Privat Limousin Tour: Bäst av NYC

 • Plats: New York City, New York
 • Varaktighet: 3 timmar (ung.)

Specialerbjudande
USD 675,00  Spara  USD 67,50

Från USD 607,50

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara

Specialerbjudande

Boka och resa före den 15 mars 2018 och spara 10% rabatt på vårt tidigare erbjudna pris!

Se New York City i en stadslättare med denna 3-timmars privata rundtur i en chaufför limousine runt Lower Manhattan. När du överdådigt kryssar lär dig gatorna i Lower Manhattan om historien om staden och varje plats du passerar. Se några legendariska landmärken och grannskap som Chinatown, Lower East Side och One World Trade Center. Korsa den ikoniska Brooklyn Bridge. Tänk på en uppgradering till en 5-timmars turné som inkluderar Upper och Mid-Manhattan, det perfekta sättet att lära känna New York på en dag.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
 • Privat rundtur med enbart din grupp och en guide/chaufför
 • Bra översikt och uppfattning av staden
3-timmars tur (Lower Manhattan)
Varför ta den förvirrande tunnelbanan eller en dyr taxi för att se Manhattan när du kan göra det i allvarlig stil? Denna 3-timmars privata rundtur i Lower Manhattan visar dig en del av Big Apple i en limousine. Efter att ha hämtats på ditt hotell, luta dig tillbaka och njut av turnén. Med din privata guide vid din sida kan du lära dig om historien och kulturen på de platser du passerar. Och glöm inte din kamera, eftersom du får möjlighet att komma ut ur limon för foto ops.

Börja turnén i Greenwich Village, en gång en separat by i början av 1800-talet och sedan på 1960-talet hem till många artsy bohemiska typer. Idag är byn fylld med de rika och berömda. Kör sedan igenom det trendiga SoHo, ett shoppingmekka som är förkroppsligt med vackra gjutjärnshus, följt av trendiga TriBeCa, den årliga filmfestivals webbplats och massor av dyra loftlägenheter.

Fortsätt åka söderut, när du träffar Financial District, som kallas FiDi. Se Ground Zero, 9/11 Memorial och tornet One World Trade Center, den högsta byggnaden i USA. Sedan kryssar du över Brooklyn Bridge, en av de mest ikoniska spännerna på planeten.

Efter att ha gått tillbaka till Manhattan (via Manhattans bro), meander genom Chinatown, ett tätbefolkat område med en mängd stora kinesiska restauranger och marknader. Lär dig om den rika historien i grannskapet och om kinesisk invandring.

I slutet av turnén transporterar din limo dig tillbaka till ditt hotell. Om du har valt 5-timmars rundtur (se nedan i Resplan ) fortsätter ditt lyxiga urbana äventyr på övre och mid-Manhattan.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Tour avgår från ditt hotell eller bostad på Manhattan, New York
Varaktighet:
3 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återgår till ursprunglig utgångspunkt

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

10:15 am Tour - 3 timmar
Kod: 3EN1015

Privat 3-timmars New York City limousintur avgår kl. 10:15

Engelska
Från
USD 607,50
Prisinformation
10:15 am Foreign Language Tour
Kod: FL1015

Privat 3-timmars New York City limousintur avgår kl. 10:15 ledd av en fransk, tysk, italiensk, portugisisk eller spansk guide

Engelska
Från
USD 688,50
Prisinformation
2:15 pm Tour - 3 timmar
Kod: 3EN1415

Privat 3-timmars New York City limousintur som avgår kl. 14.15

Engelska
Från
USD 607,50
Prisinformation
2:15 pm Utländsk Språk Tour
Kod: FL1415

Privat 3-timmars New York City limousintur avgår kl. 14.15 ledd av en fransk, tysk, italiensk, portugisisk eller spansk guide

Engelska
Från
USD 688,50
Prisinformation
7:15 pm Tour - 3 timmar
Kod: 3EN1915

Privat 3-timmars New York City limousintur avgår kl 19:15

Engelska
Från
USD 607,50
Prisinformation
19:15 Utländsk Språk Tour
Kod: FL1915

Privat 3-timmars New York City limousintur avgår kl 19:15 ledd av en fransk, tysk, italiensk, portugisisk eller spansk guide

