Sightseeingtur med buss i New York City

 • Plats: New York, New York
 • Varaktighet: 5 timmar (ung.)
Från USD 69,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
På en bekväm minibuss med guide njuter du av en fem timmar lång sightseeingtur som ger en omfattande och underhållande upplevelse av New York City. Den här rundturen med professionell guide omfattar några av de mest kända platserna i New York City.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Heltäckande rundtur med buss
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
 • Blir sannolikt slutsåld
 • Rundtur i liten grupp med minibuss
Träffa din guide på Sheraton New York på morgonen. De första stoppen är Lincoln Center, Central Park West, Dakota Building, Upper West Side och Harlem. Ni åker förbi American Museum of Natural History, Guggenheim-museet, Metropolitan Museum, Museo del Barrio och Frick Collection, och sedan nerför Fifth Avenue, förbi Rockefeller Center och Radio City Music Hall.

Stanna sedan framför Flatiron Building och få utsikt över välkända Empire State Building. Fortsätt ner mot Greenwich Village genom Bleecker Street, SOHO och ett stopp i Little Italy med en guidad promenad till Chinatown. 

Sedan kommer du fram till Brooklyn Bridge och stannar för en panoramavy över Manhattan Bridge och Brooklyn. Fortsätt mot Wall Street och finansdistriktet med ett stopp vid Battery Park där du får utsikt över Frihetsgudinnan (du kan välja att avsluta rundturen här). 

Åk på West Highway med utsikt över byggnadsplatsen för nya World Trade Center och kom fram till tjusiga Meatpacking District (valfri avslutning på rundturen för dem som vill besöka Highline). Möjlighet att äta lunch på någon av de många restaurangerna i Chelsea Market (på egen bekostnad). Rundturen avslutas på Herald Square i närheten av Empire State Building och Macy's.

Obs! Resplanen kan variera vid specialevenemang (parader, maraton, trafikförhållanden osv.).

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Sheraton New York
Avgångstid:
09.00 – januari t.o.m. mars kl. 09.00
08.30 – april t.o.m. december
Varaktighet:
5 timmar (ung.)
Information om returresa:
Avslutas vid Herald Square

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

New Yorks mest berömda sevärdheter
Kod: TG1

New Yorks mest omfattande rundtur genomförs med en av våra professionella rundtursguider med stopp vid Lincoln Center, Central Park, Harlem, Flatiron Building/Empire State Building, Little Italy/Chinatown med mera

Engelska
Från
USD 69,00
Prisinformation

Mer information

Sightseeingtur med buss i New York City

Lincoln Center | First Stop of the Tour

Ingår:
 • Guidning ombord
 • 9 stopp på rundturen
Ingår inte:
 • Dricks
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Ett visst antal deltagare krävs. Det kan hända att rundturen ställs in efter bekräftelsen om det inte finns ett tillräckligt högt passagerarantal. Om det sker erbjuds du en alternativ rundtur eller så får du pengarna tillbaka
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.