Tvådagarstur till Niagarafallen från New York med buss

 • Plats: New York City, New York
 • Varaktighet: 2 dagar (ung.)
Från USD 320,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Lämna New York Citys myllrande folkvimmel bakom dig och njut av en avkopplande tvådagarstur till Niagarafallen med övernattning. Du reser norrut i delstaten New York med buss och besöker både den amerikanska och den kanadensiska sidan av fallen och får uppleva Niagarafallens majestätiska skönhet! Följande dag får du njuta av förstklassig outletshopping på vägen tillbaka till New York. Den här rundturen med övernattning är ett måste när du besöker New York City!

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Slipp undan stadens jäkt och stress under en dag
 • Kostnadsfritt inträde till lokala toppattraktioner ingår
Avresan sker från New York och färden går norrut förbi vackra Delaware Gap till Watkins Glen State Park i hjärtat av Finger Lakes-regionen. Promenera vid imponerande Watkins Glen Canyon och besök de vackra vattenfallen innan du fortsätter förbi Seneca Lake till Niagarafallen. Sent på eftermiddagen kommer du fram till fallen, gör en rundtur på den amerikanska sidan och besöker de största attraktionerna, inklusive American Falls, Goat Island och Sisters Islands. På kvällen blir det en tur till Niagarafallen där du kan beundra det färggranna vattnet.

När du lämnar hotellet nästa dag kan du höra Niagarafallens dundrande vatten. Se fallen på nära håll från Hästskofallen och upplev kraften ombord på Maid of the Mist (endast maj–oktober). På vintern får du besöka Scenic Tunnels och Journey Behind the Falls, där de kraftfulla Hästskofallen störtar ned från 13 våningars höjd! Ungefär vid tolv åker bussen söderut mot New York City igen. På vägen tillbaka får du njuta av en shoppingutflykt till en stor outlet, The Crossings Premium Outlets i Pennsylvania, och fynda i de många märkesbutikerna!

Ovan angivet pris gäller vid maximalt antal personer

Obs!
 • Övernattningen är planerad på den kanadensiska sidan av Niagarafallen. För resenärer som saknar nödvändig dokumentation ordnas övernattning på den amerikanska sidan av Niagarafallen. Ange Endast amerikanskt visum i rutan Särskilda krav vid bokningen.
 • Montour Falls ersätter Watkins Glenn Park under vintermånaderna när det inte går att nå

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Gray Line Visitor's Center
Avgångstid:
Kl. 07.00
Varaktighet:
2 dagar (ung.)
Information om returresa:
Vi återvänder till avgångsplatsen ungefär 19:00-20:00 på rundturens andra dag

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Tvådagarstur till Niagarafallen
Kod: NIA

Tvådagarstur till Niagarafallen från New York med buss

Engelska
Från
USD 320,00
Prisinformation

Mer information

Tvådagarstur till Niagarafallen från New York med buss

2-Day Bus Tour to Niagara Falls from New York

Ingår:
 • Tvådagarstur till Niagarafallen och shoppingtur
 • Professionell guide
 • Transport sker i en minibuss för 15 passagerare eller en stor buss
 • En hotellövernattning inklusive skatt och kontinental frukost
 • Sightseeing vid Niagarafallen
 • Inträde till Maid of the Mist (sommar) eller de dramatiska tunnlarna (vinter)
 • Wi-Fi endast på bussen
Ingår inte:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Måltider
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Hotell: Wyndham Super 8 Hotel. För resenärer som måste vara kvar i USA: Comfort Inn The Pointe eller liknande. Vi garanterar inte nämnda hotell
 • Max tre personer per rum. Om ni reser fyra eller fler tillsammans, eller om ni vill ha separata rum, gör ni separata bokningar
 • Barn under 2 år reser gratis, meddela vid bokningen om spädbarn reser med
 • Alla passagerare måste ha giltig legitimation vid inresa och utresa till USA. Vid inresa till Kanada ansvarar passageraren själv för att uppfylla visumkraven i förväg
 • Passagerare utan godkända resedokument för genomresa och besök i Kanada kan ändå följa med på den här rundturen. I sådant fall får passageraren stanna kvar på hotellet på den amerikanska sidan och kan inte delta i någon del av rundturen som äger rum på kanadensiskt territorium. Det går bra att vara med på båtturen Maid of the Mist som avgår från den amerikanska sidan av Niagarafallen. Du ser både den amerikanska och den kanadensiska sidan av Niagarafallen från båten. Under vintermånaderna när turerna med Maid of the Mist inte går kan du gå till fallen på egen hand. Det finns inga alternativa attraktioner på den amerikanska sidan av fallen. Det finns en outlet på den amerikanska sidan och det krävs inte något kanadensiskt visum eller pass
 • Montour Falls ersätter Watkins Glenn Park under vintermånaderna när det inte går att nå
 • För rundturer med färre gäster kan minibussar ersätta
 • Rundturer kan vara tvåspråkiga/flerspråkiga då de erbjuds på många olika språk
 • Bagaget är begränsat till en väska och ett litet handbagage per person
 • Rullstolsanpassat, meddela vid bokningen om du behöver rullstolshjälp
Resplan:
Dag 1: New York City – Niagarafallen, NY – Niagarafallen, Kanada
Tidigt på morgonen stiger ni ombord på en bekväm buss med luftkonditionering och lämnar Big Apple. Ni reser genom norra delen av delstaten New York till Watkins Glen, en stillsam småstad i den vackra regionen Finger Lakes. Bussen stannar till i Watkins Glens nationalpark och fortsätter sedan mot de mäktiga Niagarafallen dit den anländer sent på eftermiddagen. Utforska USA-sidan av fallen, för kvällen upplysta i sprakande färger, innan ni tar in för natten på Super 8 Niagara Falls Ontario (eller likvärdigt boende) på den kanadensiska sidan av fallen.
Övernattningen är planerad på den kanadensiska sidan av Niagarafallen. För resenärer som saknar nödvändig dokumentation ordnas övernattning på den amerikanska sidan av Niagarafallen. Ange Endast amerikanskt visum i rutan Särskilda krav vid bokningen. 
*Montour Falls ersätter Watkins Glenn Park under vintermånaderna när det inte går att nå


