Viator-specialerbjudande: Nationaldags-fyrverkerikryssning med hummermiddag

 • Plats: New York City, New York
 • Varaktighet: 4 timmar (ung.)
Från USD 349,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara

Gör den fjärde juli i New York City - nationaldagen - till en oförglömlig natt ombord på denna livliga båt med hummerbuffé och otrolig utsikt över stadens fantastiska fyrverkeriuppvisning. Med den här exklusiva Viator-lyxupplevelsen - som ingen annan erbjuder - kan du få se Frihetsgudinnan på nära håll samtidigt som du unnar dig en rejäl fisk- och skaldjursmiddag och fri bar. Njut av utsikten över en av USA:s största fyrverksuppvisningar från första raden, och dansa sedan natten lång till DJ:ns heta låtar. Den här stiliga men samtidigt avslappnade kvällen till sjöss är det perfekta sättet att fira fjärde juli!

Höjdpunkter

 • Res med båt och se sevärdheterna från vattnet
 • Bjud din närmaste på något alldeles extra
 • Se sevärdheterna när de är upplysta på natten
 • Middagsbuffé ingår
 • Kostnadsfri dryck ingår

Bege dig till Manhattans 41st Street Marina tidigt på kvällen, stig ombord på den rymliga och bekväma båten och upplev en exklusiv nationaldagskryssning. Lämna alla fina kostymer och klänningar hemma eller på hotellrummet. Här kan man klä sig bekvämt och svalt i den klibbiga julivärmen under den här avkopplande båtturen på floden. 

Fyll på tallriken från den generösa fisk- och skaldjurs-baserade buffén med hummer. Mingla med andra festivaldeltagare i de gemensamma lokalerna samtidigt som du smuttar på valfri dryck bland en mängd olika sorters öl, viner och drinkar i den fria baren. Ta foton medan du glider förbi Frihetsgudinnan. Man kan inte begära en bättre fotosättning för Independence Day!

Båten tar er till en perfekt utsiktsplats nära fyrverkeriuppvisningen. Det finns två däck inomhus och ett utomhus däck att promenera omkring på och förundras över fängslande vyer över New Yorks skyline medan man letar upp ett perfekt litet ställe att se det patriotiska evenemanget. Njut av nästan 30 minuter kreativa och färgglada fyrverksuppvisningar ovanför skyskraporna, medan explosionerna speglas i farvattnen framför dig. 

Och när mullrandet från fyrverkerierna tystnat, håller DJ:n igång festen med musik. Dansa, drick och insup de underbart vackra vyerna medan båten tar dig tillbaka till 41st Street Marina, där denna 5-timmars nationaldagskryssning med fyrverkeri når sitt slut. Den här exklusiva Viator-rundturen går inte att boka någon annanstans!


Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Båten avgår från 41st Street Marina, New York
Avgångstid:
Ombordstigning: kl. 17.00
Båttur: kl. 18.00–23.00
Varaktighet:
4 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen ungefär kl. 23.00

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT


Mer information

Viator-specialerbjudande: Nationaldags-fyrverkerikryssning med hummermiddag

Enjoy a lobster dinner on this New Year's Eve Cruise

Ingår:
 • Kryssning med utsikt över fyrverkeriuppvisningen
 • Hummerbuffé
 • Fri bar
 • DJ-underhållning
 • Skatter, bränsleavgifter och serviceavgifter ingår
Ingår inte:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Dricks
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället, om du inte bokar inom tre dagar före avresan. Annars får du bekräftelse inom 48 timmar efter bokningen, i mån av plats
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

All försäljning är slutgiltig med en avbokningsavgift på 100 procent.