Engelska
Från
USD 688,50
Prisinformation
10:15 am Tour - 5 timmar
Kod: 5EN1015

Privat 5-timmars New York City limousintur avgår kl. 10:15

Engelska
Från
USD 1 012,50
Prisinformation
10:15 am Främmande språk - 5 timmar
Kod: FL1015LIMO5

Privat 5-timmars limousintur i New York City avgår klockan 10:15 ledd av en fransk, tysk, italiensk eller spansk guide

Engelska
Från
USD 1 120,50
Prisinformation
2:15 pm Tour - 5 timmar
Kod: 5EN1415

Privat 5-timmars New York City limousintur som avgår kl. 14.15

Engelska
Från
USD 1 012,50
Prisinformation
14:15 Utländskt språk - 5 timmar
Kod: FL215LIMO5

Privat 5-timmars limousintur i New York City avgår kl. 14.15 ledd av en fransk, tysk, italiensk eller spansk guide

Engelska
Från
USD 1 120,50
Prisinformation

Mer information

Privat Limousin Tour: Bäst av NYC

Private Tour: New York City by Limousine
©1638436

Ingår:
 • Privat limousintur i New York City
 • Professionell guide
 • Hotell pickup och drop-off
Ingår inte:
 • Gratifikationer (valfritt)
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Bekräftelse kommer att erhållas vid bokningstillfället
 • På grund av denna turnés natur kommer den inte att utföras under dåligt väder. Om på resedagen måste företaget avbryta turnén, kan du omplacera till en annan gång som är bekvämt
 • Din limousintur inkluderar en privat guide som kommer att vara där som din personliga navigatör för att visa dig det bästa i New York City
 • Rekommenderas inte för barn i åldern 2 år och under
 • Vuxenpriser gäller för alla resenärer
 • Priset som visas är per fordon (upp till 9 passagerare)
Resplan:
Valfri 5-timmars tur (Lower, Upper och Mid-Manhattan)
Efter att ha täckt Lower Manhattan, börja på Spuyten Duyvil eller Spouting Devil, högst upp på Manhattan Island, för fantastisk utsikt. Därefter arbeta dig ner i staden och ta sikte på The Cloisters och Dyckman Farmhouse, stadens enda återstående nederländska koloniala bondgård.

I Washington Heights, beundra Morris Jumel Mansion, byggd 1765, det äldsta huset i staden, som din guide förklarar sin roll under den amerikanska revolutionen. Fånga sevärdheter i Yankee Stadium och Rucker Park, innan du går till Columbia University och Morningside Park. Se den 40-fot långa (12 meter långa) bronskulpturen av frid fontän vid den gotiska revivalen Johannes den gudomliga katedralen.

Reser längs 125th Street, Harlems huvudgata och lär dig om New Yorks jazzhistoria när du kör av Cotton Club och Duke Ellingtons staty. Kanske ta en bit på lokal-favorit Red Rooster, uppkallad efter en Harlem speakeasy.

Sedan kör ner Museum Mile, en trädkantad sträcka längs 5th Avenue hem till nio världsklass museer och statliga herrgårdar. På Upper West Side, beundra Lincoln Center och brownstones, iconic New York arkitektur.

I Midtown, se Grand Central Terminal i Beaux Arts-stil och Art Deco-skönheten i Chrysler Building. Meander genom Central Park och se de anlagda jordgubbar fält dedikerade till John Lennon, och passerar genom zoo och Alice i Wonderland staty.

Under turnén får du en chans att se filmplatser som används i Seinfeld , Sex in the City , Gossip Girl och Woody Allen filmer. Ta emot tips på heta shoppingområden längs 5th Avenue och se ett bra exempel på amerikansk gotisk revivalarkitektur vid St Patrick's Cathedral.

Vik upp det på det enda Rockefeller Center, och sätt ögonen på Radio City Music Hall, 30 Rock och Today Show- studion. Din omfattande tur över, njut av en sista limo åktur tillbaka till ditt hotell.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen. Mer information

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Jonas , Sverige, mars 2014

Betydligt bekvämare än att sitta på en turistbuss. En privat guide lotsade runt oss och kunde det mesta om staden.