIP-platser är begränsat, så förhandsbokning krävs. Se till att boka din plats i förväg!

Höjdpunkter

 • Hoppa över kön
 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Lunch ingår
Har du någonsin velat bli bemött som en filmstjärna? Med VIP-upplevelsen kan du bli just det. Den här unika erfarenheten inkluderar en omfattande guidad rundtur på Universal Studios Hollywood℠ och dess filmstudior med besök i områden i studiorna som allmänheten aldrig får se.

VIP-guiden följer dig också till parkens mest populära åkturer och attraktioner, då ni går in via speciella VIP-ingångar. Efteråt har du tid att uppleva den vidsträckta parken på egen hand. Du går förbi köerna på alla attraktioner, får de bästa platserna på alla shower, får njuta av en utsökt gourmetlunch och mycket mer.

VIP-upplevelsen erbjuder:
 • En heldag i filmindustrins värld med en specialutbildad guide som visar dig platser som är stängda för allmänheten
 • Rundtur i historiska filmmiljöer
 • Promenera igenom de verkliga scenografierna för Världarnas krig
 • Ströva runt i det största rekvisitalagret
 • Fotografera originalhuset i Psycho
 • Prioritetsbiljetter till ALLA åkturer, shower och attraktioner
 • Reserverade platser på ALLA shower
 • Gourmetlunch på ett exklusivt matställe
 • Lätta förfriskningar serverade i vår exklusiva VIP-lounge
 • Parkeringstjänst

Obs! Bokningen gäller endast på valt resdatum.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Du måste byta kupongen vid VIP-disken hos Universal Studios Hollywood, som ligger bredvid Guest Services-disken på höger sida av parkens ingång
Avgångstid:
Obs! Parkens öppettider varierar beroende på säsong. Vi rekommenderar att du ringer och återbekräftar tiderna direkt hos Universal Studios Hollywood innan du reser.

Avgångstiderna anges vid återbekräftelsen. Följ anvisningarna på den förbetalda kupongen som du får efter bokningen.

Obs! Bokningen gäller endast på valt resdatum.
Varaktighet:
Flexibel

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT


Mer information

VIP-upplevelse på Universal Studios Hollywood

The VIP Experience at Universal Studios Hollywood

Ingår:
 • Inträde till Universal Studios Hollywood
 • Inträde och prioritetsbiljett till alla attraktioner och shower på Universal Studios Hollywood
 • Parkeringstjänst
 • Gourmetlunch
Ingår inte:
 • Drycker
 • Mindre attraktioner
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Biobiljetter till Universal CityWalk-biograferna
Mer information:
 • Du får bekräftelse på bokningen inom 48 timmar, i mån av tillgänglighet
 • Obs! Bokningen gäller endast på valt resdatum.
 • Åldersgräns 5 år
 • Vuxenpriser gäller för alla resenärer
 • För att skydda våra gästers säkerhet har vi infört ändrade verksamhetsrutiner. Våra gästers väskor inspekteras av personalen. Stora väskor och kylväskor är inte tillåtna i parken. Mat får inte tas med in i parken, med undantag för flaskvatten, frukt och barnmat.
Resplan:
Åkturer, shower och attraktioner:

The Wizarding World of Harry Potter

från magi till magiska varelser, från skurkar till modiga hjältar, allt finns här på The Wizarding World of Harry Potter™. Utforska mysterierna på slottet Hogwarts™, besök butikerna i Hogsmeade™ och provsmaka kost från några av trollkarlvärldens mest kända restauranger. Dessutom kan du uppleva pulshöjande åkturer och attraktioner som tar dig in i en värld av magiska äventyr och spänning.

Despicable Me Minion Mayhem:
Gör Gru, hans döttrar och de busiga minionerna sällskap på den roliga och spännande 3D-åkturen Despicable Me Minion Mayhem. Äventyret börjar i Grus hem, där du väljs ut till hans senaste projekt – där du själv blir en minion. Sedan besöker du en återskapad version av strandkarnevalen i den första filmen, Super Silly Fun Land, en helt ny, otrolig utomhuslekyta för hela familjen, inspirerad av den upplevelse som Gru delar med sina tre vackra döttrar: Margo, Edith och Agnes.

