Viator

Snabbinträdesbiljett till NYC One World Observatory

  • Plats: New York City, New York
  • Varaktighet: Flexibel
Från USD 34,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

  • Spara
Det finns en miljon olika saker att uppleva i New York, men det här är en på miljonen. One World Observatory är den senaste och största sevärdheten i "The Big Apple". Observatoriet ligger på de tre översta våningarna i One World Trade Center, som nu är den högsta byggnaden på det västra halvklotet, och bjuder på hisnande vyer över Manhattan och dess omgivningar. Med den här inträdesbiljetten har du tillgång till alla tre våningarna i observatoriet för en minnesvärd upplevelse med fina fototillfällen, New Yorks historia och restauranger där du kan köpa mat och dryck på hög höjd.
Välj att uppgradera din standardinträdesbiljett till prioritetsinträde med eget VIP-inträde direkt till toppen!
När du kommer till One World Trade Center på nedre Manhattan hoppar du in i en "Sky Pod" (en hiss) och åker upp till 102:a våningen på mindre än 60 sekunder. I Sky Pod-hissen får du uppleva en virtuell resa i tiden där du ser hur New York har förändrats genom århundradena.
Om du tyckte att hissfärden var häftig lär du bli imponerad av One World Observatorys utsiktspunkt, där du vid klart väder kan se hela 8 mil. Se en video om när den 540 meter höga skyskrapan byggdes och få sedan en oöverträffad utsikt över New York genom panoramafönstren. Uppgradera din upplevelse till snabbinträde och få ditt eget VIP-inträde, så slipper du de allmänna inträdesköerna. 

På See Forever Theater kan du se foton och flygbilder i tidsintervaller under en unik videopresentation på 2 minuter. Bege dig sedan till huvudobservatoriet på 100:e våningen, där du kan kliva ut på en 4 meter bred platta i golvet och få ett fantastiskt perspektiv med HD-bilder i realtid av Manhattans gator. Och glöm inte City Pulse, en interaktiv upplevelse där besökarna får upptäcka New Yorks landmärken och områden.

När du blir hungrig kan du åka till 101:a våningen och äta något (på egen bekostnad). Du kan välja bland bakverk och färska smörgåsar på One Café, små tallrikar och cocktails på baren One Mix, och exklusiv mat och vin som gör den otroliga utsikten rättvisa på One Dine (bokning krävs på One Dine).

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
One World Trade Center, ingång på West Street
Avgångstid:
Öppettider
Kl. 9.00 till 20.00
Sista insläpp kl. 19.15

Vissa datum och helgdagar kan ha specialtider
Varaktighet:
Flexibel

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Early Morning Admission
Kod: EAM17

Standard early morning admission to One World Observatory between 8:00am and 9:00am. Exact admission time will be confirmed at checkout.

Från
USD 34,00
Prisinformation
Morning Admission
Kod: AM17

Standardinträde på förmiddagen till One World Observatory mellan kl. 09.00 och 10.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 34,00
Prisinformation
Inträde mitt på dagen
Kod: MID17

Standardinträde mitt på dagen till One World Observatory mellan kl.11.00 och 12.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 34,00
Prisinformation
Inträde tidigt på eftermiddagen
Kod: EAFTER17

Standardinträde under tidig eftermiddag till One World Observatory mellan kl.13.00 och 14.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 34,00
Prisinformation
Inträde sent på eftermiddagen
Kod: AFTER17

Standardinträde under sen eftermiddag till One World Observatory mellan kl.15.00 och 16.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 34,00
Prisinformation
Inträde tidigt på kvällen
Kod: EVER17

Standardinträde under tidig kväll till One World Observatory mellan kl.17.00 och 18.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 34,00
Prisinformation
Inträde sent på kvällen
Kod: LATE17

Standardinträde sent på kvällen till One World Observatory mellan kl.19.00 och 20.15. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 34,00
Prisinformation
Priority Early Morning
Kod: EAMP

Priority morning admission with express and expedited VIP entry to One World Observatory between 8:00am and 9:00am. Exact admission time will be confirmed at checkout.