Dag 2: Niagarafallen, Kanada – New York City (frukost ingår)
Efter frukosten på hotellet är det dags för en båttur med Maid of the Mist. Det här är den ultimata upplevelsen av Niagarafallen, och resan är inte fullständig utan den. Ta på dig regnponchon som ingår och kom i närkontakt med fallen. Upplev kraften i det dånande fallet medan vattnet stänker över dig. Det här är en upplevelse för livet för dem som väljer turen från mitten av maj till oktober. 
Andra tider på året kan du välja lika spännande Journey Behind the Falls och utforska de dramatiska tunnlarna under och bakom de kanadensiska Hästskofallen. Se upp – närmare fallen än så här vill du inte komma. Det låter som dundrande åska och utsikten är hisnande. Stå inte för nära, men tillräckligt nära för att känna den våldsamma kraften. Känslan är obeskrivlig.
Efter Niagarafallen går färden tillbaka till New York City, med ett stopp för att shoppa på Crossings Premium Outlets, en av USA:s största outletgallerior med 100 märkesbutiker.
Utflykten avslutas vid Gray Line i New York på kvällen.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Annelore W , juli 2018

Helt fantastisk rundtur med vår guide Tom som var otroligt duktig och kunnig och hjälpsam på alla vis. Hotellet i Kanada var verkligen fint och låg en kort promenad från fallen. Det här är en tur som man måste uppleva. Tveka inte att boka den här turen, den är värd vartenda öre.

Recenserad av: Emma I , december 2015

Riktigt bra! Jättebra guider, bra hotell och en häftig båttur precis längst med fallen. Det enda negativa var det kalla vädret. Vi är riktigt nöjda!

Recenserad av: Lars-Gunnar W , maj 2015

Resan var intressant delvis på grund av den information vi fick av reseguiden Victoria om dom orter vi passerade under resan upp till Niagara samt hur väl hon fixade med olika aktiviteter. and quot;Proffsigt and quot; Det var en prisvärt tripp. Även chauffören var bra,där har vi lite dåliga erfarenheter från andra länder.

Recenserad av: Dick H , mars 2015

Mycket duktig och insatt guide. Trevlig och vänlig. Mycket mäktigt att åka med båten in mot fallen!!
Vad gäller att åka in till Canada så tycker jag att det kan ni informera bättre om vad gäller visum! Har man fixat ESTA-papper för USA så gäller det även för Canada.

Recenserad av: Eva S , mars 2015

Upplägget var bra själva upplevelsen var kanon, men det var lite för stressigt vid måltiderna tyckte jag, på vägen hem så var det inget stopp på nästan sju timmar och det borde man ha informerat om, så att man kunde köpt med sig en smörgås på bussen.

Recenserad av: Eva S , mars 2015

Guiden kunde ha varit lite mera på hugget när vi åkte hemåt till New York, berättat mera om dom olika staterna vi åkte igenom. Sen var det alldeles för lite tid vi fick vid outleten man blev bara stresad.
Själva utflyktsmålet var kanon.

Recenserad av: Peter Erik E , december 2013

+ Bra guider
- Informationen om bussens avgångsadress

Recenserad av: Christina H , december 2013

Positivt:
+ Bra med många stopp och besöket vid naturreservatet på vägen dit.
+ Jättefint hotell
+ Mycket bra guide (engelska), lugn, tydlig, trevlig, hjälpsam
+ Skylane, prisvärd buffé med fantastisk utsikt över kvällsbelysta fallen. Perfekt när allt var bokat och klart.
+ Bra upplägg vid Niagara.
Negativt:
- Dålig information om var vi skulle kliva på bussen. Fick byta plats 3 ggr innan vi till slut stod på rätt ställe.
- Det gick åt 3 timmar vid gränsen i väntetid. Mycket märkligt för när vi till slut kom in till passkontrollen gick det relativt snabbt. I och med detta fick programmet ändras.
- Pga försening vid gränsen ändrades besöket på Outlet till en annan. Tror den andra var bättre.

Recenserad av: Christina Å , september 2015

.

Recenserad av: Christina Å , september 2015

.