TRANSFORMERS: The Ride 3D:
En uppslukande och spännande nästa generations åktur som suddar ut gränsen mellan fiktion och verklighet. I den här storslagna åkturen sammanförs HD 3D-media och flygsimuleringsteknik vilket skapar en upplevelse som inte liknar något annat. Det här nya, svindlande TRANSFORMERS-äventyret, som bygger på den populära filmen, placerar dig mitt i den ultimata krigszonen. Slåss sida vid sida med Optimus och försök överleva när du försvarar Allspark från Decepticons® i fyra olika berättelser. Kom ihåg att mänsklighetens framtid räknar med dig. Gör dig redo för den största striden i ditt liv. TRANSFORMERS: The Ride 3D.

Fast and Furious – Supercharged
Upplev studiorundturens helt nya Grand Finale, Fast & Furious – Supercharged. Gör den stjärnspäckade ensemblen från succéfilmserien sällskap på en spännande biljakt som tar dig rakt ned i underjorden med höga insatser, snabba bilar och internationella knarkkarteller.

Specialeffektsshow
Missa inte vår nya, förbättrade specialeffektsshow, där äkta Hollywood-stuntmän och banbrytande teknik i samverkan återskapar scener från dina favoritfilmer!

Studiorundtur:
Gå bakom kulisserna där filmerna skapas och där Hollywoods största stjärnor arbetar varje dag. Delta i en rundtur i världens mest berömda studio och få en uppdaterad inblick i filmskapandets hemligheter bakom kulisserna. Upplev den största gatuuppbyggnaden av filmkulisser i Hollywoods historia, som har byggts med kreativ konsultation från självaste Steven Spielberg. Se kulisserna från ABC:s framgångsrika serie Desperate Housewives och se specialeffekter som användes i succéer som Världarnas krig och Universal Pictures King Kong.

King Kong 360-3D:
Hjärtat bultar. Adrenalinet flödar. Dina överlevnadsinstinkter överbelastas. Du är fast mitt i ett förskräckligt krig mellan en tio meter hög T-Rex och världens åttonde underverk – King Kong. Han har aldrig tidigare sett så verklig ut. Välkommen till King Kong 360 3-D, världens största och mest intensiva 3D-upplevelse. Här får du inte bara se och höra: du får känna. Det är nästa nivå av 3D. Terror har fått en ny hemvist: King Kong 360 3-D, skapad av Peter Jackson.

The Simpsons Ride ™:
Var en del av familjen i USA:s animerade favoritserie när de tar dig med på ett vilt och fantastiskt äventyr i The Simpsons Ride™. Färdas tillsammans med Homer, Marge, Bart, Lisa och Maggie när Springfield blir livs levande med actionfyllt skoj och spänning bakom varje hörn.

Revenge of the Mummy – The Ride:
Ta del av pulshöjande specialeffekter och chocker bakom varje hörn, plus vansinniga mumiekrigare på en berg-och-dalbanetur i mumiens värld!

Jurassic Park® - The Ride:
Överlev ett juradjungeläventyr som det var för 65 miljoner år sedan. Fly från den gigantiska och vildsinta T-Rex och annan dinosarieterror, med endast en utväg ... rakt ned i ett 25 meter högt vattenfall i en flotte!

WaterWorld® - A Tidal Wave of Explosive Action:
Hisnande stunttrick, extrem action, dödsföraktande bedrifter och slående pyroteknik – bara några meter bort!

Universals djurskådespelare:
Kom och se vad som händer när världens mest begåvade djurstjärnor tar över showen! Du lär skratta och hänföras av det här liveframträdandet. Vem vet, du kanske får delta!

© 2017 Universal Studios. Med ensamrätt. Konstnärlig avbildning av fordonet för åkturen. HARRY POTTER-karaktärer, namn och särskiljande kännetecken med anknytning till dessa är © och ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s17). Universals djurskådespelare © 2017 Universal Studios. Jurassic Park TM & © 2017 Universal Studios och Amblin Entertainment, Inc. The Mummy © 2017 Universal Studios. Med ensamrätt. THE SIMPSONS TM och © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. Med ensamrätt. The Walking Dead © 2017 AMC Film Holdings LLC. Med ensamrätt. TRANSFORMERS och alla relaterade karaktärer är varumärken som tillhör Hasbro och används med tillstånd. © 2017 Hasbro. Med ensamrätt. © 2017 DreamWorks LLC och Paramount Pictures Corporation. Licensierad av Hasbro. Med ensamrätt.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

All försäljning är slutgiltig med en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: bsimple , Sweden, juli 2013

Toppen tur och en bra guide. Kändes som man fick se jättemycket och bra att få gå före i köer.