Från
USD 56,00
Prisinformation
Prioritetsinträde på morgonen
Kod: AMP

Prioritetsinträde med snabbinträde och eget VIP-inträde på förmiddagen till One World Observatory mellan kl. 09.00 och 10.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 56,00
Prisinformation
Prioritetsinträde mitt på dagen
Kod: MIDP

Prioritetsinträde med snabbinträde och eget VIP-inträde mitt på dagen till One World Observatory mellan kl. 11.00 och 12.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 56,00
Prisinformation
Prioritetsinträde tidigt på eftermiddagen
Kod: EAFTERP

Prioritetsinträde med snabbinträde och eget VIP-inträde tidigt på eftermiddagen till One World Observatory mellan kl.13.00 och 14.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 56,00
Prisinformation
Prioritetsinträde sent på eftermiddagen
Kod: AFTERP

Prioritetsinträde med snabbinträde och eget VIP-inträde sent på eftermiddagen till One World Observatory mellan kl.15.00 och 16.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 56,00
Prisinformation
Prioritetsinträde på kvällen
Kod: EVEP

Prioritetsinträde med snabbinträde och eget VIP-inträde på kvällen till One World Observatory mellan kl. 17.00 och 18.45. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 56,00
Prisinformation
Prioritetsinträde sent på kvällen
Kod: LATEP

Prioritetsinträde med snabbinträde och eget VIP-inträde sent på kvällen till One World Observatory mellan kl.19.00 och 20.15. Exakt tid för inträde bekräftas vid betalning.

Från
USD 56,00
Prisinformation

Mer information

Snabbinträdesbiljett till NYC One World Observatory

One World

Ingår:
  • Standardinträde till observatoriet med valfri uppgradering till prioriterat snabbinträde
Ingår inte:
  • Mat och dryck (finns att köpa)
Mer information:
  • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
  • Obs! Biljetterna kan varken ändras eller överlåtas
Resplan:
UPPLEV WINTER ONEDERLAND

Följ med Ollie på hans vinterresa över hela världen till One World Observatory, tillgängligt 17 november–7 januari! 

Träffa Ollie!

Följ med snöugglan Ollie från hans hem i vinterskogen till världens största landmärken, som leder honom till den mest legendariska staden av dem alla, New York! Ollie blir din guide genom de första delarna av det mångfasetterade Winter ONEderland i One World Observatory, högst upp i One World Trade Center.

Glaciärgrottan

Vandra genom en magisk underjordisk vintergrotta när resan över världen till New York med Ollie är slut. Barn i alla åldrar och vuxna förflyttas till en egendomlig gångväg som leder till Snowy SkyPods, som är bland de snabbaste hissarna i världen.

Snowy SkyPod

Njut av den fallande snön medan du åker över New Yorks glittrande silhuett i västra halvklotets snabbaste hissar. SkyPod-hissen åker upp till plan 102 på 47 sekunder, med en hastighet på cirka 37 km i timmen. En otrolig videoshow som visar utvecklingen av New York ger en unik upplevelse med överraskning och glädje.

Magiska frostiga fönster

Även om den spektakulära 360-gradersvyn över Manhattan, Brooklyn och omgivningarna är fantastisk nog i sig själv, ger tre skimrande frostiga fönster utsikten ytterligare en dimension. De här tekniska underverken väcker nyfikenhet och förundran hos alla som upplever dem.

Gigantisk snöglob

Förundras över en gigantisk snöglob som visar New Yorks berömda silhuett och ta vara på det optimala selfieögonblicket. Mekaniserade fläktar blåser "snö" genom en glassfär, som mjukt faller över en reproduktion av One World Trade Center, Ollie och vyn över Manhattan i bakgrunden.

Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

All försäljning är slutgiltig med en avbokningsavgift på 100 procent.